Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 40 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8319565 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Sedat_BJK

Evet kısa prekast 2 sıra dünkü mustafanın resimlerde görünüyordu sen farketmedin sanırım :)
Stad tatilde diye bende tatile ciktim abim. Ama kumsaldan takibe devam.:) Bakamadim resimlere telefondan. guzel haber, vinc yok yapi paydos olmayacak demekki.
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı ozan062

Maç konusundan biraz uzaklaşıp asıl konumuza dönersek beni rahatsız eden bir konudan bahsetmek istiyorum.

Olimpiyat stadının tribün basamaklarının alttan görüntüsü çok kötü bir görüntü oluşturuyor baştan savma yapılmış bir stad gibi duruyor o basamaklar.

Şimdi vodafone arenanın dış cephesininde kapalı olmadığını düşünürsek. Stad dışındaki kolonlar bu kirli ve çirkin görüntünün oluşmasını ne kadar önleyebilir sizce? evet render görüntülerinde üstten bakınca stadımız çok güzel görünüyorda peki gerçek boyutlarında stadın yanından geçincede aynı havayı verecekmi sizce?

cok iyi cok farklı bir konuya parmak basmıssın ben sununla ekleme yapayım bu olusacak bosluklardaki alanlardan alt katlara gidince elemeler yasanıyor yani bilet geçişleri baslıyor işte bende diyorumki bu konuda izdiham vs bircok seyler yasanabilir diye dusunuyorum çnk oralardan eski acıga geçişler olacak oralardan arba geçiş yoluna girenler radan stadın içiersine sızanlarmı vs vs acayip sekilde guvenlik anlamında sıkıntı dogabiliceğini dusunuyorum:)) cok fazla eleman calısması lazım 7-24,,sıkıntılar ne için olur derseniz,, localar için restourantlar gibi,,sonucta bizimkiler halk adamı:)) yani siz dusunun bizimkiler fazlaca ticari anlamda aktivite yapıyorlar stada ama esas ilgi bizim saflardan gerçeklesecek fiyatlar cok onemli... bunlar hiç konusulmuyor mesela neden sorusunuda sorarım
[ Son Düzenleme: 05 Ağustos 2014, 19:44:27 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Sedat_BJK

stadtaki işçi grubu organize olana kadar bunlar olacak büyütmeyin bu kadar her inşaata olan şeyler her zaman hızlı gitmez stad gelecek sezon açılacak o yüzden zamanımız var kaba inşaat bittimi diğer işler için önümüzde zaman olacak yaklaşık 7 ay gibi gayet yeterli inşaatın ve forumun tadını çıkarın sinirlenmeyin :sombrero:
:claps:
Insaatla alakasi olmayan bir insan hayatinda kac insaat takip eder ki??? O yuzden tadini cikarmak kilit nokta...
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı Efe

şuan ince işler içim beton dökümü var kapalıda
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

mustafanın fotolar ilaç olacak bugün yarın stadtayım nasıl olsa çalışmaları çıplak gözle seyredeceğim :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Furkan Sarper

mustafanın fotolar ilaç olacak bugün yarın stadtayım nasıl olsa çalışmaları çıplak gözle seyredeceğim :icool:

içeriden bir video alalım ozaman abi senden :) ince işçilikleri en güzel video gösteriyor

Çevrimdışı Efe

içeriden bir video alalım ozaman abi senden :) ince işçilikleri en güzel video gösteriyor

stada girebilirmiyim bilmiyorum mabetin kafa kalabalıktır dışarıdan foto atarım ama :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

paletli vinç için hazırlık olabilir alanı doldurup sıkılaştırmışlar :ok:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı TURKahvesi

Efe shut the f... up  :evillol:

senden başka bu kadar en ince ayrıntısına kadar stat inşaati ile ilgilenen yok  :ok:

varsa eğer ben yinede seni ilk sıraya koyarım  :lol:

ulan ne adamsın yaa Efe  :D

Çevrimdışı Anıl

Benimde aklıma 40 cmlik su geçirimsiz beton geldi :ebebe:

ysariusta

• Ziyaretçi

yok bildiğim kadarıyla bütün kartlara 3 taksit var kartal yuvalarında :D
BJk kartların hiç bir esprisi yok. Kombineyi alırken vade farkı alıyorlar. Boş yere kart parası alınıyor. Klübe kalanda öyle ahım şahım bir şey değilmiş. Sordum öğrendim. De gedin diyorum kendilerine.

Çevrimdışı bjk_mabet

Benimde aklıma 40 cmlik su geçirimsiz beton geldi :ebebe:
proje revizyoni...40 cm beton yerine 50 cm dolgu yapilacak..
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı Anıl

Peki şuan yapılan işlem o mu abi :ssss:

Çevrimdışı sallapati

Çevrimdışı Kemal

o ne işe yarıyo hocam, amacı nedir?

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Çevrimdışı Efe

Efe shut the f... up  :evillol:

senden başka bu kadar en ince ayrıntısına kadar stat inşaati ile ilgilenen yok  :ok:

varsa eğer ben yinede seni ilk sıraya koyarım  :lol:

ulan ne adamsın yaa Efe  :D

tabi 10 senedir bu anı bekliyorum ben stad diye diye dilimizde tüğ bitti şimdi yapılıyor her anı önemli :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

mustafa_(87) eyvallah cok makbule geçti   :)

Çevrimdışı empisayn

Basketbol kombinelerine nereden ulaşabiliyoruz :ssss:

Ben yanlışlıkla geçen senenin kombine fiyatlarına bakmışım da bu sene de pek farklı olmaz sanıyorum , bazı basket maçları futbol maçlarından çok çok zevkli  :)
İTÜ Asırlardır BEŞİKTAŞLI !

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

05.08.2014 19:03 - 20:00 arası çektiğim resimler.

Web site üzerinden albüm şeklinde bakmak isteyenler alttaki linkten bakabilirsiniz. Saygılarımla.

Çevrimdışı CanEmre

gh

Eski Açık

Yeni Açık

Kapalı

Numaralı

Genel

Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı Kemal

Çevrimdışı Altuğ

Etiketler: