Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 33 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8316111 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı melyet

BEŞİKTAŞ AŞKI BÖYLE BİŞEY..
Bir grup Beşiktaş taraftarı trafik olur diyerek dün gece Olimpiyat Stadı yanında çadır kurup, geceyi stadyumda geçirdi.
NASIL GELDİK BİRGÜN,ÖYLE GİDECEĞİZ..

BEŞİKTAŞ'LI DOĞDUK,BEŞİKTAŞ'LI ÖLECEĞİZ!!

Çevrimdışı Volkan Başaran

Zararına bi işletme çalışmaz. (nokta)

Şu an elektrik Faturası tahsilatı yapıyorum CLK adına, ve her fatura için 3 kuruş zarar ediyorum :)

Benim gibi 400 bayi var..

Bilmediğiniz konular hakkında (nokta) gibi ifadelerle çok biliyormuş havası yaratma bence..

Yukardaki cümleyi iyi oku

Piyasaya kartlarını sürdü.. Belkide 1 milyon kredi kartı sürmüş olacak kısa sürede.. Bu kartlarla gelecek karları düşünüyor yoksa süper lig maçları çokta kar edeceği bi iş değil.. Passo sayesinde YAKINDA İETT ilede başlıyor Akbil uygulamasını sunarak başka alanlarda kar sağlayacak..
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Katılıyorum Volkan vatandaşa bir zararı yok

Ancak

Anadolu kulüplerine Passo lig olayına karşıyım zaten zor dolduruyorlar tribünleri bir de bu e-bilet ile hiç dolma şansı yok.

4 büyük ve Bursaspor için Passo lig olsun diğerleri için kaldırılsın bence.

Mustafa Bedava versinler o zaman. Bu paranın 18 lirasını kulüp alıyor..

Anadoludaki kulüpler maç bileti satarken passoyu bedava verebilirler. Bunun tasası yöneticisini ilgilendirsin .Onlar düşünsün..
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Şu an elektrik Faturası tahsilatı yapıyorum CLK adına, ve her fatura için 3 kuruş zarar ediyorum :)

Bilmediğiniz konular hakkında (nokta) gibi ifadelerle çok biliyormuş havası yaratma bence..

Piyasaya kartlarını sürdü.. Belkide 1 milyon kredi kartı sürmüş olacak kısa sürede.. Bu kartlarla gelecek karları düşünüyor yoksa süper lig maçları çokta kar edeceği bi iş değil.. Passo sayesinde YAKINDA İETT ilede başlıyor Akbil uygulamasını sunarak başka alanlarda kar sağlayacak..

Passo akbil olayına girerse çok iyi olur bıktık cebimizde ekstra kartlar taşımaktan.

Çevrimdışı izorlu85

Konu dışına çıkmak istemiyorum ama madem konusu açıldı ve sende dediğin gibi daha sonrası için yapaılan yatırım bu yani şimdi 3 krş zarar eder ama o zararı mutlaka artıya çevirecek bi yeri vardır ki o zararı göze alıyor. Kendinden örnek vermişsin sen 3 krş zarar ediyorsun bunun yanında o gelenlerden başka bi türlü karınvardır ki o zararı göze alıyorsun. hergün zarar ettiğini düşün ne kadarına dayanacaksın peki???
SS Arena (Süleyman SEBA Arena)

Çevrimdışı TURKahvesi

BEŞİKTAŞ AŞKI BÖYLE BİŞEY..
Bir grup Beşiktaş taraftarı trafik olur diyerek dün gece Olimpiyat Stadı yanında çadır kurup, geceyi stadyumda geçirdi.

:pray:

Konu dışına çıkmak istemiyorum ama madem konusu açıldı ve sende dediğin gibi daha sonrası için yapaılan yatırım bu yani şimdi 3 krş zarar eder ama o zararı mutlaka artıya çevirecek bi yeri vardır ki o zararı göze alıyor. Kendinden örnek vermişsin sen 3 krş zarar ediyorsun bunun yanında o gelenlerden başka bi türlü karınvardır ki o zararı göze alıyorsun. hergün zarar ettiğini düşün ne kadarına dayanacaksın peki???

Ya zaten o olmaz. Ben bedaş sayesinde başka fatura alıyor ve başka satuşlar yapıyorum..

Aktifbankta bunu sağladı..

Passo konusuna son cümlemi söylüyorum..

Verdiğiniz para kat ve kat fazlası ile çıkar..

http://www.passolig.com.tr/kampanyalar

Takip edin eder..

@mustafa_(87) evet akbil olayına giriyorlar. Çok yakında açıklanır. Ayrıca maç bileti alanlar ve kombine kart sahipleri maç günü İstanbulda ulaşımı ücretsiz sağlayacaklar.
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

@mustafa_(87) evet akbil olayına giriyorlar. Çok yakında açıklanır. Ayrıca maç bileti alanlar ve kombine kart sahipleri maç günü İstanbulda ulaşımı ücretsiz sağlayacaklar.

Bu mükemmel bir haber bilgi için teşekkürler  :claps:

Çevrimdışı Oktay

Zararına bi işletme çalışmaz. (nokta)
bundan  22-23 sene önce karamehmet turkcell için koç ve sabancıya yalvarmış gelin gsm işine girelim diye , bu işte para yok  diyip girmemişler....!
nokta :evillol: :evillol: :evillol:

Çevrimdışı izorlu85

Ya zaten o olmaz. Ben bedaş sayesinde başka fatura alıyor ve başka satuşlar yapıyorum..

Aktifbankta bunu sağladı..

Passo konusuna son cümlemi söylüyorum..

Verdiğiniz para kat ve kat fazlası ile çıkar..

http://www.passolig.com.tr/kampanyalar

Takip edin eder..

bak kendin dedin başka faturalar alıyorum diye. Neyse tartışmayı uzatmanın anlamı yok sonucda aktifbank bu işten zarar değil kar ediyor.
Sonuçda benim nokta dememde haksız bi yerimin olmadığını ikimiz birlikde kanıtlanık hocam.  :ebebe:

Çevrimdışı izorlu85

bundan  22-23 sene önce karamehmet turkcell için koç ve sabancıya yalvarmış gelin gsm işine girelim diye , bu işte para yok  diyip girmemişler....!
nokta :evillol: :evillol: :evillol:

Neydi o günler be 1 SMS 4 kontor ARAMA dk 20kontor atıyordu püff Ula TURKCELL bizi zamanında iyi kazıkladın  :biggrinking: :biggrinking: :biggrinking:

Çevrimdışı izorlu85

Çevrimdışı ACAB1903

Ya hocam bunun tartışmasına yeniden girmek istemiyorum

Ama bu ihale yapıldı..

10 Banka girdi..

140 Tur süren ihaleyi Aktif Bank aldı..

Garanti Bankası çekildi ve AktifBank zaten bu işi zararına yapıyor..

Tek karı şube açmadan kartlarını piyasaya sürebildi..

Burada vatandaşın zararına olan ne var ben anlamıyorum..

bnm sorum bu işi neden bir "banka" yapıyor? zorla bir bankanın müşterisi hale getiriliyor insanlar.. Bu sistemin amacı basitçe herkese bireysel turnikelerden geçir kartı sağlamak ve bilgilerin o karta tanımlanması.. Yani Nüfus cüzdanı gibi ya da ehliyet gibi birşey.. bunun aracılığını neden bir ticari banka yapar..   

Çevrimdışı attila_metu

Bugün emekçi kardeşlerimiz inanılmaz. Özellikle ekranın sağındaki vinç operatörü.
Abimiz inanılmaz verimli çalışıyor.
Keşke bir organizasyon yapıp abilerimizi ve kardeşlerimizi mabedimizde ziyaret edebilsek.

Çevrimdışı Oktay

Neydi o günler be 1 SMS 4 kontor ARAMA dk 20kontor atıyordu püff Ula TURKCELL bizi zamanında iyi kazıkladın  :biggrinking: :biggrinking: :biggrinking:
haklısın kimse para kazanmadığı işe girmez :icool: :icool:

Çevrimdışı izorlu85

haklısın kimse para kazanmadığı işe girmez :icool: :icool:

Kapitalizm dünyasında yaşıyoruz vakıf kuruluşu değil ki o firmalar hepsi para kazanmak için para yatırıyor belki ilk etapda zarardadır ama mutlaka onun karının hesabını yapmıştır o şekilde girmiştir  o işe değilse 3 günlük ömrü olur.

Çevrimdışı yorgo_d(geodem)

Yorgo

Çevrimdışı denizaydogdu

passo kartı olup maç bileti almayan birisi varsa bu maçlık kombinemı transfer edebilirim , maça gidemıyeceğim ne yazıkki :(
Kartal

F.Bahçe sponsor bulamazken Beşiktaş rekor kırdı

BANA sorsanız bütün takımlar göğsünde sadece armaları ve sırtlarında da futbolcu numaraları olan formalarla mücadele etsin.

Neylersiniz ki bu romantiklik para etmiyor(!) Diğer yandan endüstriyelleşmeye teslim olunsa da futbolumuzda büyük bir sponsor krizi var. Bilgin Gökberk’in defaatle yazdığı gibi Süper Lig, 2. Lig ve 3. Lig’i devlet kuruluşu Spor Toto, 1. Lig’i de bir başka kamu kuruluşu olan PTT destekliyor. Türkiye Kupası da devlet bankası Ziraat’te.

Yayıncı kuruluş Digitürk ise devletin TMSF’sinin elinde. Yeni olan F.Bahçe’nin göğüs reklamı olmaksızın oynayacak olması; G.Saray ve Trabzon’un da henüz reklam bulmaması. Ayrıca Liv Hospital da Galatasaray Basketbol Takımı’ndan desteğini çekti.

JUVENTUS BEDELİNİ AĞIR ÖDEDİ
Sponsorluk bir prestij işidir. ‘Malın’ doğrudan satışına katkıdan ziyaden firmanın güvenilir ve kalıcı olduğunu anlatmak için kullanılır. Temel hedef sempati ve uzun vadeli çıkar. Kitabi bilgiye göre sponsor, adını yanına yazdırdığı yapının imajının zedelenmesini istemez. Olursa yollarını ayırır. Teori ile pratiğin uyuştuğu veya uyuşmadığı örnekler var. Ünlü golfçü Tiger Woods, özel yaşamındaki skandala rağmen öngörülenin aksine sponsorlarını büyük ölçüde korudu. Buna karşın Juventus, şikeden küme düştüğünde bazı sponsorlarını kaybederken bu kalemdeki geliri bir sonraki sezon yüzde 60 oranında düştü.

SEBEBİ 3 TEMMUZ DEĞİL ÇÜNKÜ...
Peki 3 Temmuz kulüplerin sponsorluk gelirini vurdu mu? F.Bahçe’nin göğüs reklamsız kalmasının sebebi 3 Temmuz mu? Evet, ama 3 Temmuz’un ticari değil siyasi ayağından ötürü! Çünkü 3 Temmuz’un en sıkıntılı döneminde terk etmeyen sponsorlar, vartanın atlatılmış göründüğü bir dönemde F.Bahçe’yi niye bıraksın? Siyasi diyorum çünkü Aziz Yıldırım, 26 Nisan’daki yüksek divan kurulunda reklam arayışlarının bazı baskılarla önlendiğini söylemişti. Kaldı ki Beşiktaş da 3 Temmuz’da yargılandı ve o da UEFA tarafından cezalandırıldı.

Ancak Beşiktaş son 2 sezondur sponsorluk rekoru kırıyor. 3 Temmuz’un olumsuz imajına karşın Vodafone gibi uluslararası bir markayı arkasına alabildi. F.Bahçe’nin Avrupa’da olmaması da bir neden olamaz. Öyle olsan üç yıldır Şampiyonlar Ligi’nin gediklisi G.Saray hâlâ göğsüne reklam aramazdı! Hadi futbolun genel imajı kötü peki sponsor, G.Saray’ın basketinden niye çekildi? Ve Trabzonspor neden bulamıyor?

Hasılı, ticari potonsiyelleri Beşiktaş’tan daha fazla olduğu iddia edilen F.Bahçe ve G.Saray’ın reklamsız kalmaları sadece ‘istenilen fiyat verilmedi’ vs ile açıklanacak gibi değil. Bursaspor, şampiyon olduktan sonnra 3 milyon dolarda diretti de ne oldu? ‘Marka’sının değerini korumak istedi de daha mı yüksek fiyata reklam buldu, hayır! O da bir çok Anadolulu gibi reklamsız. Yıllık 500 milyon dolarlık bir yayın geliriyle Avrupa’nın ilk 6’sında yer alan Süper Lig takımlarının sponsorluk vaziyeti bu anlamda içler acısı...

NOT: Bu ülkede en ucuz şey insan hayatı. Meslektaşımız Erkan Koyuncu’nun pisi pisine ölümü de bunun son örneği oldu. Ailesinin ve dostlarının başı sağolsun...

SİYAH: Geçen sezon ‘sol bek’ bu sezon ‘10 numara’ krizi.
BEYAZ: Kombine satışının sadece 6 bin kişide kalması.
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı denizaydogdu

tekrar yazıyorum -> passo kartı olup maç bileti almayan birisi varsa bu maçlık kombinemı transfer edebilirim , maça gidemıyeceğim ne yazıkki :(
Kartal

Çevrimdışı ilhan mansız

copy paste yaparsan yaziyi  arkadasim.. Yaziyi okumak icin uye olmak gerekiyor zira...
bir arkadaş şu yazıyı yapıştırabilir mi?

Çevrimdışı scape_bjk

F.Bahçe sponsor bulamazken Beşiktaş rekor kırdı

BANA sorsanız bütün takımlar göğsünde sadece armaları ve sırtlarında da futbolcu numaraları olan formalarla mücadele etsin.

Neylersiniz ki bu romantiklik para etmiyor(!) Diğer yandan endüstriyelleşmeye teslim olunsa da futbolumuzda büyük bir sponsor krizi var. Bilgin Gökberk’in defaatle yazdığı gibi Süper Lig, 2. Lig ve 3. Lig’i devlet kuruluşu Spor Toto, 1. Lig’i de bir başka kamu kuruluşu olan PTT destekliyor. Türkiye Kupası da devlet bankası Ziraat’te.

Yayıncı kuruluş Digitürk ise devletin TMSF’sinin elinde. Yeni olan F.Bahçe’nin göğüs reklamı olmaksızın oynayacak olması; G.Saray ve Trabzon’un da henüz reklam bulmaması. Ayrıca Liv Hospital da Galatasaray Basketbol Takımı’ndan desteğini çekti.

JUVENTUS BEDELİNİ AĞIR ÖDEDİ
Sponsorluk bir prestij işidir. ‘Malın’ doğrudan satışına katkıdan ziyaden firmanın güvenilir ve kalıcı olduğunu anlatmak için kullanılır. Temel hedef sempati ve uzun vadeli çıkar. Kitabi bilgiye göre sponsor, adını yanına yazdırdığı yapının imajının zedelenmesini istemez. Olursa yollarını ayırır. Teori ile pratiğin uyuştuğu veya uyuşmadığı örnekler var. Ünlü golfçü Tiger Woods, özel yaşamındaki skandala rağmen öngörülenin aksine sponsorlarını büyük ölçüde korudu. Buna karşın Juventus, şikeden küme düştüğünde bazı sponsorlarını kaybederken bu kalemdeki geliri bir sonraki sezon yüzde 60 oranında düştü.

SEBEBİ 3 TEMMUZ DEĞİL ÇÜNKÜ...
Peki 3 Temmuz kulüplerin sponsorluk gelirini vurdu mu? F.Bahçe’nin göğüs reklamsız kalmasının sebebi 3 Temmuz mu? Evet, ama 3 Temmuz’un ticari değil siyasi ayağından ötürü! Çünkü 3 Temmuz’un en sıkıntılı döneminde terk etmeyen sponsorlar, vartanın atlatılmış göründüğü bir dönemde F.Bahçe’yi niye bıraksın? Siyasi diyorum çünkü Aziz Yıldırım, 26 Nisan’daki yüksek divan kurulunda reklam arayışlarının bazı baskılarla önlendiğini söylemişti. Kaldı ki Beşiktaş da 3 Temmuz’da yargılandı ve o da UEFA tarafından cezalandırıldı.

Ancak Beşiktaş son 2 sezondur sponsorluk rekoru kırıyor. 3 Temmuz’un olumsuz imajına karşın Vodafone gibi uluslararası bir markayı arkasına alabildi. F.Bahçe’nin Avrupa’da olmaması da bir neden olamaz. Öyle olsan üç yıldır Şampiyonlar Ligi’nin gediklisi G.Saray hâlâ göğsüne reklam aramazdı! Hadi futbolun genel imajı kötü peki sponsor, G.Saray’ın basketinden niye çekildi? Ve Trabzonspor neden bulamıyor?

Hasılı, ticari potonsiyelleri Beşiktaş’tan daha fazla olduğu iddia edilen F.Bahçe ve G.Saray’ın reklamsız kalmaları sadece ‘istenilen fiyat verilmedi’ vs ile açıklanacak gibi değil. Bursaspor, şampiyon olduktan sonnra 3 milyon dolarda diretti de ne oldu? ‘Marka’sının değerini korumak istedi de daha mı yüksek fiyata reklam buldu, hayır! O da bir çok Anadolulu gibi reklamsız. Yıllık 500 milyon dolarlık bir yayın geliriyle Avrupa’nın ilk 6’sında yer alan Süper Lig takımlarının sponsorluk vaziyeti bu anlamda içler acısı...

NOT: Bu ülkede en ucuz şey insan hayatı. Meslektaşımız Erkan Koyuncu’nun pisi pisine ölümü de bunun son örneği oldu. Ailesinin ve dostlarının başı sağolsun...

SİYAH: Geçen sezon ‘sol bek’ bu sezon ‘10 numara’ krizi.
BEYAZ: Kombine satışının sadece 6 bin kişide kalması.
Yazıyı okudum da acaba göremedim mi? Niye bulamadı fb ve gs sponsor? bunun cevabı bu yazıda var mı?

Çevrimdışı Altuğ

tekrar yazıyorum -> passo kartı olup maç bileti almayan birisi varsa bu maçlık kombinemı transfer edebilirim , maça gidemıyeceğim ne yazıkki :(

Paylaşımınız için teşekkürler sadece bilgilendirme amaçlı aşağıdaki URL'yi veriyorum ileride bu tarz durumlar için bu başlığı kullanabilirsiniz.

http://besiktasarena.com/index.php?topic=483.0

Çevrimdışı ByGoLD

Merhaba Arkadaşlar,

Benim kombinem Kuzey tribünde ancak bir arkadaşta benimle gelmek istiyor. Kuzey tribünde yer var mıdır ?
Dönüşümüz Muhteşem Olacak !!!

Çevrimdışı denizaydogdu

Merhaba Arkadaşlar,

Benim kombinem Kuzey tribünde ancak bir arkadaşta benimle gelmek istiyor. Kuzey tribünde yer var mıdır ?

kuzey de yer yok , ama passo ligi varsa , benımkı kuzey de maç biletim , ben gitmeyeceğim transfer edebilirim
Kartal

Etiketler: