Kusura bakmasın satıştan yetkili kişi,
Sabiha gökçende bir köşede trabzonspor ile ve bir hediyeci ile paylaştığı korner dükkanda, bayram süresince bayan ve çocuk ürünleri yok gibiydi. Olanlar da hemen hepsi geçen seneden kalma ürünlerdi. Mesela yeni formalardan çocuklar ve bayanlar için sadece siyah vardı. Bitti mi dedim, yoo şimdilik sadece bunlar geldi dedi görevli hediyelik dükkanı sahibi. Oğlana ilk çıktığında kırmızısını aldığimdan , bayramlık olarak siyahı alıp kurtardım, ancak eşim kırmızı istedi alamadım. Kendime de beyaz alamadım yoktu. Tamamlayamadım seriyi. Keza adidas mağazalarında da sadece birkaç erkek , çocuk forması var. Bayan ürünleri yok gibi. Ve zaten diğer forma haricindeki ürünler de yok...
Sabiha gökçen gibi yıllık olarak yolcusu, uğurlayanı, karşılayanıyla 100 milyonu aşkın insanın giriş-çıkış yaptığı ve saatlerce boş boş dolaşıp alacak eşya aradığı bir mekanda FB ve GS reyonları ortada göz önünde ve sadece kendine ait ve tüm ürünler varken , bizim uzak köşedeki bir hediyelikçi dükkanının bir köşesinde ve az ürünle geride kalmamızı geçtim, ortak sponsorumuz adidas mağazalarında FB nin çeşit ve ürün sayısı da bizden fazla. GS yı soylemeye gerek yok, nike onlara bol bol torpil gecmekte.
Saygılar.