kombineyle feyenoord maçına gedilebilecek mi? BELLİ DEĞİL
kombinesi olanlar olimpiyatta nerde oturacak? BELLİ DEĞİL
kombine satıldı, köşeler neden satılmadı? BELLİ DEĞİL
kombine satıldı, misafir takım nerede olacak? BELLİ DEĞİL
Bilgi sahibi olduğum kadarıyla sorularını cevaplamaya çalışayım...
kombineyle feyenoord maçına gedilebilecek mi? Gidilmemmesi için ne sebep olabilir ? Yıllardır kombine alıyorum katıldığımız ön eleme maçlarınada gittim türkiye kupası maçlarına da gittim, lig maçlarınada gittim... Herşeyi kapsar kombine... Passolig bu konuda tam acemilik yaşıyor. İlgili bankada bu bölümön yöneticilerinden tanıdığım kişiler var onlarda kabul ediyor hatalarını inşallah en kısa sürede düzelmesini temenni ediyorlar... Şaka gibi...

kombinesi olanlar olimpiyatta nerde oturacak? ( Kapalı DOĞU ) Numaralı ( BATI ) Yeni Açık ( Kuzey ) Eski Açık ( Güney ) Normalde oturma düzeni bu.... Zaten kombine alırken blok numaralarının yazdığı yerde trübün isimleri ve ve olimpiyat stadındaki tribün isimleri yazmakta... Fakat Feyenord maçında güney tribün kapalı olması planlanıyor o yüzden Eski ve Yeni açık tribünleri kuzeyde izleyebilir... Yönetim bir güzellik yaparsa kale arkalarını da DOĞU tribüne alırsa süper olur. Hem kombine satışlarını da artırır bu yöntem... ( Ayrıca localar, kapalı ile numaralı tribünlerin alt katlarının Olimpiyatta BATI alt kat, Numaralı ve Kapalı Üst kat kombinesi taraftarların da DOĞU tribünde izlemesi gündemde... ) Bu konuda çalışmalar sürüyor.
kombine satıldı, köşeler neden satılmadı? Derneklere öncelik verilde bazı köşe bloklarda. bazı dernek üyesi arkadaşlara mesaj geldi mesela eski açık köşe toplu alım ile derneklere satılması için... 1-2 hafta içerisinde bu öncelikte sona erecek herkese açılacak denmişti. bekliyoruz.
kombine satıldı, misafir takım nerede olacak? Misafir takımın Eski açık ve numaralı tribün birleşiminin köşesinde oturması planlanıyor fakat eski açığın diğer tribünlere göre alçak oluşu, yüksekliği, kapasitesinin ne olacağı, giriş çıkışlarının belirsizliği ve orta katında loca oluşu resmi açıklamayı biraz geciktiriyor. Umarım yeni açık tarafında filan olmaz. Ama benim tahminimce yeni açık numaralı üst kat birleşimini de düşünüyor olabilir yönetim. İnşallah olmaz