Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8332579 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ozan062

numaralıda şu an yatayda daha fazla ilerleyemezler en fazla 5-10 metre daha gidebilirler
mecburen dikine ilerleyecekler

rampadan dolayı dimi dogru,,onu unutmustum ben bi ara çelik melik birseyler dusunuluyordu ama yalan oldu galiba??
dikkat ediyorum eskideki restorasyon yapıalcak duvarların oldugu yere tabla betonu dokuluyor peki orası yıkılırken bu sorun teskil etmicekmidir??

bide su gişeleri alt katlara yapıcakalr ya stada giris aslında sutunlardan sonra alt kata inmekle oluyor peki burada izdiham veya karısıklıkta problemler olmazmı sık elemeli bir sistem oalydı:(( hakikaten muazzam bir alan var dolasım alanı oalrak birde su geldi aklıma,,

diyelim bir final oynanıyor ve maça 200bin bilet talebi geliyor ama dogal olarak 50bin civarlarında giriş olacak ve bu sutunların arasında ve yeni acıktaki o koca devasa alanda biz taraftarlarda koca ekranlarla ve sesli oarlak destekle dısarıdanda mukemmel bir etkileşim yasanabilir veya tersi bir durumda olabilir ne bileyim bu beni bir manada sevindiyior diğer anlamdada dusunduruyor,,

o anlamda gittiğim için bizim izmirdeki ataturk stadınınada benzetebiliyorum dısarıdaki olusabilicek atmosferi,,ve tribünlerle iletişim imkanı var,,bizim eski acıkta bu etkileşim baya baya kolaylasacak:))
[ Son Düzenleme: 02 Ağustos 2014, 13:10:23 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı cinque

Kimse kusura bakmasın bu stad mayıs ayından beri zerre ilerlemiyor. Yani biz inşaatçıyız, inşaat aş kurduk, her şey oradan yürüyor diyen fikret orman'a bir allahın kulu da çıkıp başkan aha bu mayıs ayındaki fotoğraf aha bu da bugünkü fotoğraf, aradaki 7 farkı bulabilir miyiz diyemiyor mu koca camiada?

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Kimse kusura bakmasın bu stad mayıs ayından beri zerre ilerlemiyor. Yani biz inşaatçıyız, inşaat aş kurduk, her şey oradan yürüyor diyen fikret orman'a bir allahın kulu da çıkıp başkan aha bu mayıs ayındaki fotoğraf aha bu da bugünkü fotoğraf, aradaki 7 farkı bulabilir miyiz diyemiyor mu koca camiada?

beşiktaşlı güzel kardeşim , buraya yazdıgın su yazı gerçekten ayıp ve emeğe saygısızlık böyle polemiklere gerek yok.. öyle bi şey yazdın ki buna kimse saygı duymaz.. amacın dikkat çekmek mi . ?

xuz

• Ziyaretçi

Al bu mayıs ayındaki fotoğraf

Al bu da yenisi

7 farkı bulma görevini de sana veriyorum.

Çevrimiçi Kartal Ç

Stad ilerlemiyor tabi. ilerlemeyecek de. 4 tarafımız yol olduğu için yeni açığa doğru anca bu kadar ilerletebildik :tabe:

bugün yeni bi direnaj işine daha başlamışlar. böyle boydan boya kaç tane yapılacak?

Çevrimdışı cinque

Ya arkadaşlar yapmayın etmeyin allah aşkına yeni açık tribününün tek katı çıkmış, eski açık tribününün de yarım kaba inşaatı tamamlanmış 3 ayda bunların yapılmasını normal mi görüyorsunuz yapmayın yahu. benim emeğe saygısızlık yaptığım falan yok. allah orada çalışan emekçilerin yardımcısı olsun. evet yeri konumuyla inşaati ilerletmek gerçekten zor fakat verilen demeçler ile gördüklerimiz örtüşüyor mu? 3 ay gibi bir sürede yarım yeni açık tribünü yapılmış onun da daha tek katı çıkmış, yarım olan eski açığında tek katı tamamlanmış. yani bu taraftar 3 ayda bunları mı hakediyor? ağustosta bitecek diyenlerin kıvırmasını nasıl hazmediyorsunuz anlayamıyorum.

Çevrimdışı Volkan Başaran

Arkadaşın koyduğu resimler harbiden içler acısı son 3 ay..

Bu hızda gidersek kabası 9 ayda anca biter..

Çim mim çatı derken bide kış dönemi derken 2016 Ocaka doğru yol alıyoruz  :D
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı Gokhan

Şefkat öyle bir dildir ki, sağır bile duyar, kör bile görür..

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Ya arkadaşlar yapmayın etmeyin allah aşkına yeni açık tribününün tek katı çıkmış, eski açık tribününün de yarım kaba inşaatı tamamlanmış 3 ayda bunların yapılmasını normal mi görüyorsunuz yapmayın yahu. benim emeğe saygısızlık yaptığım falan yok. allah orada çalışan emekçilerin yardımcısı olsun. evet yeri konumuyla inşaati ilerletmek gerçekten zor fakat verilen demeçler ile gördüklerimiz örtüşüyor mu? 3 ay gibi bir sürede yarım yeni açık tribünü yapılmış onun da daha tek katı çıkmış, yarım olan eski açığında tek katı tamamlanmış. yani bu taraftar 3 ayda bunları mı hakediyor? ağustosta bitecek diyenlerin kıvırmasını nasıl hazmediyorsunuz anlayamıyorum.

LEGO MU YAPIYORUZ..

Çevrimiçi Necmi

Öncelikle hoş geldin kardeşim ama bence yanılıyorsun Ramazan ayı olduğu halde stad oldukça iyi ilerledi
onlar zaten istatistikleri tutuyor haftalık ortalama beton döküm miktarları var senin söylediğinin tersine son bir aydır temele ağırlık verdikleri için
haftalık ortalamalarının üstüne çıktılar stad temelinin %80 i bitti buda işin zor kısmıdır.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

sonucta yapılan istanbulun merkezi bi yerinde stat.. benim anlamadıgım zaten bizim taraftar her çıkan sözü senet biliyor her seyden hesap sormanın derdinde...

stad baslayalı 1 sene oldu . koskoca stat yıkıldı deniz seviyesinin altına inildi ekonomik olarak ve lokasyon olarak bu kadar imkanın az oldugu bi zamanda  yılbasından itibaren gelinen noktaya bakıpta olumsuz konusmak emeğe saygısızlıktan başka bişey değildir..böyle bi alanda yapılıp daha hızlı ilerleyen stat yoktur heralde.

o yuzden yorum yaparken biraz mantıklı düşünmek gerek..

konuyu uzatıp bulandırmanın alemi yok..

Çevrimdışı cinque

Öncelikle hoş geldin kardeşim ama bence yanılıyorsun Ramazan ayı olduğu halde stad oldukça iyi ilerledi
onlar zaten istatistikleri tutuyor haftalık ortalama beton döküm miktarları var senin söylediğinin tersine son bir aydır temele ağırlık verdikleri için
haftalık ortalamalarının üstüne çıktılar stad temelinin %80 i bitti buda işin zor kısmıdır.

hoşbulduk ağabey haklısın biraz eleştirim acımasız olmuş fakat yani ben stad eylülde bitecek laflarına inanan birisi olarak sadece bu gidişatı hazmedemiyorum. bu stad gerçekten de 2015 eylülde anca bitecek gibi ilerliyor.

Çevrimdışı Geovani

ekonomik olarak iyi durumda olsaydık biraz daha hızlı olabilirdi...Birde şöyle bi yanılgı var eski stadın yıkılması sürecinide inşaat sürecine katıyor çoğu arkadaşımız...
BEŞİKTAŞA ADANMIŞ HAYATLAR

Çevrimdışı ozan062

yalnız anc  3gun once demec vermiş,, ocak ayına yetiştirmek istiyoruz olmazsa agustosa yetiştirmeye calısıyoruz demiş,,, simdi bu nasıl bir acayipliktir?? aradaki 6-7 aylık sıcramada neyin nesi??  zaten bu agustosstu bi anda 6 ay sıcrattın ocaga sonrasındada bir sonraki agustosa:)) bu nasıl bir plansızlıktır esas sorgulanması gereken sey budur :s20:
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Tolga

bu stad gelecek sezonun başında tam anlamıyla hazır olmuş bir şekilde açılır 1 sezon daha sabredecez artık napalım :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı tayfun

kombine mini bilgi;numaralı ortada toplam 60 civarı yer kaldı,sürekli baktığım 107 yeni açıkda 84 boş yer kalmış(son güncellemede 100 koltuk vardı),yarın gece güncel rakamlar elinizde olacak.feyenoord maçı satışlarında ise bi kımıldama göremedim internetten.
sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Çevrimdışı CanEmre

yalnız anc  3gun once demec vermiş,, ocak ayına yetiştirmek istiyoruz olmazsa agustosa yetiştirmeye calısıyoruz demiş,,, simdi bu nasıl bir acayipliktir?? aradaki 6-7 aylık sıcramada neyin nesi??  zaten bu agustosstu bi anda 6 ay sıcrattın ocaga sonrasındada bir sonraki agustosa:)) bu nasıl bir plansızlıktır esas sorgulanması gereken sey budur :s20:
Ocakta tam olarak bitmese de maç oynanabilecek hale getirmeye çalışılıyoruz. Ocağı geçirirsek Ağustosta tamamen bitirip açarız şeklinde anlıyorum ben.  :tabe:
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı tayfun

eski açıkda beton olayı var sanırım.prekastta fena gitmemiş.pazartesi sihirli değnek değecek inşallah.
sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Çevrimdışı Caner

Arkadaşın koyduğu resimler harbiden içler acısı son 3 ay..

Bu hızda gidersek kabası 9 ayda anca biter..

Çim mim çatı derken bide kış dönemi derken 2016 Ocaka doğru yol alıyoruz  :D

hoşbulduk ağabey haklısın biraz eleştirim acımasız olmuş fakat yani ben stad eylülde bitecek laflarına inanan birisi olarak sadece bu gidişatı hazmedemiyorum. bu stad gerçekten de 2015 eylülde anca bitecek gibi ilerliyor.

Vallahi ben çok bu konularda bilgili değilim, bilmediğim şeye de çok yazmamaya çalışıyorum sadece mabet olunca soru soruyorum ama, bak mayıs ayı fotoğrafında hala daha dağ gibi hafriyar vardı bitti, bu 7 ay boyunca fore kazık işleri oldu, su çıktı vs. Bunlar hep işin zor kısımlarıydı. Necmi abi de demiş temelin %80'i atıldı diye ki hep takip ettiğimiz kadarıyla temeli atılsın üste çıkması daha kolay denir. Yani işin alengilli tarafları baya yol aldı, 7 ayda dağ kaldırılıp bu hale gelen statın kabasının da bir o kadar süreceği, hatta eylüle ekime uzayacağı lafları çok temelsiz ve karamsar. Bundan sonrası saldım çayıra mevlam kayıra bence. Bazı inşaat mühendisi abilere falan da soruyorum, bu işin nisan mayıs belki de sonrasına kalmasının tek sebebini, bundan sonrası için, para olarak gösteriyorlar. Nakit akışı sağlanabilse şubat olabilir belki de. Bilenler daha iyi cevap verebilir ama parasal durumun belirsizliğinden herkes tarih için değişik tarihler veriyor. Ama ne olursa olsun, ağustos ayında %100 olacaktır. Hatta daha öncesinde olur.

Çevrimiçi Necmi

Yok kardeşim ben ilk kazmanın vurulduğu gün 2015 nisan mayıs gibi biter demiştim oda sıkıntısız çalışmayla
aslında benim beklediğim tempodan daha hızlı haraket edildi belki daha erkenede çekebilirlerdi kimse farkında değil iki kurum bizi aylarca sıkıntıya
soktu biri Belediye diğeri anıtlar buda eski açığın ve yeni açığın planlanan tarihten çok sonra başlamasına neden oldu
bilmem biliyormusun belediye bize geçiş izni vermediği için yeni açıktaki rampayı indiremedik anıtlarda kulelere on metreden daha fazla
yaklaşma yasağı koydu inşaatı eski açıktanda yürütemedik çiçekler o dönemde iş yapamadığı için işçi azaltmasına gitti
buda bizi iki ay kadar geri attı Başkanın verdiği sözler genelde her inşaatta verilen sözlerdir bir tarih koyarsın bu imkansız tarihtir
ikinci bir tarih koyarsın buda inşatın bitmesinin mümkün olduğu tarihdir birde gecikmeleri dikkate alarak azami bitiş süresini koyarsın
ilk tarih ağustosdu bu ticari kaygılara yönelik loca VIP satmaya yönelik bir tarihdi aynı zamanda stadı gündemde tutma ve geri plandaki
baskıları hafifletme amaçlıydı birde stadın bitirilmesi ön görülen zaman var buda şubat mart gibi birde her türlü geçikmeye ramen bitmesi gereken bir tarih vardır buda
haziran temmuz ayları dır şu an esas tarih olan şubat mart bitecek gibi görünüyor ama buda tam anlamıyla olmaz oynanacak
duruma gelir gerçek anlamda bitmesi Ağustosu bulur.

Karakartalözgü

• Ziyaretçi

Nasıl bir çelişkili cümlelerdir yahu bunlar.Önce 3 aydır zerre ilerlemiyor diyor,fotoğraflar gelince de bunumu hak ediyoruz diyor,kumdan kale yapıyoruz sanki oradaki hafriyatı görmüyormusun? Sen inşaatçımısın ? Herkes bildiği işi yapsa ülkede zaten sorun kalmayacak,bilgi olmadan fikir sahibi olmaktan vazgeçin. Burada çok değerli insanlar var her gün inşaat ile ilgili bir çok bilgiyi bize paylaşıyorlar ahkam kesmeden önce gelip bir onları dinle.

Çevrimdışı cinque

Nasıl bir çelişkili cümlelerdir yahu bunlar.Önce 3 aydır zerre ilerlemiyor diyor,fotoğraflar gelince de bunumu hak ediyoruz diyor,kumdan kale yapıyoruz sanki oradaki hafriyatı görmüyormusun? Sen inşaatçımısın ? Herkes bildiği işi yapsa ülkede zaten sorun kalmayacak,bilgi olmadan fikir sahibi olmaktan vazgeçin. Burada çok değerli insanlar var her gün inşaat ile ilgili bir çok bilgiyi bize paylaşıyorlar ahkam kesmeden önce gelip bir onları dinle.

Çelişki olarak algıladıysan bir kez daha söyleyeyim. vodafone arena inşaatı 3 aydır verilen sözler doğrultusunda ilerlemiyor. bunu görmek için inşaatçı olmaya da gerek yok. benim işim inşaatçılık değil ama senin işin avukatlık sanırım.

Karakartalözgü

• Ziyaretçi

Çelişki olarak algıladıysan bir kez daha söyleyeyim. vodafone arena inşaatı 3 aydır verilen sözler doğrultusunda ilerlemiyor. bunu görmek için inşaatçı olmaya da gerek yok. benim işim inşaatçılık değil ama senin işin avukatlık sanırım.

Kimse avukatlığa ihtiyaç duymuyor bu stad hangi imkanlarda yapılıyor farkındasındır umarım.Ayrıca Ramazan ayı boyunca tüm emekçilerimiz oruçlu oruçlu çalışıyorlar yavaşlama olacaktır tabii ki istersen sende bir gün oruçlu şekilde inşaatta çalış onlarında canı var onlarda insan,365 gün boyunca herkesten ayni performansta işlemesini bekleyemezsin bunun yanında maddi sorunlarda var.

Etiketler: