Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8334666 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı tayfun

ismail bu maç muhtemelen 60 bin kişiden aşagıya oynanmıcak yönetimde muhtemelen kapalı ve numaralı tribünden gelir beklediği için bu şekil uygulama yapmış olabilkir ama kışın bu şekil davranmıyacaktır
bilet satışları nasıl acaba,passo dan baktım az blok çıkarmışlar,bence 60 bin iyimser rakam abi.
sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Çevrimdışı Yakup

ismail bu maç muhtemelen 60 bin kişiden aşagıya oynanmıcak yönetimde muhtemelen kapalı ve numaralı tribünden gelir beklediği için bu şekil uygulama yapmış olabilkir ama kışın bu şekil davranmıyacaktır

Vodafone Arena'dan kombine kart alan taraftarlarımızın, satın almış oldukları koltukların haricinde Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda oturacağı koltukları 4 Ağustos Pazartesi gününden itibaren passolig kartlarına yüklenecektir. Vodafone Arena'dan 1 adet kombine alan taraftarlarımız için Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda da 1 koltuk ayrılacaktır.

Gerçekleşecek olan yüklemenin ardından taraftarlarımızın cep telefonu ve e-mail adreslerine Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda karşılaşmaları seyredecekleri koltuk bilgileri iletilecektir.

Vodafone Arena'dan Kuzey ve Güney tribünlerinden kombine kart alan taraftarlarımız, Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda maçları Kuzey Tribününden izleyecektir.

Vodafone Arena Doğu Tribünden kombine kart alan taraftarlarımız, Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda Doğu Tribününden, Vodafone Arena Batı Tribününden kombine kart alan taraftarlarımız ise Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda Batı Tribününden maçları seyredebilecektir.

BU CÜMLELER BANA ÖĞRETİLEN TÜRKÇE İLE BU SEZONU İÇERİYOR ANLAMINDA.
Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimdışı Oktay

bilet satışları nasıl acaba,passo dan baktım az blok çıkarmışlar,bence 60 bin iyimser rakam abi.
60 bin gelmicekse niye konuşuyoruzki kapatalım dükkanı gidelim ...2 milyon bile olmayan rotterdam takımı 50 bin dolduruyosa 17 milyon olan istanbulda 60 bin gelmezsse bu ayıp bize yeterde artar bile

edit:1 kasım 2011 de nufusu 616003 müş yani şu anda 1 milyon bile değil nufusu
[ Son Düzenleme: 01 Ağustos 2014, 14:41:25 Oktay ]

Çevrimdışı ALI RIZA

Sorun yok sanırım...!
Resmi sitede : http://www.bjk.com.tr/tr/haber/59528/kombine_kart_sahibi_taraftarlarimiza_bilgilendirme.html

Kombine kart sahibi tüm taraftarlarımız Spor Toto Süper Lig, Avrupa ve Türkiye Kupası maçlarını seyredebilecekler.

Vodafone Arena'dan kombine kart alan taraftarlarımızın, satın almış oldukları koltukların haricinde Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda oturacağı koltukları 4 Ağustos Pazartesi gününden itibaren passolig kartlarına yüklenecektir. Vodafone Arena'dan 1 adet kombine alan taraftarlarımız için Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda da 1 koltuk ayrılacaktır.

Gerçekleşecek olan yüklemenin ardından taraftarlarımızın cep telefonu ve e-mail adreslerine Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda karşılaşmaları seyredecekleri koltuk bilgileri iletilecektir.

Vodafone Arena'dan Kuzey ve Güney tribünlerinden kombine kart alan taraftarlarımız, Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda maçları Kuzey Tribününden izleyecektir.

Vodafone Arena Doğu Tribünden kombine kart alan taraftarlarımız, Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda Doğu Tribününden, Vodafone Arena Batı Tribününden kombine kart alan taraftarlarımız ise Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda Batı Tribününden maçları seyredebilecektir.

Çevrimdışı Efe

BU CÜMLELER BANA ÖĞRETİLEN TÜRKÇE İLE BU SEZONU İÇERİYOR ANLAMINDA.

Zaten bu sezonu içeriyor kale arkasında çarsamba ilkkez mac seyredecegim olimpiyatta bakalim nasilmış dogu tribunun olmamasi bir cok kale arkasi kombinesi alani maclardan soğutacaktir ve gelmeyeceklerdir kisin havalar guzel olursa yine gelinir ama sogukta ve yagista kimse gitmez kale arkasina
Şampiyon Beşiktaş JK

Kışın nasıl davranacağını şimdi açıklasaydı zaten sorun olmazdı. Yönetim şu anki duruşuyla eylül ayından mart ayına kadar stada gelmeyin diyor.

Çevrimdışı siyah-1903

Bilgi sahibi olduğum kadarıyla sorularını cevaplamaya çalışayım...

kombineyle feyenoord maçına gedilebilecek mi?  Gidilmemmesi için ne sebep olabilir ? Yıllardır kombine alıyorum katıldığımız ön eleme maçlarınada gittim türkiye kupası maçlarına da gittim, lig maçlarınada gittim... Herşeyi kapsar kombine... Passolig bu konuda tam acemilik yaşıyor. İlgili bankada bu bölümön yöneticilerinden tanıdığım kişiler var onlarda kabul ediyor hatalarını inşallah en kısa sürede düzelmesini temenni ediyorlar... Şaka gibi... :)

kombinesi olanlar olimpiyatta nerde oturacak? ( Kapalı DOĞU ) Numaralı ( BATI ) Yeni Açık ( Kuzey ) Eski Açık ( Güney ) Normalde oturma düzeni bu.... Zaten kombine alırken blok numaralarının yazdığı yerde trübün isimleri ve ve olimpiyat stadındaki tribün isimleri yazmakta... Fakat Feyenord maçında güney tribün kapalı olması planlanıyor o yüzden Eski ve Yeni açık tribünleri kuzeyde izleyebilir... Yönetim bir güzellik yaparsa kale arkalarını da DOĞU tribüne alırsa süper olur. Hem kombine satışlarını da artırır bu yöntem... ( Ayrıca localar, kapalı ile numaralı tribünlerin alt katlarının Olimpiyatta BATI alt kat, Numaralı ve Kapalı Üst kat kombinesi taraftarların da DOĞU tribünde izlemesi gündemde... ) Bu konuda çalışmalar sürüyor.

kombine satıldı, köşeler neden satılmadı? Derneklere öncelik verilde bazı köşe bloklarda. bazı dernek üyesi arkadaşlara mesaj geldi mesela eski açık köşe toplu alım ile derneklere satılması için... 1-2 hafta içerisinde bu öncelikte sona erecek herkese açılacak denmişti. bekliyoruz.

kombine satıldı, misafir takım nerede olacak? Misafir takımın Eski açık ve numaralı tribün birleşiminin köşesinde oturması planlanıyor fakat eski açığın  diğer tribünlere göre alçak oluşu, yüksekliği, kapasitesinin ne olacağı, giriş çıkışlarının belirsizliği ve orta katında loca oluşu resmi açıklamayı biraz geciktiriyor. Umarım yeni açık tarafında filan olmaz. Ama benim tahminimce yeni açık numaralı üst kat birleşimini de düşünüyor olabilir yönetim.  İnşallah olmaz :)

teşekkürler
"Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır"

Çevrimdışı tayfun

60 bin gelmicekse niye konuşuyoruzki kapatalım dükkanı gidelim ...2 milyon bile olmayan rotterdam takımı 50 bin dolduruyosa 17 milyon olan istanbulda 60 bin gelmezsse bu ayıp bize yeterde artar bile

edit:1 kasım 2011 de nufusu 616003 müş yani şu anda 1 milyon bile değil nufusu
benim tahiminim 60 000 olmaz,umarım olur.
sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Çevrimdışı Deniz

Toplasan 2500-3000 kişi anca kombine almış kale arkasından .Adamlar kulübün zor gününde kimsenin almadığı kombineden alıyor takıma destek oluyor sen onları dandik bir tribüne tıkıyorsun.Buna da tepki gösterince "at gözlüğü takma muhalefet olma " oluyor.

Benim için haksızlığa ses çıkartmayan adam takıyordur o gözlüğü.Asla padişahım çok yaşacı olmadım olmam da.Olan düşünsün.Babam olsa yanlışını söyler yüzüne vururum.Bu yüzden de hakaret yemeye de hiç niyetim yok.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Oktay

Toplasan 2500-3000 kişi anca kombine almış kale arkasından .Adamlar kulübün zor gününde kimsenin almadığı kombineden alıyor takıma destek oluyor sen onları dandik bir tribüne tıkıyorsun.Buna da tepki gösterince "at gözlüğü takma muhalefet olma " oluyor.

Benim için haksızlığa ses çıkartmayan adam takıyordur o gözlüğü.Asla padişahım çok yaşacı olmadım olmam da.Olan düşünsün.Babam olsa yanlışını söyler yüzüne vururum.Bu yüzden de hakaret yemeye de hiç niyetim yok.
bak güzel kardeşim baştan aşağıya her kelimen tezat ve buram buram başkana ,yönetime kin ve nefretinin dışa vurumu kokuyo...en iyisi bu konuyu burda kapatalım

Çevrimdışı Deniz

bak güzel kardeşim baştan aşağıya her kelimen tezat ve buram buram başkana ,yönetime kin ve nefretinin dışa vurumu kokuyo...en iyisi bu konuyu burda kapatalım
Benim yönetime kin ve nefret dolu hiçbir mesajım yok.Niye nefret edim niye kin duyayim.Yanlış yaptı mı söylerim iyi birşey yaptı mı tebrik ederim bu kadar basit.Görünen o ki senin bana karşı bir kinin olmuş olmadık yerde bana sarıyorsun.Neyse cevap vermiyorum zaten artık yoruldum da böyle şeylere cevap vermekten bazı konularda verdiğim kararların ne kadar doğru olduğunu her defasında görüyorum.Eyvallah.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Tolga

herkes geçen seneki gibi stadın 60.000 falan olacağını sanıyor ama geçen sene kombine alanlar yanında 1 kişiyi de getirebiliyorlardı sayı öyle artıyordu bu sefer o kadar dolacağını sanmıyorum stadın
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Kışın olimpiyatta kale arkasında maç izleyeceğime buradan izlemeyi tercih ederdim  :evillol:

Çevrimdışı SDemirsoy

çoğu kişi tatilde bu maç 60.000 kişi olursa zaten rekor olur şu dönemde tatili bırakıp dönecek pek nadir insan vardır maç için..  hangi tribüne gönderirseler göndersinler yine destekliyeceğiz Beşiktaş'ı

Sen sokakta Top oyna Kaldırıma Çıkar Yine Destekleriz Seni BEŞİKTAŞ'IM...

Çevrimdışı Oktay

Kışın olimpiyatta kale arkasında maç izleyeceğime buradan izlemeyi tercih ederdim  :evillol:
Benim yönetime kin ve nefret dolu hiçbir mesajım yok.Niye nefret edim niye kin duyayim.Yanlış yaptı mı söylerim iyi birşey yaptı mı tebrik ederim bu kadar basit.Görünen o ki senin bana karşı bir kinin olmuş olmadık yerde bana sarıyorsun.Neyse cevap vermiyorum zaten artık yoruldum da böyle şeylere cevap vermekten bazı konularda verdiğim kararların ne kadar doğru olduğunu her defasında görüyorum.Eyvallah.
1100 üzerinde mesaj yazmışssın sana 5 tane sardıgım mesajı bul yayınla ben bu siteden üyeliğimi silecem dahada yazmıcam.... hadi aslanım hodri meydan

Son zamanlarda en çok işi sen yaptın be sarı vinç  :lol:

Çevrimdışı Deniz

1100 üzerinde mesaj yazmışssın sana 5 tane sardıgım mesajı bul yayınla ben bu siteden üyeliğimi silecem dahada yazmıcam.... hadi aslanım hodri meydan

Meydana gerek yok az önce o kadar kişi durumun yanlışını gösterirken bana sarman benim için yeterli.Neyse dediğim gibi tartışmıyorum.Ben sana abi derken senin bana at gözlüğü takıyorsun tarzında laflar demeyi kendine yakıştırıyorsan diyecek lafım yok.

Çevrimdışı Efe

Abi bare siz yapmayın deniz rica ediyorum sinirlerinize hakim olun kalp kırılmasın
Şampiyon Beşiktaş JK

Pazartesine kadar çalışmalar tam randıman başlamayacak anlaşılan. Hepimizin canı sıkılmış durgun durgun duruyoruz.
Sabredin beyler az kaldı, bir kaç gün sonra konuşacak çok şeyimiz olacak.

Çevrimdışı Deniz

Abi bare siz yapmayın deniz rica ediyorum sinirlerinize hakim olun kalp kırılmasın
Ben sinirlerime hakimim benden büyüklere saygılı konuşuyorum ama karşılığında hiç olmayacak yerde hakaret görüyorum.Bu tarz olaylar da hep beni buluyor nedense.Neyse yorum yapmıyorum artık canı sağ olsun.

Çevrimdışı Volkan Başaran

Bu forumda neden herkes kişisel saldırıyor ?

İnsanlar fikir beyan edince neden bu fikrin yanlış olması yerine, sen şöylesin sen böylesin deniyor..

Ve bunu mavi nickli denetleyici arkadaşlar baş çekiyor..

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı CanEmre

Bu forumda neden herkes kişisel saldırıyor ?

İnsanlar fikir beyan edince neden bu fikrin yanlış olması yerine, sen şöylesin sen böylesin deniyor..

Ve bunu mavi nickli denetleyici arkadaşlar baş çekiyor..

İnsanların özellikle kızgın olduğu konularda bu maalesef oluyor. Birbirimizi anlamaya çalışarak aşamayacağımız bir şey değil. Özellikle yazılı iletişim maalesef duyguların iletilemediği yanlış anlaşılmalara açık bir iletişim şekli :(
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı Oktay

burda herkes başkanı  belli bir çizgi dahilinde eleştiriyo buna hiç birimiz itiraz etmiyoruz ama bazılarımız sistamatik şekilde ince den inceye her vesilede eleştirip bununda gözümüzden kaçtığını sanıyosa yanılıyo

Lütfen herkes biraz daha sabırlı ve anlayışlı olsun :)

Çevrimdışı enisdindar

Kabası biten tribünlerin ince işçiliklerini , Tribünün kabasını yapan firmalarmı gerçekleştiriyor ?
Yoksa ince işçilikler başka bir firmanın mı ?

Geçen sene AOS'ta kale arkaları Bursa maçında falan bayağı ateşliydi , neden bu kadar takıntı haline geldiki ?
...

...
Parası Yetenlerin Değil , HAKKI YETEN'lerin Takımıdır BEŞİKTAŞ
Aslolan hayattır , hayatta BEŞİKTAŞ

Etiketler: