Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8334763 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Sedat

Konu Dışı
Maçın Öyküsü - Feyenoord
handikaplı çArşı  

Çevrimdışı Oktay

Bu forumda neden herkes kişisel saldırıyor ?

İnsanlar fikir beyan edince neden bu fikrin yanlış olması yerine, sen şöylesin sen böylesin deniyor..

Ve bunu mavi nickli denetleyici arkadaşlar baş çekiyor..

bu sitedeki denetcilerin hiç biri ynı fikri yada düşünceyi savunan  kişiler değil... bizim tek ortak noktamız beşiktaş

Kabası biten tribünlerin ince işçiliklerini , Tribünün kabasını yapan firmalarmı gerçekleştiriyor ?
Yoksa ince işçilikler başka bir firmanın mı ?

Geçen sene AOS'ta kale arkaları Bursa maçında falan bayağı ateşliydi , neden bu kadar takıntı haline geldiki ?

İnce işçilikleri başka firmalar yapıyor.

Kale arkaları normal bir havada sorun değil fakat kışın orada maç izlemek çok büyük sıkıntı.

Çevrimiçi Necmi

Yöneticilere sesleniyorum taraftar forumunda bir otomobil forum bölümü nasıl olmaz  :iscrewy: .Burdaki çoğu kişi için 1.Beşiktaş 2.Arabasıdır bence  :) .Otomobil forumunun açılmasını talep ediyorum  :tabe:
Açılmıştır @Deniz

Çevrimiçi Kartal Ç

Son zamanlarda en çok işi sen yaptın be sarı vinç  :lol:

Küçük Enişteden sonra bi de Sarı Fırtınamız oldu  :D

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı CanEmre

Kabası biten tribünlerin ince işçiliklerini , Tribünün kabasını yapan firmalarmı gerçekleştiriyor ?
Yoksa ince işçilikler başka bir firmanın mı ?

Geçen sene AOS'ta kale arkaları Bursa maçında falan bayağı ateşliydi , neden bu kadar takıntı haline geldiki ?

İnce işçilikler iş konularına göre farklı farklı firmlara ihale edildi.

Kale arkası sıkıntısı da kulübüne katkı sağlamak için erkenden kombinelerini (açıklardan) alanların Olimpiyat stadının sıkıntılarına maruz kalmamak adına bir jest beklentisi. Ki bence makul bir beklenti
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimiçi Necmi

Zaten bu sezonu içeriyor kale arkasında çarsamba ilkkez mac seyredecegim olimpiyatta bakalim nasilmış dogu tribunun olmamasi bir cok kale arkasi kombinesi alani maclardan soğutacaktir ve gelmeyeceklerdir kisin havalar guzel olursa yine gelinir ama sogukta ve yagista kimse gitmez kale arkasina
Arkadaşlar abartmayın ben batı tribünde maç izleyen biri olarak bir kaç maçı kuzeyde izledim emin olun aynı oranda üşüyorsunuz
bir farkı yok en çok üşüdüğüm pardon donduğum maçı batı tribünde izlemiştim kuzey seyir açısından keyiflidir birde biz seyirci değil
taraftarız orda nerde olduğun değil takımın yanında olup olmadığın önemlidir. bütün stadı dolduracakları maçta pahalı biletleri açık kombinelere
vermeleri gelir kaybına sebep olur mantıklı olan buydu yeterki kulüp kazansın benim için nerde olduğumun bir önemi yok

Çevrimiçi Necmi

Bu forumda neden herkes kişisel saldırıyor ?

İnsanlar fikir beyan edince neden bu fikrin yanlış olması yerine, sen şöylesin sen böylesin deniyor..

Ve bunu mavi nickli denetleyici arkadaşlar baş çekiyor..

Evet hak veriyorum bu konuda bazı arkadaşlar bu şekilde davranabiliyor ama bunu genelleme yapmakta yanlış
bu forumda derken her forumda olan bir şey bu buraya özgü olduğuna inanmıyorum Yönetici arkadaşlarında daha dikkatli olması konusunda
hem fikirim ama tüm yönetici arkadaşlarımız tarafsızdır bundan emin olabilirsiniz herkese eşit ve adil davranıyorlar

Karakartalözgü

• Ziyaretçi

Görende sanacak Olimpiyat'ın kapalı tribünlerinde şömine yanıyor,sallamak için sallıyorsunuz.

Çevrimiçi Necmi

Kışın nasıl davranacağını şimdi açıklasaydı zaten sorun olmazdı. Yönetim şu anki duruşuyla eylül ayından mart ayına kadar stada gelmeyin diyor.
ismail öyle değil kışın en soğuk dönemlerinde derbileri oynayacağız ful dolu olma ihtimali olan bir maçta
kulüp para kazanmak için en pahalı biletleri satmak ister bizimde taraftar olarak böyle olmasına hak vermemiz gerekiyor
zaten rabet olmayan maçlarda doğu ve batıyı açarlar yapacak bir şey yok sağlam giyineceğiz ben geçen sene bütün
kış maçlarına gittim bakın hala yaşıyorum bir şey olmadı :D

Çevrimdışı Anıl

Görende sanacak Olimpiyat'ın kapalı tribünlerinde şömine yanıyor,sallamak için sallıyorsunuz.
Yazacak çok şey var ama konu dağılıyor

Çevrimdışı Anıl

ismail öyle değil kışın en soğuk dönemlerinde derbileri oynayacağız ful dolu olma ihtimali olan bir maçta
kulüp para kazanmak için en pahalı biletleri satmak ister bizimde taraftar olarak böyle olmasına hak vermemiz gerekiyor
zaten rabet olmayan maçlarda doğu ve batıyı açarlar yapacak bir şey yok sağlam giyineceğiz ben geçen sene bütün
kış maçlarına gittim bakın hala yaşıyorum bir şey olmadı :D
Necmi abi hiçbir lig maçını 40 binden fazla seyirciye oynama şansımız yok, satılan passolig sayısı 32 bin zaten. Sadece Doğu Tribünün kapasitesi 35 bin zaten :)

Kale arkası kombine alanlar da doğu tribününde maç izleyebilselerdi gelir kaybı olmazdı tersine gelir artardı bence.

En başta daha çok kombine satışı sağlayacaktı. Daha çok kişi maça gelecekti hem maddi hem manevi destekleri daha çok olacaktı.

Doğu ya da batı tribününe alınabilirdi bu taraftarlar en azından sonbahar ve kış aylarında. Çünkü o aylarda kapalı tribünler boş kalacak.

Necmi abi hiçbir lig maçını 40 binden fazla seyirciye oynama şansımız yok, satılan passolig sayısı 32 bin zaten. Sadece Doğu Tribünün kapasitesi 35 bin zaten :)

@anilt sen başkan olacak adamsın  :tabe:

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı Oktay

İnşallah İsmail abi  :)
anıl sen nasıl gençsin fotografına bakıyorum dalyan gibi delikanlısın senim 4 mevsim esmen lazın yağmurun çamurun sana vız gelmesi lazım ama en çok sen şikayet ediyosun :icool:

Çevrimdışı SDemirsoy

Yazacak çok şey var ama konu dağılıyor
olimpiyatın sadece üst kısmındakiler yağmurdan etkilenmiyor alt tribünün açıktan hiç bir farkı yok görüş açısı dışında tabi  her tribününde maç izledim ben

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı tayfun

35 000 hariç doğru :)
Bölge   Koltuk
Doğu (Maraton) Tribün Koltuk Sayısı   27.146 Adet
Batı (Numaralı) Tribün Koltuk Sayısı   25.522 Adet
Kuzey (Kale Arkası) Tribün Koltuk Sayısı   11.262 Adet
Güney (Kale Arkası) Tribün Koltuk Sayısı   11.215 Adet
Toplam   75.145 Adet
sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Çevrimdışı Oktay

[ Son Düzenleme: 01 Ağustos 2014, 16:23:56 Oktay ]

@El irtibat3 sen en kötü şartlara dayanıklı olarak eğitildin, herkes senin gibi değil ama  :lol:

Çevrimdışı SDemirsoy

senin rütbeni yazıyorum iyi ezberle  :icool:

Kaukasicher-Muhammedanischen Legion

ortadoğuyu da ekliyelim  :D

Çevrimdışı SDemirsoy

@El irtibat3 sen en kötü şartlara dayanıklı olarak eğitildin, herkes senin gibi değil ama  :lol:
belli abi dayanıklı eğitildiğim 2 senedir dizim sakat  :icool:

Etiketler: