Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8326796 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Yakup

Günaydınlar.

Arkadaşlar aldığımız son bilgiler ne yazık ki doğru gibi. Satılan bilet 15.000 civarı + 5.000 kombine ile şuan 20.000 taraftar gözüküyor. Ben açıkçası 30.000 den fazla taraftar beklemiyorum. İş saatleri + yıllık izinler falanda bayağı etkiliyor taraftarı. kardeşiminde paydosu 19:00 bilet almıştı ama oda gelemiyor. Bileti başka bir arkadaşa verdik mecburen.
Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

İşçiler nerde yaa daha gelmedilermi yoksa:)

bir şey öğrenmek istiyorum. Çarşamba günü 17:30 da yalova esenköyden ido ile yenikapıya geleceğim. Varış saatim 19:15. Olimpiyat stadına maça yetişebilir miyim  ve en hızlı nasıl gidebilirim. Yardımcı olursanız sevinirim.

Çevrimdışı SDemirsoy

bir şey öğrenmek istiyorum. Çarşamba günü 17:30 da yalova esenköyden ido ile yenikapıya geleceğim. Varış saatim 19:15. Olimpiyat stadına maça yetişebilir miyim  ve en hızlı nasıl gidebilirim. Yardımcı olursanız sevinirim.
hocam yenikapıdan Aksaray metrosuna geçeceksin oradan kirazlı aracına bineceksin (havalimanı olana değil) sonra zaten Beşiktaş formalıları takip edeceksin (sanırım 2 kez aktarma vardı)  Zulümpiyata en hızlı gitme yöntemi budur..  :icool:

Çevrimdışı SDemirsoy

rahat rahat da yetişirsin hocam ben 18 de çıkacağım işten yardımcı da olabilirim sana

hocam yenikapıdan Aksaray metrosuna geçeceksin oradan kirazlı aracına bineceksin (havalimanı olana değil) sonra zaten Beşiktaş formalıları takip edeceksin (sanırım 2 kez aktarma vardı)  Zulümpiyata en hızlı gitme yöntemi budur..  :icool:

maç başlamadan yetişebilir miyim. biz üç arkadaş gideceğiz. tüm kombineler bende :) arkadaşlar istanbul'dan gelecek. Ben tatilde olduğum için yalovadan geleceğim.

Çevrimdışı SDemirsoy

maç başlamadan yetişebilir miyim. biz üç arkadaş gideceğiz. tüm kombineler bende :) arkadaşlar istanbul'dan gelecek. Ben tatilde olduğum için yalovadan geleceğim.
tabiki yetişirsiniz sıkıntı olmaz trafik yok devamlı metro aracılığı ile gideceksiniz zaten

Çevrimdışı TURKahvesi

iyi sabahlar hayırlı bir hafta diliyorum

stadımızın kapasitesi hakkında benim tahminim şu şekilde olmakta

Capacity   Football: 51,500 (9,300 standing for league matches)
48,500 (International matches)
Concert: 44,000

verdiğim kapasite konusunda BJK_mabet kardeşimiz yalanlasın bunu ben evin balkonundan değil bu kez çatısından aşağı atlamaya hazırım  :evillol: :ebebe: :D

Çevrimdışı yigitcan1903

Rahat 60 bin kişiye oynarız

Esas satış maç günü gişelerden olur

Çevrimdışı SDemirsoy

verdiğim kapasite konusunda BJK_mabet kardeşimiz yalanlasın bunu ben evin balkonundan değil bu kez çatısından aşağı atlamaya hazırım  :evillol: :ebebe: :D
haydaaaa  :D

bizim kombineleri kuzey tribünü 303 bloka vermişler. Yeğenime bilet alacağız. Yanımıza alabiliyor muyuz. Passo.com.tr den baktığımda satışa kapalı gibi gördüm.

Yalanlamaz bence de  :tabe:

Çevrimdışı Yakup

Maç günü herhangi bir organizasyon olacak mı? besiktasarena.com adına soruyorum soruyu  :D

bizim kombineleri kuzey tribünü 303 bloka vermişler. Yeğenime bilet alacağız. Yanımıza alabiliyor muyuz. Passo.com.tr den baktığımda satışa kapalı gibi gördüm.
Dünyanın her stadında koltuk düzeni olur gene de olimpiyatta olmaz,  kara düzen devam  :)

Çevrimdışı Yakup

Gerek yok ki. Git gişeden al yanına otursun sonuçta ortalıkta t.c. yok. isteyen istediği yere oturabilir. zaten hepsi kombineli açıkta 2000 kombine var olmadı sen onun yanına oturursun  :tabe:

Çevrimdışı ahmet türken

p.tesiye kadar sabır dedik.inşaata çalışan  sayısı uçar dedik. fakat kamerada sadece eski açıkta 1 kişi görüyorum. bilgisi olan varmı

Çevrimdışı attila_metu

p.tesiye kadar sabır dedik.inşaata çalışan  sayısı uçar dedik. fakat kamerada sadece eski açıkta 1 kişi görüyorum. bilgisi olan varmı
2 oldu :)

Valla kımsealışmıyor işciler gelmedi sanırım:) 

Maslak levent civarından arabayla maca gidecek varsa eşlik edebilirim:)

Çevrimdışı Sedat_BJK

eee nerede bizim dinlenmiş gaza gelmiş emekçilerimiz???
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı izorlu85

kameranın açısı dışında kalan çalışan  illaki çok kişinin olduğuna eminim...
SS Arena (Süleyman SEBA Arena)

Çevrimdışı Sedat_BJK

gördüm.. gördüm... eski açık üstte ve altta 1er kişi. süper hızlanırız şimdi... :alala: :by2:
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Bence de olimpiyatta çarşamba günü 30 binden fazla taraftar olmaz. İnşallah yanılırım ama.

Çevrimdışı hic2222

kameranın açısı dışında kalan çalışan  illaki çok kişinin olduğuna eminim...
illaki şu anda çalışan 3-5 kişi değildir ama sanırım ciddi eksiklik var hala
Kılıcın yapamadığını adalet yapar.

Çevrimdışı Emre şahin

sadece passolig üzerinden ve stadın oradan bilet alınabiliyor ayrıca bir kişi maksimum 2 bilet alabiliyor bu yüzden taraftarın çok olduğu izmit ümraniye gebze de oturan taraftar grupları ve taraftarlar maç günü stad gişelerinden ancak alabilecekler bu yüzden 50-60 bini zorlanır herkesin içi rahat olsun şehir dışından gelicek taraftarlar ancak stad gişesinden alabilecekler şuanda bilet alanlar sadece stad çevresinde bulunun taraftarlardır

Çevrimdışı yldrmaydn

tahminim işçilere sağlık kontrolleri yapılıyordur. bir süredir şantiyede değillerdi zaten kontrol gerekli..
Seninle Başladı Hayat..

Etiketler: