Benim niyetim tartışmak falan degil hicbir sucum da yok.birisi bana hakaret etti ve beklememe ragmen o mesaj silinmedi ben de ayni uslupla cevabini verdim.
1 degil 2 degil bunlar hep beni buluyor.ben kimseyi kendime hakaret ettirmem ettirecek kadar geniş adam varsa bu onun sorunu.
Burasi forum sitesi ise hakaret olmadigi surece herkes görüşünü aciklar.eger adam gibi gorusunu aciklayana hakaret edilmesine goz yumuyorsaniz sizin bileceginiz is.o denetci arkadas gorevini yapip o mesaji silip yazan kisiyi uyarsaydi bu tartışma cikmayacakti.onu yapamayan burda bana terbiye dersi vermesin.
Bizler bu siteye bilgi almaya ve paylasmaya giriyoruz hakaret yemeye degil.ben kendi adima konusayim bu forumda yazdigim surece ne kendime ne de herhangi bir Besiktasliya hakaret ettirtmem.ben buyum begenmeyen varsa uyeligimi silsin.
Deniz

mesaj silindi yazan arkadaşlada konuştuk bunların olması içinde biraz müsade etmen lazım 5 dakikada hallolmuyor
arkadaşın sözü maksadını aştı senin verdiğin cevapta öyle bence daha fazla uzatmaya gerek yok çok büyük bir hakaret sayılmaz çok bilmiş demektir
sende çok biliyorsun deseydi bunu hakaret olarak alırmıydın kullanılmaması gerekir ama karşısındakini rencide edici aşağılayıcı bir kelimede değildir.
sende hoşgörülü yaklaşıp tatlı dille yanlış olduğunu anlatsaydın bence daha şık olurdu ergence demeyeyim biraz delikanlı vari bir çıkış oldu

böyle bir şey karşındakine yanlışını göstermez sadece tahrik eder hangisi daha doğru karşındakini tahrik etmekmi yoksa yanlışını göstermekmi