Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8329493 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimiçi yorgo_d(geodem)

Bu arada  belki yeri degil ama  spor  basini emekcilerinden  erhan koyuncu bu sabah  GS antrenamnini izlemek icin geldigi Fulya Metin Oktay tesislerinde basinin  demir kapi ile  duvar arasinda  sikismasindan dolayi  yasadigi  beyin  kanamsi yuzunden elim bir sekild e vefat etti.. Kendisine rahmet  yakinlarina bassagligi  dileyelim... Isiklar icinde uyusun...
Yorgo

Çevrimdışı Efe

16 basamak olması lazım eski açık üst katın

23 olsada kurtulsak şu eski açık üstün kaç sıra olduğundan :lol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Yok 15 basamak var en üstede koyarlarsa 16 sıra olacak
üç boyutlu görsel vardı lingini bilen arkadaş yapıştırsın ordan koltuğundan sahaya bakabilirsin @Armağan Bozkurt

olsa süper olur gerçekten.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

sıra sayısı arttı diyelim kapasite kac artar ?

Çevrimdışı Geovani

stadın nasıl baskılı olacağının en açık örneklerinden....çekenin ellerine sağlık....
BEŞİKTAŞA ADANMIŞ HAYATLAR

Çevrimdışı Geovani

Stadı içten gezen arkadaşlar çok daha iyi anlar bittiği zaman hele içinde büyük BEŞİKTAŞ taraftarıyla off diorum...tribünler üstüne düşücekmiş gibi çok güzeeeeeel  :super: :super: :super: :ok: :ok: :ok:
BEŞİKTAŞA ADANMIŞ HAYATLAR

Çevrimdışı Efe

Stadı içten gezen arkadaşlar çok daha iyi anlar bittiği zaman hele içinde büyük BEŞİKTAŞ taraftarıyla off diorum...tribünler üstüne düşücekmiş gibi çok güzeeeeeel  :super: :super: :super: :ok: :ok: :ok:
bilmem mi :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı tayfun

anca vakit buldum nete girmeye,cümleten iyi geceler.
sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Çevrimdışı Necmi

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

bjk tv de kadıköydeki 4 3 lük macın tekrarı var duygulandım be ne maçtı  :bandit:

Çevrimdışı tayfun

yarın güzel rakamlarla karşılaşıcaz inşallah,107.blokda son 79 koltuk.diğerlerinde de artış var.
sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

yarın güzel rakamlarla karşılaşıcaz inşallah,107.blokda son 79 koltuk.diğerlerinde de artış var.
inşallah abi ahmet ates 25 temmuzda 5034 kombine satıldı yazmıs 1 hafta önce 7000 e yaklaşır inşallah

Çevrimdışı LifesGood®

Kanal d 'de Liverpool-Milan maçının oynandığı stadda tribünleri dolaşan skorboard var, gerçekten çok çok şık duruyor, umarım bizde de olacaktır, çok fark katar.

Çevrimdışı sallapati

Tayfun bey toplam kombine sayısı ve geliri nedir en güncel şekilde?

Çevrimdışı auysal4

Bende Londra'da yaşamama ragmen kombine aldım. 1,5 .2 senede anca 3 maça gidebilirim fakat almak istedim iste.VODAFONE ARENA GUNEY (ESKI ACIK) TRIBUN BLOK: 122 SIRA: 24 KOLTUK: 11 KAPI
Artık istanbuldaki arkadaşlara hediye falan passoliglerine transfer yaparız.Beşiktaş a feda olsun.

Çevrimdışı Necmi

Bende Londra'da yaşamama ragmen kombine aldım. 1,5 .2 senede anca 3 maça gidebilirim fakat almak istedim iste.VODAFONE ARENA GUNEY (ESKI ACIK) TRIBUN BLOK: 122 SIRA: 24 KOLTUK: 11 KAPI
Artık istanbuldaki arkadaşlara hediye falan passoliglerine transfer yaparız.Beşiktaş a feda olsun.
Hayırlı olsun güzel bir iş yapmışsın ama olmadığın maçlarda koltuk boş kalmasın :ok:

Çevrimdışı ONUR KOLCU

DISARDAN GÖRÜNÜDÜĞÜ GİBİ DEĞİL :) 1 TUR ATTIM HALISAHA MACI YAPMIŞ KADAR EFOR HARCADIM ACAYİP BÜYÜK BİR YAPI MÜTHİŞ BİR STAD OLUYOR.

Çevrimdışı eagleizm

6 bini gečti sanirim ama hala çok důsűk..
BEŞİKTAŞ..

Çevrimdışı eagleizm

Bu arada insaatin durmasi forumu da etkiledi  :bawling:
BEŞİKTAŞ..

Çevrimdışı FARUK

kapalı üstte son kalıplar sökülüyor  :claps:

Çevrimdışı Sedat_BJK

eski açık önünde ekskavatör drenaj kanalı açıyor.. toplamda kaç kanal olacak acaba..?
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı Sedat_BJK

Allahını seven defansa gelsin :P
Çatı bizim çatıya benzemiyor mu? ( konu içi olsun :D)
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı Efe

Kapalı tüm hatlarıyla ortaya cıktı son kalıplar sokuldu tek eksik prekastları artık
Şampiyon Beşiktaş JK

ysariusta

• Ziyaretçi

haber1903 vodafonearena facebook hesabının paylaştığı bilgileri toplamış özel haber diye satıyor... döşendim altına ayıp falan filan diye ama zannetmiyorum o yorumu koysunlar siteye....

Etiketler: