Maç konusundan biraz uzaklaşıp asıl konumuza dönersek beni rahatsız eden bir konudan bahsetmek istiyorum.
Olimpiyat stadının tribün basamaklarının alttan görüntüsü çok kötü bir görüntü oluşturuyor baştan savma yapılmış bir stad gibi duruyor o basamaklar.
Şimdi vodafone arenanın dış cephesininde kapalı olmadığını düşünürsek. Stad dışındaki kolonlar bu kirli ve çirkin görüntünün oluşmasını ne kadar önleyebilir sizce? evet render görüntülerinde üstten bakınca stadımız çok güzel görünüyorda peki gerçek boyutlarında stadın yanından geçincede aynı havayı verecekmi sizce?

cok iyi cok farklı bir konuya parmak basmıssın ben sununla ekleme yapayım bu olusacak bosluklardaki alanlardan alt katlara gidince elemeler yasanıyor yani bilet geçişleri baslıyor işte bende diyorumki bu konuda izdiham vs bircok seyler yasanabilir diye dusunuyorum çnk oralardan eski acıga geçişler olacak oralardan arba geçiş yoluna girenler radan stadın içiersine sızanlarmı vs vs acayip sekilde guvenlik anlamında sıkıntı dogabiliceğini dusunuyorum:)) cok fazla eleman calısması lazım 7-24,,sıkıntılar ne için olur derseniz,, localar için restourantlar gibi,,sonucta bizimkiler halk adamı:)) yani siz dusunun bizimkiler fazlaca ticari anlamda aktivite yapıyorlar stada ama esas ilgi bizim saflardan gerçeklesecek fiyatlar cok onemli... bunlar hiç konusulmuyor mesela neden sorusunuda sorarım