Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 52 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8320885 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı tayfun

Taraftara sallanıyordu,forma satışı 60 bini aşmış
Ağızları büzmeye yeter mi meçhul!
60 000 direk satış değil bildiğim kadarıyla,çoğu kartal yuvasına yapılan toptan satış,yani 60 000 olması için kartal yuvalarındaki formaların bitmesi lazım,kulüp kartal yuvasına satıyor gerisine karışmıyor.
sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Çevrimdışı tayfun

KONU DIŞI

Borsayla ilgilenenlere http://finans.mynet.com/borsa/hisseler/bjkas-besiktas-futbol-yat bu aralar atağa geçeceği konuşuluyordu. Bir ekonomi uzman yardımcısı  :D diyebileceğim abi kesinlikle al demişti. o zaman 2,11 civarıydı şuan 2,43 yani basit deyimle 2110 tl 4 iş gününde 2430 tl 320 tl kar. Kesinlikle buradan kulübünde karının olacağını düşünerek hem taraftarı hem kendisi kazanan bu aralar sürekli karda tutan şirketiz aynı zamanda. Aldığım bilgi 2,80 bandını bulur yönünde yani almak isteyen varsa alabilir.
üstadım bunları böyle yazma,yeni spk kanununa göre suç.illah yazacaksan altına yatırım tavsiyesi değildir diye belirt.

Çevrimiçi Kartal Ç

eski açıktaki kolonlarda kalıplanmaya başladı. Benim en merak ettiğim acaba kapalı gibi üst katlar eski açıktada aylar sürecek mi..

eski açık üst kat testere kirişleri diyorsan bence aylar sürmez kapalıdaki gibi. kapalıda 1-1,5 ay kaybımız olmuştu işçilerin eğitimi, kalıp ölçülerindeki sıkıntı vs gibi nedenlerden. şimdi hem kalıplarda sıkıntı yok hem de işçiler deneyim kazandı. tabi bir de eski açık testerelerin kapalıdakilerden daha kısa olduğunu da hatırlatmak lazım.

Çevrimdışı Erçin

şimdi 2 kişi eski açıkta görünen kalıpları akşama kadar bitirecek..
çok senkronize ve hızlı çalışıyor çiçekler  :ok:

Çevrimdışı Efe

60 000 direk satış değil bildiğim kadarıyla,çoğu kartal yuvasına yapılan toptan satış,yani 60 000 olması için kartal yuvalarındaki formaların bitmesi lazım,kulüp kartal yuvasına satıyor gerisine karışmıyor.

Çekilen stok %90 bitmis bayramdan once 55 bini gectik 60 bini zorluuoruz dedi dun röportajda sorumlu kisi yeni stoklar gelecek heralde
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı testerekiriş

forma en çok maç günleri satılır.. henüz maç oynamamıza rağmen satışlar güzel 60 bin rakamı fena değil.. yarın ve lig başladıktan sonra daha çok satılır.. bizim taraftarımız kombineye küsmüş durumda.. stad seneye ortaya çıkınca sayı hersene kademeli olarak yükselir .. sosyete konfora ilgisiz kalamazz..
Bu Asla Veda Değil !

Çevrimdışı yldrmaydn

12 kişi 6-6 iki sıra kombine aldık olimpiyatta bırak yan yana olmayı aynı sırada bile değiliz :) bu passo çok iyi çalışıyor gerçekten :D

Seninle Başladı Hayat..

Çevrimdışı mehmetthedum

Kusura bakmasın satıştan yetkili kişi,

Sabiha gökçende bir köşede trabzonspor ile ve bir hediyeci ile paylaştığı korner dükkanda, bayram süresince bayan ve çocuk ürünleri yok gibiydi. Olanlar da hemen hepsi geçen seneden kalma ürünlerdi. Mesela yeni formalardan çocuklar ve bayanlar için sadece siyah vardı. Bitti mi dedim, yoo şimdilik sadece bunlar geldi dedi görevli hediyelik dükkanı sahibi. Oğlana ilk çıktığında kırmızısını aldığimdan , bayramlık olarak siyahı alıp kurtardım, ancak eşim kırmızı istedi alamadım. Kendime de beyaz alamadım yoktu. Tamamlayamadım seriyi. Keza adidas mağazalarında da sadece birkaç erkek , çocuk forması var. Bayan ürünleri yok gibi. Ve zaten diğer forma haricindeki ürünler de yok...

Sabiha gökçen gibi yıllık olarak yolcusu, uğurlayanı, karşılayanıyla 100 milyonu aşkın insanın giriş-çıkış yaptığı ve saatlerce boş boş dolaşıp alacak eşya aradığı bir mekanda FB ve GS reyonları ortada göz önünde ve sadece kendine ait ve tüm ürünler varken , bizim uzak köşedeki bir hediyelikçi dükkanının bir köşesinde ve az ürünle geride kalmamızı geçtim, ortak sponsorumuz adidas mağazalarında FB nin çeşit ve ürün sayısı da bizden fazla. GS yı soylemeye gerek yok, nike onlara bol bol torpil gecmekte.

Saygılar.
[ Son Düzenleme: 05 Ağustos 2014, 12:23:24 mehmetthedum ]
Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimdışı yigitcan1903

Çekilen stok %90 bitmis bayramdan once 55 bini gectik 60 bini zorluuoruz dedi dun röportajda sorumlu kisi yeni stoklar gelecek heralde

Aynen durum budur,daha maç günü satışı var
İnşallah gittiğimizde beden yok şu yok bu yok cevaplarıyla karşılaşmayız

Çevrimdışı tayfun

+1903 bilgi için.

Çevrimdışı Efe

Kusura bakmasın satıştan yetkili kişi,

Sabiha gökçende bir köede trabzonspor ile ve bir hediyeci ile paylaştığı korner dükkanda, bayram süresince bayan ve çocuk ürünleri yok gibiydi. Olanlar da hemen hepsi geçen seneden kalma ürünlerdi. Mesela yeni formalardan çocuklar ve bayanlar için sadece siyah vardı. Bitti mi dedim, yoo şimdilik sadece bunlar geldi dedi görevli hediyelik dükkanı sahibi. Oğana ilk çıktığında kırmızı aldığimdan , bayramlık olarak siyahı alıp kurtardım, ancak eşim kırmızı istedi alamadım. Kendime de beyaz alamadım yoktu. Tamamlayamadım seriyi. Keza adids mağazalarında da sadece birkaç erkek , çocuk forması var. Bayan ürünleri yok gibi. Ve zaten diğer ürünler de yok...

Sabiha gökçen gibi yıl yolcusu, uğurlayanı, karşılayanıyla 100 milyonu aşkın insanın giriş yaptığı ve saatlerce boş boş dolaşıp alacak eşya aradığı bir mekanda FB ve GS reyonları ortada kendine ait ve tüm ürünler varken , bizim uzak köşedeki bir hediyelikçi dükkanında ve az ürünle geride kalmamızı geçtim, ortak sponsorumuz adidas mağazalarında FB nin çeşit ve ürün sayısı da bizden fazla. GS yı soylemeye gerek yok, nike onlara bol bol torpil gecmekte.

Saygılar.

Bunlar talebe gore sekil aliyor gecen sene satilan rakama bakarak bizim stogu bile dusuk tutmuslar daha simdiden erimis stoklar onceki senelerde 400 bin forma satsaydik suan her tarafta tam takim her formayi bulurduk gelecek sezon stok olarak isi sıkıtutmalari lazim
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ACAB1903

KONU DIŞI

Borsayla ilgilenenlere http://finans.mynet.com/borsa/hisseler/bjkas-besiktas-futbol-yat bu aralar atağa geçeceği konuşuluyordu. Bir ekonomi uzman yardımcısı  :D diyebileceğim abi kesinlikle al demişti. o zaman 2,11 civarıydı şuan 2,43 yani basit deyimle 2110 tl 4 iş gününde 2430 tl 320 tl kar. Kesinlikle buradan kulübünde karının olacağını düşünerek hem taraftarı hem kendisi kazanan bu aralar sürekli karda tutan şirketiz aynı zamanda. Aldığım bilgi 2,80 bandını bulur yönünde yani almak isteyen varsa alabilir.
YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR

2.27 den almıştım beklemedeyim kaç aydır :)

Çevrimdışı LifesGood®

Merhabalar, ziraat bankasi kredi kartim var bugun forma almayi dusunuyorum acaba kac taksit imkani mevcut ?

Çevrimdışı Oktay

Merhabalar, ziraat bankasi kredi kartim var bugun forma almayi dusunuyorum acaba kac taksit imkani mevcut ?
seni banka departmanımıza aktarıyorum linki tıkla  :icool:
http://www.ziraat.com.tr/tr/Bireysel/Kartlar/Pages/ZiraatMaximumKrediKartlari.aspx

Çevrimdışı LifesGood®

İnternetten almak istedim orada sadece 3 kart secenegi vardi ondan sordum acaba oluyor mu diye malum bizim kartal yuvasi tuhaf eksikleri cok :biggrinking:  Tesekkur ederim Oktay abi ilgilendogin icin ogrenci olunca taksit kovaliyoruz iste :biggrinking:

Çevrimdışı Oktay

İnternetten almak istedim orada sadece 3 kart secenegi vardi ondan sordum acaba oluyor mu diye malum bizim kartal yuvasi tuhaf eksikleri cok :biggrinking:  Tesekkur ederim Oktay abi ilgilendogin icin ogrenci olunca taksit kovaliyoruz iste :biggrinking:
benim bildiğim garanti blj bonus ve vakıfbank bjk kart olanlar beşiktaşla la alakalı ürünlerde avantaj ve taksit imkanından yararlanıyor...

Çevrimdışı LifesGood®

Bende oyle dusunmustum ondan sordum ondan sonra niye az forma satildi diye taraftara sitem ediyorlar, ayni sekilde bilet olayida boyle kocaelinde yasiyorum sat bileti kartal yuvasinda alayim rahatca tukenme derdi olmadan kafam rahat olsun ama boyle yaptiklari surece biletlerin tukenmesi falan cok zor zaten.

Çevrimdışı Oktay

Bende oyle dusunmustum ondan sordum ondan sonra niye az forma satildi diye taraftara sitem ediyorlar, ayni sekilde bilet olayida boyle kocaelinde yasiyorum sat bileti kartal yuvasinda alayim rahatca tukenme derdi olmadan kafam rahat olsun ama boyle yaptiklari surece biletlerin tukenmesi falan cok zor zaten.
stad büyük gel rahat rahat bilet bulursun :icool:

Çevrimdışı LifesGood®

Yer bulunur da forma taksitsiz biraz zor neyse biraz daha bekleyecez o halde yeni universie mezunu is ariyor duyduk duymadik demeyin  :biggrinking:

Çevrimdışı Barış Hoca

Wow, Dh derken burada olmak mutluluk verici ancak (diğer yerlerde bazı adaletsiz tavırları kabul etmekle birlikte) maalesef eski forumlarda daha kolay bilgi alıyordum. Şimdi sayfalarca konu başlığı ile alakasız yazı okuyabiliyorum. Özgür ve sansürsüz bir forum sanırım konuyla alakasız şeylerin paylaşıldığı bir forum değil... Stadımız Beşiktaş ve Beşiktaşlılar için bir umut. Benim gibi uzakta olan Beşiktaşlılar için en iyi bilgi kaynağı forumumuz. Eleştirim kişisel değildir. Hepinize saygılarımı sunarım değerli kardeşlerim.
Şeref'inle oyna, Hakkı'nla kazan!

Çevrimdışı Oktay

Wow, Dh derken burada olmak mutluluk verici ancak (diğer yerlerde bazı adaletsiz tavırları kabul etmekle birlikte) maalesef eski forumlarda daha kolay bilgi alıyordum. Şimdi sayfalarca konu başlığı ile alakasız yazı okuyabiliyorum. Özgür ve sansürsüz bir forum sanırım konuyla alakasız şeylerin paylaşıldığı bir forum değil... Stadımız Beşiktaş ve Beşiktaşlılar için bir umut. Benim gibi uzakta olan Beşiktaşlılar için en iyi bilgi kaynağı forumumuz. Eleştirim kişisel değildir. Hepinize saygılarımı sunarım değerli kardeşlerim.
bazen konu dışına çıkıldığı doğrudur bununda belli bir tölerasyonu var tabi son bir hafta hariç genelde hemen hemen hergün az da olsa bilği paylaşımı oluyor

Çevrimiçi Necmi

benim bildiğim garanti blj bonus ve vakıfbank bjk kart olanlar beşiktaşla la alakalı ürünlerde avantaj ve taksit imkanından yararlanıyor...
yok bildiğim kadarıyla bütün kartlara 3 taksit var kartal yuvalarında :D

Çevrimdışı Efe

Kartal yuvalari 3 taksitten yukari yapmiyor
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Barış Hoca

bazen konu dışına çıkıldığı doğrudur bununda belli bir tölerasyonu var tabi son bir hafta hariç genelde hemen hemen hergün az da olsa bilği paylaşımı oluyor
Bu eleştirim birkaç günlük bir gözlemin sonucu değil. Esneklik de elbette olacaktır ancak 1. sayfasından beri sürekli okuduğum forum sayfalarında dikkatimi çeken bu oldu. Bu eleştirimin içinde "son baktığımdan sonra sayfalarca yazılmış, sanırım stadyumda çok gelişme oldu" düşüncesi ve ardından yaşadığım hayal kırıklığı da etkili sanırım. Ben de hepiniz gibi stadımız hemen bitsin istiyorum ve sanki sayfa sayısı arttıkça stadyum çok ilerlemiş gibi geliyor. Cevabın için teşekkür ederim. 
Şeref'inle oyna, Hakkı'nla kazan!

Etiketler: