Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8336096 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Beşiktaş'ın en çok ihtiyacı olduğunda elini cebine atan taraftara, kış ayları gelince boş kalacak kapalı tribünler yerine kale arkası tribünlerde maç izleyeceksiniz demek bırakın terbiyesizliği, gaddarlıktır. Utanç verici bir karar.

Çevrimdışı Deniz

Beşiktaş'ın en çok ihtiyacı olduğunda elini cebine atan taraftara, kış ayları gelince boş kalacak kapalı tribünler yerine kale arkası tribünlerde maç izleyeceksiniz demek bırakın terbiyesizliği, gaddarlıktır. Utanç verici bir karar.
Tek kelimeyle rezillik.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Deniz

Sonra taraftar niye kombine almıyor diye veryansın yaparlar.Rantçı passoyu taraftara dayatma yap ,her fırsatta taraftara laf söyle ,yetmiyormuş gibi kombine alan taraftarı kaleye bilmem kaç metre mesafesi olan üstü açık rüzgar manyağı kale arkası tribüne yolla.

Bu kafayla bir adım yol alamazlar.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı onatarkin

Kale arkasından kombine alanları olimpiyat stadında kuzey tribüne göndermek ayıp olmuş.Bu sebepten maça gitmeyeceğim normalde doğu tribün olsaydı gidicektim.Jest yapılabilirdi.

Çevrimdışı Yakup

:tabe: :tabe: :tabe:
Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimdışı Deniz

Forzada bir düşünce vardı dolmabahçeyi gezmeye gelen turistlere stadı 10 € ya gezdirmek gibi.bu düşünce hayata geçse iyi para kazanabiliriz.İyi olmaz mı?

Çevrimdışı CanEmre

Forzada bir düşünce vardı dolmabahçeyi gezmeye gelen turistlere stadı 10 € ya gezdirmek gibi.bu düşünce hayata geçse iyi para kazanabiliriz.İyi olmaz mı?
Böyle bir düşünceyi statla ilgili yapılan röportajlardan birinde ben de duymuştum. Ama kim söylemişti hatırlamıyorum.
Bence kesin yapılmalı.
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı Volkan Başaran

Kim gezer stadı . Biz bazen fazla uçuyoruz. Stadın eski olur gezer..

10 euro vermezler sanmam kısacası..

Ancak içine Müze konur ve Müze kart ile anlaşma yapılırsa gelir olur
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı Deniz Sezgün

Ya mesela Şükrü Saraçoğlunda oynasak neyse ne..

Ama bu stat 80 bin kişi..

Toplam kale arkası kombien satışı en çok 10 bin olacaktır..

10 bin kişide rahat sığar Doğuya..

Oradan da kazanmasın..

Kombineyi teşvik etmesi lazım. Yanlış yapmışlar. Sanırım hiç bir maça gitmem. Sadece 1 sene önce bilet alarak feda demiş oluruz. Başkada bişey olmaz..

AOS ına hiç gitmeyenlerede tavsiyem bence kale arkası ise yeriniz hiç gitmeyin.Outrun evde seyredin. Değmez.
Valla hocam siz olayın göbeğindesiniz öyle hepiniz aynı düşünceyi paylaştıgınıza göre var bir bildiğiniz. ben ankaradan kombine aldım. Açıkcası yıllık iznime denk geliyor diye hem sizlerle tanısma fırsatı yakalarız hemde maça geliriz dedik ama kale arkasından izlemek tv den bile kötüyse vah halimize. bir daha düşünelim ne diyelimm.
Saygılar

Çevrimdışı Deniz

Hocam öyle deme bak adı üstünde turist nereye götürsen gezmek ister  :D

New Yorkta turist gezdirirken eski bir fabrika bacası görmüştüm.Başladım sallamaya 1900 lü yıllardan kalma tahıl fabrikasının bacası vs dedim.abartmıyorum kelle başı 30 foto çektiler  .Turist bilmez sadece gezer  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Oktay

bence fazla duygusal tepki veriliyor ...açık tribünden kombine alan olipiyatta kapalıdan seyretmek istiyosa, numaralı tribünden kombine alan olipiyatta vip den seyretmesi lazım ozaman..!

Çevrimdışı Tolga

o statta kale arkasında maç izlemek kadar kötü birşey yoktur
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Deniz

bence fazla duygusal tepki veriliyor ...açık tribünden kombine alan olipiyatta kapalıdan seyretmek istiyosa, numaralı tribünden kombine alan olipiyatta vip den seyretmesi lazım ozaman..!
Seyretsin abi bu adamlar zor günde takıma destek olmuşlar kombine almışlar.5000 kişi zaten topu topu.açıklardan bilet alan 2500 ü geçmez.2500 kişiyi doğu tribününe koysunlar ne kaybederler?taraftarı teşvik eder bu hareket

Çevrimdışı cccilluminaticcc

ben yurt dışına çıkınca geziyorum valla onlarda gezer en kötü yemek yer  :D :D

Çevrimdışı Efe

Yerimizde kesinlesti kuzey tribunu  :) 6 agustosta kale arkasindayiz
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Volkan Başaran

Ya arkadaş heryerde aynı kişiler ya

Ben cennete gidiyorum adam benden az sevap işlemiş oda cennete geliyor

Tanrımm napıosun sen ben daha çok sevap işledim denir mi?

alan geniş herkes yararlansın ne olacak yani..

kapalıdan bilet alanlar kızıyor zaten uygulamaya çünkü biliyorlarki kale arasındakiler onların arkadaşı..

Şahsen 1000 kişide 1 kişi buna itiraz etmez. Çünkü Beşiktaşlı adam kardeşinin hediyesini kıskanmaz
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı CanEmre

Kuru binayı gezdirirsen olmaz tabii ama Müze zaten olacak biraz da Beşiktaş'ın tarihini anlatan sunumlar,vd olursa neden gezilmesin. Soyunma odaları vs görmek için kendi taraftarın da gelecektir illa ki.

Çevrimdışı Oktay

Seyretsin abi bu adamlar zor günde takıma destek olmuşlar kombine almışlar.5000 kişi zaten topu topu.açıklardan bilet alan 2500 ü geçmez.2500 kişiyi doğu tribününe koysunlar ne kaybederler?taraftarı teşvik eder bu hareket

sen ne kadar muhalefetsin çıkar şu at gözlüğünü ...beşiktaşlıysan hep vereceksin hep fedakar olacaksın hiç bir zaman istemiyeceksin 800 liraya yönetim sana en az 45 maç seyrettiriyo sen hala muhalefet yapıyosun

Çevrimdışı CanEmre

Söz konusu Olimpiyat stad olunca sorun oluyor ama. Oradaki açık gerçekten çok sıkıntılı

Çevrimdışı tayfun

bakalım olimpiyatta kale arkasından maç izleyememek nasıl bir şeymiş,doğudayken keyfimiz yerindeydi.
sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Çevrimdışı Anıl

Oktay abi, kapalı ve numaralıdan kombine alanlar kışın oynanacak maçlarda ıslanmayacak o konuda rahat olabilirsin. Ama kale arkasından kombine alanlar hem rüzgar ve yağışa maruz kalıcak hem de maç izleyemicek...

Çevrimdışı Oktay

Oktay abi, kapalı ve numaralıdan kombine alanlar kışın oynanacak maçlarda ıslanmayacak o konuda rahat olabilirsin. Ama kale arkasından kombine alanlar hem rüzgar ve yağışa maruz kalıcak hem de maç izleyemicek...

ben farklı bi konudan bahsediyorum ...yoksa herkes numaralı ve kapalı tribüne gelsin benim açımdan sıkıntı yok

Tüm kombine sahipleri doğu tribününde maç izleyebilecektir diye açıklama yapsalardı buna kim itiraz ederdi? Kimse.
Nedeni oldukça basit, kışın ortasında o statda kale arkasında maç izleyenleri görünce herkesin içi acıyor, üzülüyor. Hele hele kapalı alanlarda koltuklar boşken. Anlamsız saçma gaddarca.

Çevrimdışı Deniz

sen ne kadar muhalefetsin çıkar şu at gözlüğünü ...beşiktaşlıysan hep vereceksin hep fedakar olacaksın hiç bir zaman istemiyeceksin 800 liraya yönetim sana en az 45 maç seyrettiriyo sen hala muhalefet yapıyosun
Bende at gözlüğü yok.Burada herkes bu duruma itiraz ediyor bence at gözlüğü takan biz olmuyoruz.

Çevrimdışı Oktay

Tüm kombine sahipleri doğu tribününde maç izleyebilecektir diye açıklama yapsalardı buna kim itiraz ederdi? Kimse.
Nedeni oldukça basit, kışın ortasında o statda kale arkasında maç izleyenleri görünce herkesin içi acıyor, üzülüyor. Hele hele kapalı alanlarda koltuklar boşken. Anlamsız saçma gaddarca.

ismail bu maç muhtemelen 60 bin kişiden aşagıya oynanmıcak yönetimde muhtemelen kapalı ve numaralı tribünden gelir beklediği için bu şekil uygulama yapmış olabilkir ama kışın bu şekil davranmıyacaktır

Etiketler: