Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 34 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8316177 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı SeMiHReX

Siteleri gezerken bayan basket takımımızda neler oldu diye bir araştırayım dedim.kadroya vs bakarken şu link(http://www.hurriyet.com.tr/spor/basketbol/21353576.asp) gözüme takıldı ve aklım feda senesine gitti.Altında ki yorumları falan okudum, nerden nereye geldiğimizi ve geleceğimizi düşündüm.Siz siz olun yavru kartallarımızada yaşadıklarımızı unutturmayın.Geçmişini unutan geleceğine yön veremez.Ayrıca şu anki yönetimi eleştirirkende elinizi vicdanınıza koyun ve öyle eleştirin,muhakkak eleştirin çünkü eleştiri olmadan asla ilerleme mümkün olmaz ama bu eleştiriler art niyetli olmasın lütfen.Konu dışına çıktım kusura bakmayın.Ama paylaşmak istedim.
Çocukken her aksam yatmadan önce Tanrı'ya bana bir bisiklet vermesi için dua ederdim. Bir gün Tanrı'nın çalısma tarzının bu olmadıgını anladım. Ertesi gün gittim kendime yeni bir bisiklet çaldım ve her aksam yatmadan önce Tanrı'ya günahlarımı affetmesi için dua ettim.
                      Al Capone

Çevrimdışı ahmet türken

dediğim gibi pasoligteki  kargaşa ve oturmamış sistem yüzünden passolig sahibi olupta gitmek isteyenler maça gidemiyor. oradaki çalışanlar henüz sistemi bilmiyor. ben neyse adama güvenmediğimden kendi işimi zorla gördürdüm adama nasıl yapılacağını tarif ettim bileimi aldım .

Çevrimdışı Volkan Başaran

Passo lig yüklemeleri için

İstanbuldaki tüm NKOLAY yani BEDAŞ merkezlerinde işlem yaptırabilirsiniz..

İkincisi

AKBANK ATMLERİNDEN hesap no yada kart no ile yükleme yapabilirsiniz..İllaki PTT şart değil

Hatta kredi kartı ilede passolig.com.tr den aktarabilirsiniz..
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı Yakup

Passo lig yüklemeleri için

İstanbuldaki tüm NKOLAY yani BEDAŞ merkezlerinde işlem yaptırabilirsiniz..

İkincisi

AKBANK ATMLERİNDEN hesap no yada kart no ile yükleme yapabilirsiniz..İllaki PTT şart değil

Hatta kredi kartı ilede passolig.com.tr den aktarabilirsiniz..

Bu kombineler PASSOLİG kartlarımıza otomatik tanımlı değil mi? Herhangi bir işlem mi yapmamız gerekiyor ?
Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimdışı SeMiHReX

Çocukken her aksam yatmadan önce Tanrı'ya bana bir bisiklet vermesi için dua ederdim. Bir gün Tanrı'nın çalısma tarzının bu olmadıgını anladım. Ertesi gün gittim kendime yeni bir bisiklet çaldım ve her aksam yatmadan önce Tanrı'ya günahlarımı affetmesi için dua ettim.
                      Al Capone

Bu kombineler PASSOLİG kartlarımıza otomatik tanımlı değil mi? Herhangi bir işlem mi yapmamız gerekiyor ?

Kombinesi olanların ektra işleme gerek yok..

Sadece yüklemeli passo alanlar için geçerli..

Ayrıca

Ben passo kart satışı yapıyorum mesela insanlar çok garipler. Kimse kredi kartı olanından almıyor. Ya arkadaş ne bakiye yüklemekle uğraşacaksın. Al işte kredi kartı olarak içindeki limitle beraber harcamanı yap. Yok illa banka kartı yada ön ödemeli. Para yüklemekle uğraşmak istemeyenler kredi kartı olanından almaları daha uygun olur Passoyu..

Ayrıca Passo kartı olanlara sene içerisinde 1-2maç ücretsiz sunulacak bilginiz olsun  :biggrinking:
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı Anıl

Tribün Dergi haberine göre kombine+biletle 50.000 aşılmış durumda :)

Çevrimdışı SDemirsoy

Tribün Dergi haberine göre kombine+biletle 50.000 aşılmış durumda :)
60-65 BİN  :bandit:

Çevrimdışı ercan

Çevrimdışı Haldun

Çevrimdışı Efe

57 m3 3 kolon icin beton dökümü var kaynak bjk_mabet
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı ilhan mansız

Çevrimdışı attila_metu

Kombinesi olanların ektra işleme gerek yok..

Sadece yüklemeli passo alanlar için geçerli..

Ayrıca

Ben passo kart satışı yapıyorum mesela insanlar çok garipler. Kimse kredi kartı olanından almıyor. Ya arkadaş ne bakiye yüklemekle uğraşacaksın. Al işte kredi kartı olarak içindeki limitle beraber harcamanı yap. Yok illa banka kartı yada ön ödemeli. Para yüklemekle uğraşmak istemeyenler kredi kartı olanından almaları daha uygun olur Passoyu..

Ayrıca Passo kartı olanlara sene içerisinde 1-2maç ücretsiz sunulacak bilginiz olsun  :biggrinking:

Ne alakası var. Ben aktifbank dan kredi kartı almak zorundamıyım. Bence asıl gariplik burda.

Çevrimdışı ACAB1903

ts akyazı stadının 4 tribünü de çıkmış.. hangi ara yaptılar o kadar.. hemen hemen ayı zamanda temeller atılmıştı.

ts akyazı stadının 4 tribünü de çıkmış.. hangi ara yaptılar o kadar.. hemen hemen ayı zamanda temeller atılmıştı.

Para meselesi.

Ne alakası var. Ben aktifbank dan kredi kartı almak zorundamıyım. Bence asıl gariplik burda.

Kredi kartı almak zorunda değilsiniz elbette. Ancak bunun size ne gibi zararı var açıkası anlamadım..

O zaman banka kartı alırsınız yükleme yaparsınız..

Ben şunu almak zorundamıyımk bunu almak zorundamıyım bile bu süreç sona ermez..

Bir başkasıda derki Ben Biletix sırasına girmek zorundamıyım, bir diğeri ben Biletix için 4 lira vermek zorundamıyım bir diğeride ben kart bilgilerimi neden biletixin altyapısına vereyim..

Kimse bişey yapmak zorunda değil ama kolaylık için verilen imkanları değerlendirebilirsiniz.
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı Oktay

Çevrimdışı Erçin

Kredi kartı almak zorunda değilsiniz elbette. Ancak bunun size ne gibi zararı var açıkası anlamadım..

O zaman banka kartı alırsınız yükleme yaparsınız..

Ben şunu almak zorundamıyımk bunu almak zorundamıyım bile bu süreç sona ermez..

Bir başkasıda derki Ben Biletix sırasına girmek zorundamıyım, bir diğeri ben Biletix için 4 lira vermek zorundamıyım bir diğeride ben kart bilgilerimi neden biletixin altyapısına vereyim..

Kimse bişey yapmak zorunda değil ama kolaylık için verilen imkanları değerlendirebilirsiniz.

işte konu orada başlıyor zaten :)

insanlara tek seçenek sunup bunu alacaksın dersen herkes yadırgar

deselerdi isteyen istediği bankadan alsın ozaman sorun çıkmazdı :)

Çevrimdışı ozan062

ölçülere takılma stadda bir düzlük yokki kimi yerde 50 cm dolgu olur kimi yerde 100 cm sonuçta tamamı bittiğinde çim birinci sırayla hiza olacak

anladım her halukarda o olcu değişmicek yani tamamdır :ok:
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Ya hocam bunun tartışmasına yeniden girmek istemiyorum

Ama bu ihale yapıldı..

10 Banka girdi..

140 Tur süren ihaleyi Aktif Bank aldı..

Garanti Bankası çekildi ve AktifBank zaten bu işi zararına yapıyor..

Tek karı şube açmadan kartlarını piyasaya sürebildi..

Burada vatandaşın zararına olan ne var ben anlamıyorum..
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı izorlu85

ATATÜRK Olimpiyat maça hazırlanmışşş
SS Arena (Süleyman SEBA Arena)

Çevrimdışı izorlu85

Ama bu ihale yapıldı..

10 Banka girdi..

Zararına bi işletme çalışmaz. (nokta)
SS Arena (Süleyman SEBA Arena)

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Ama bu ihale yapıldı..

10 Banka girdi..

Katılıyorum Volkan vatandaşa bir zararı yok

Ancak

Anadolu kulüplerine Passo lig olayına karşıyım zaten zor dolduruyorlar tribünleri bir de bu e-bilet ile hiç dolma şansı yok.

4 büyük ve Bursaspor için Passo lig olsun diğerleri için kaldırılsın bence.

Etiketler: