Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8361427 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ozan062

valla dün gördük küçük enişte çok hamarat

hızına yetişemiyo objektifler. eski açığın altına yuva yapmış olmalı belki de orda yavruları vardır

;D ;D evet dün mustafa hocamın çektiği fotolardan da öyle anlaşılıyor, epey poz vermiş dün :)

@kcptl  hocam senin küçük enişte pire gibi o kadar hızlı haraket ediyorki
ordan giriyor burdan çıkıyor bir türlü yakalayamadım fotosunu çekmek için
@mustafa_(87)  iyi yakalamış ben tam resmini çekeceğim makineyi doğrultana kadar stadın
içinde kayboluyor  ;D

bu kucuk eniste bobcat oluyor dimi???  :P gelin izmire sürün istediğiniz yerde:))
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimiçi murat

Çevrimdışı ALI RIZA

salvador da el salvador olsun. ;D

abi SaLVaDoR 2002 den beri kullandığım nick tir :) hackerlık içinde Dorx kullanıyorum ama Hackerliği bıraktık boş dava :)

Çevrimdışı Efe

eski açıkta bugün açılan çukurun toprağı arka tafa atıldı onu alıyorlar şuan aslında hafriyat bitti eski açıkta
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı EmreTkgz42

Çevrimdışı hic2222

Numaralının çiçeklere verilmesine çok sevindim.Kolonlarda vesair çıkan aksaklıkların da çiçeklerden kaynaklanmadığını düşünenlerdenim.

Çatı konusunda şeffaf olması yada çeşitli derecelerde kapalı olması tercih sebebi yada ekstra maliyetten ziyade seyirci, saha zemini vesair parametreler dikkate alınarak verilecek bir karar gibi görünüyor.

Kapasiteye gelince sanki 50bin çok güzel bir değer ama ben hala bazı arkadaşların da dediği üzere yönetimin de bu konuda kararsız olduğunu düşünüyorum.

OBİTAŞçı dostlar kızmasın ama Mustafanın attığı resimlerin birinde güvercinin yeni açıktaki AŞIRI sakinlikten istifade yuva yapacak yer baktığını gördüm :)

Şeref bey stadımızın inşaatı sebebiyle maçlarda resmen çıkış tünelleri, çatı, ışıklandırma, araç girişleri vesair bakıyoruz.
Allahtan maçlar gollü geçiyorda bazen oyunu da izliyoruz :)
Kılıcın yapamadığını adalet yapar.

Çevrimdışı tayfun

cümleten iyi geceler,gün içi bakamadım ama mustafa arkadaşımızın fotograflarıyla yine stada gitmiş kadar oldum,maşallahları var çalışanların,eski açık tertemiz olmuş,şu saatte hala çalışıyor yeni açık tarafı...
sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Çevrimdışı ZEKI

eski açıkta bugün açılan çukurun toprağı arka tafa atıldı onu alıyorlar şuan aslında hafriyat bitti eski açıkta

Tesekkurler Efe

Çevrimdışı hic2222

Çevrimdışı SDemirsoy

İşte Güvercin :)

Abi yeni açığın altında da yavru kediler var çalışanlarımız bakıyorlar  :)

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı Efe

yeni açıkta hafriyat hız kazandı orda da baya toprak var bu gece iyi çalışmaları lazım 2 gece  sürecek bi hafriyat var görüldüğü kadarıyla bide  yanda var oraya uyuz oldum neden almıyor anlamadım yani 8)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı hic2222

İşte Güvercin :)

Abi yeni açığın altında da yavru kediler var çalışanlarımız bakıyorlar  :)
Hep Kedilere çalışıyolar demek :)

Çevrimdışı eski inönü

Çevrimdışı ozan062

haftalık durum kaynak stadyumlar

Bursa yeni sezona nasıl yetişmez yav?

onların cok işi var,, daha catısı hazırlanıyor sonra timsah giydirilcek sonra çevre duzenlemesi yapılıcak sonra koltuklar yerleştirilcek cimler yapılcak cok işi varr

Çevrimdışı Efe

bursa yıl sonuna hazır olacak çatı yavaştan kaldırılmaya hazırlanıyor gelecek ay havaya kalkacak büyük ihtimal diğer işlerin önü açılacak ben bizle beraber açılacağını düşünüyorum belki biz geçeriz belli olmaz ;D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ozan062

100milyon dolarlaık maracana catısındaki ısık sovlarına dikaktinizi çekerim :)) o kırmızı muhabbeti ben yalan oalcak diyorum ama olmayadabilir:D

Çevrimdışı ALI RIZA

Gene kuyruk oldu stad'da harfiyat alımı süper... Eski acık ile numaralı arasında harfiyatta alınıyor..! gece gece mutlu oluyoruz

Çevrimdışı eski inönü

bursa yıl sonuna hazır olacak çatı yavaştan kaldırılmaya hazırlanıyor gelecek ay havaya kalkacak büyük ihtimal diğer işlerin önü açılacak ben bizle beraber açılacağını düşünüyorum belki biz geçeriz belli olmaz ;D
Eğer bizim stad Bursanınki kadar yapılmış olsa bizim başkan önümüzdeki ay açıyoruz derdi :))

Çevrimdışı Efe

eski açıkta yolun dibinde kalan son bi toprak yığını varmış dozer oraya yönlendi şimdi onu alıyor oda bittimi nihayete erecek heralde ufak düzeltmeler kalır belki sabaha
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Yoksul Esat Kekeç

iyi geceler herkese
c.tesi 17:50 gibi  stadyumdaydım.eski açık tamamen hafriyat alınmış çakılları seriyorlardı.Çok büyük ihtimal yarın  betonu atılmış olur.
-Obitaşın neden ilerleyemediğini canlı görünce daha iyi anlayabildim.hareket alanı kesinlikle kısıtlı.Birde  bir çok karakartal  kapasiteden bahsediyor.En kötüye hazırlansak iyi olur.
Bu arada başta hakkı baba olmak üzere tüm babalara selam olsun.

Etiketler: