Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8329130 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Necmi

Hepimiz 18 yasiinda olduk. Kanlar deli gibi aktigi icinde delikanli derler. Ne 18 yasinda insanlar tanidim 40 yasinin olgunlugunda ne 40 yasinda insanlar tanidim cocukca fikirleir vardi. O yuzden kisileir yaslairna gore degilde olgunluklairna gore degerlendirelim. Ne demisler yasta degil basta diye.. :ok:
@suleyman seba evet Allah kısmet ederse gelecegim.
@bjk_mabet yarin ramazan ayindaki hiza cikacaigmizi soyledin, obitasin kalipcilari ne zaman giris yapiyorlar bilgi var mi ? Hersey bayram sonrasina gore ayarlanmisti.
ben kendimi 18 yaşında hissediyorum :D

Çevrimdışı okansosa

bu forumda yavru kartal ünvanına en uygun kişi benim herhalde :D
O gemi bir gün gelecek

Çevrimdışı ZEKI

ben kendimi 18 yaşında hissediyorum :D
abi sen zaten 18 sin :D belli bir yastan sonra sadece gunduzleri sayiyoruz

Çevrimdışı Necmi

bu forumda yavru kartal ünvanına en uygun kişi benim herhalde :D
o zaman ayarlama yapalım seni hep yavru bırakalım :D

Çevrimdışı Efe

yeni acığa gro beton değil orada ufak bi tek yüz perde sorunu vardı orası onarıldı :)

Orada degildi fiskirtici yeni acik numarali bilesimindeydi o yuzden oyle gordum numarali kolonlara beton atiliyormus suan grobeton atiliyor olabilir ama
[ Son Düzenleme: 03 Ağustos 2014, 23:28:29 Efe ]
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı okansosa

o zaman ayarlama yapalım seni hep yavru bırakalım :D
yok abi ya  :) şurda 5 yorum kalmış kartal olmama,bu kadar yaklaşmışken :D
O gemi bir gün gelecek

Çevrimdışı Deniz Sezgün

çarşamba maça kimler geliyor :)
Abicim kombinemizi almistik. Az once formalari da aldik. Carsamba oglen mabette aksamda mactayiz hayirlisiyla. Carsamba musaitseniz tanismk isteriz :) ankaradan saygilar

Çevrimdışı TURKahvesi

bu arada kimsenin farkında değil sanırım

18 yaşındaki delikanlı dev adamlarımızı canı gönülden kutluyorum

Avrupa şampiyonu olan pırıl pırıl gençlerimizin maşallahı var  :ok:

Çevrimdışı Deniz

Benim niyetim tartışmak falan degil hicbir sucum da yok.birisi bana hakaret etti ve beklememe ragmen o mesaj silinmedi ben de ayni uslupla cevabini verdim.

1 degil 2 degil bunlar hep beni buluyor.ben kimseyi kendime hakaret ettirmem ettirecek kadar geniş adam varsa bu onun sorunu.

Burasi forum sitesi ise hakaret olmadigi surece herkes görüşünü aciklar.eger adam gibi gorusunu aciklayana hakaret edilmesine goz yumuyorsaniz sizin bileceginiz is.o denetci arkadas gorevini yapip o mesaji silip yazan kisiyi uyarsaydi bu tartışma cikmayacakti.onu yapamayan burda bana terbiye dersi vermesin.

Bizler bu siteye bilgi almaya ve paylasmaya giriyoruz hakaret yemeye degil.ben kendi adima konusayim bu forumda yazdigim surece ne kendime ne de herhangi bir Besiktasliya hakaret ettirtmem.ben buyum begenmeyen varsa uyeligimi silsin.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Necmi

abi sen zaten 18 sin :D belli bir yastan sonra sadece gunduzleri sayiyoruz
gündüzleri saymakta kurtarmıyor artık ben geri saymaya başladım :D

Çevrimdışı Caner

Yarın büyük gün demek :) Umarım ramazan önceki hız değil ondan çok daha hızlısını görürüz artık.

Çevrimdışı Abdullah

@ZEKI teşekkür ederim abi ne kendime ne de diğer genç kardeslerime bu konuda laf ettirmem bazıları dünyaya 25-30 yaşında geldiğini zannetmeye devam etsin herkesin üslubu seviyesini belli ediyor.   :)

Çevrimdışı brci

o değilde bu sene çok güzel olucak inşallah böyle kış aylarında kaba biticek hemen tvler arenada ve kaba bitti ince işçilik devam ediyor sonra çatı yapılmaya başlanıcak yine olay vodafone arenanın çatı germe işlemi başladııı !!! sora çim mim koltuklar tesitas kedi yolu medi yolu vs derken heycan son raddelerine gelecek Allahım o günleri görmeyi nasiip eyle Amin ! :)

Çevrimdışı Necmi

Benim niyetim tartışmak falan degil hicbir sucum da yok.birisi bana hakaret etti ve beklememe ragmen o mesaj silinmedi ben de ayni uslupla cevabini verdim.

1 degil 2 degil bunlar hep beni buluyor.ben kimseyi kendime hakaret ettirmem ettirecek kadar geniş adam varsa bu onun sorunu.

Burasi forum sitesi ise hakaret olmadigi surece herkes görüşünü aciklar.eger adam gibi gorusunu aciklayana hakaret edilmesine goz yumuyorsaniz sizin bileceginiz is.o denetci arkadas gorevini yapip o mesaji silip yazan kisiyi uyarsaydi bu tartışma cikmayacakti.onu yapamayan burda bana terbiye dersi vermesin.

Bizler bu siteye bilgi almaya ve paylasmaya giriyoruz hakaret yemeye degil.ben kendi adima konusayim bu forumda yazdigim surece ne kendime ne de herhangi bir Besiktasliya hakaret ettirtmem.ben buyum begenmeyen varsa uyeligimi silsin.
Deniz  :bandit: mesaj silindi yazan arkadaşlada konuştuk bunların olması içinde biraz müsade etmen lazım 5 dakikada hallolmuyor
arkadaşın sözü maksadını aştı senin verdiğin cevapta öyle bence daha fazla uzatmaya gerek yok çok büyük bir hakaret sayılmaz çok bilmiş demektir
sende çok biliyorsun deseydi bunu hakaret olarak alırmıydın kullanılmaması gerekir ama karşısındakini rencide edici aşağılayıcı bir kelimede değildir.
sende hoşgörülü yaklaşıp tatlı dille yanlış olduğunu anlatsaydın bence daha şık olurdu ergence demeyeyim biraz delikanlı vari bir çıkış oldu :D
böyle bir şey karşındakine yanlışını göstermez sadece tahrik eder hangisi daha doğru karşındakini tahrik etmekmi yoksa yanlışını göstermekmi :bandit:

Çevrimdışı ZEKI

o değilde bu sene çok güzel olucak inşallah böyle kış aylarında kaba biticek hemen tvler arenada ve kaba bitti ince işçilik devam ediyor sonra çatı yapılmaya başlanıcak yine olay vodafone arenanın çatı germe işlemi başladııı !!! sora çim mim koltuklar tesitas kedi yolu medi yolu vs derken heycan son raddelerine gelecek Allahım o günleri görmeyi nasiip eyle Amin ! :)
Besiktas Sampiyonluk turunu yeni stadinda atmayi planliyor. Calismalar 24 saat araliksiz suruyor ve yetistirilmeye calisiyor.
Bu haberleri okumayi nasip etsin Rabbim.

Çevrimdışı Necmi

Besiktas Sampiyonluk turunu yeni stadinda atmayi planliyor. Calismalar 24 saat araliksiz suruyor ve yetistirilmeye calisiyor.
zaten şampiyonluk turunu yeni stadımızda atacağız :tabe:

Çevrimdışı Anıl

sen alınma son demleri yaşamıyorsun tam ortasındasın :evillol: seninle 3 sene sonra uğraşacağız :bandit:
Haydaa  :evillol:

Çevrimdışı Anıl

Allah stadın açılış maçında lig kupasını kaldırdığımızı görmeyi nasip etsin herkese, bu kadar deli gibi stad takibine ancak öyle bir açılış yakışır :super:

Çevrimdışı brci

Amin abi aminnnn ...

Çevrimdışı tayfun

30 dk ya 7-8 ve 4 güncellemeleri önünüzde arkadaşlar,abiler kardeşler.
sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Çevrimdışı bjk_mabet

Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı brci

Çevrimdışı bjk_mabet

Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı Deniz

Deniz  :bandit: mesaj silindi yazan arkadaşlada konuştuk bunların olması içinde biraz müsade etmen lazım 5 dakikada hallolmuyor
arkadaşın sözü maksadını aştı senin verdiğin cevapta öyle bence daha fazla uzatmaya gerek yok çok büyük bir hakaret sayılmaz çok bilmiş demektir
sende çok biliyorsun deseydi bunu hakaret olarak alırmıydın kullanılmaması gerekir ama karşısındakini rencide edici aşağılayıcı bir kelimede değildir.
sende hoşgörülü yaklaşıp tatlı dille yanlış olduğunu anlatsaydın bence daha şık olurdu ergence demeyeyim biraz delikanlı vari bir çıkış oldu :D
böyle bir şey karşındakine yanlışını göstermez sadece tahrik eder hangisi daha doğru karşındakini tahrik etmekmi yoksa yanlışını göstermekmi :bandit:
bu tarz şeyler hep beni bulunca insan bir yerden sonra kendini kontrol edemez oluyor.neyse konu uzamasın zaten çok birşeyin de değiştiği yok aylardır aynı şeyleri görüyoruz.boşa yüreğimi tüketiyorum.konu da kirlendi fazlasıyla iyi geceler
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı brci

3 geçeli biraz oldu :)  :hiho:

1 2 3 gol yetmez 4 --- 5 ---6 olsun metin ali feyyaz biiiip Beşiktaşım Şampiyon olsun :)

Etiketler: