Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8335938 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

Yeni aciklla numarali birlesiminde duzenleme yapiliyor baya calisma var grobeton gorebiliriz
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı quentine83

İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı attila_metu

Çevrimdışı Zafer_Başkan

kombineyle feyenoord maçına gedilebilecek mi? BELLİ DEĞİL
kombinesi olanlar olimpiyatta nerde oturacak? BELLİ DEĞİL
kombine satıldı, köşeler neden satılmadı? BELLİ DEĞİL
kombine satıldı, misafir takım nerede olacak? BELLİ DEĞİL

Bilgi sahibi olduğum kadarıyla sorularını cevaplamaya çalışayım...

kombineyle feyenoord maçına gedilebilecek mi?  Gidilmemmesi için ne sebep olabilir ? Yıllardır kombine alıyorum katıldığımız ön eleme maçlarınada gittim türkiye kupası maçlarına da gittim, lig maçlarınada gittim... Herşeyi kapsar kombine... Passolig bu konuda tam acemilik yaşıyor. İlgili bankada bu bölümön yöneticilerinden tanıdığım kişiler var onlarda kabul ediyor hatalarını inşallah en kısa sürede düzelmesini temenni ediyorlar... Şaka gibi... :)

kombinesi olanlar olimpiyatta nerde oturacak? ( Kapalı DOĞU ) Numaralı ( BATI ) Yeni Açık ( Kuzey ) Eski Açık ( Güney ) Normalde oturma düzeni bu.... Zaten kombine alırken blok numaralarının yazdığı yerde trübün isimleri ve ve olimpiyat stadındaki tribün isimleri yazmakta... Fakat Feyenord maçında güney tribün kapalı olması planlanıyor o yüzden Eski ve Yeni açık tribünleri kuzeyde izleyebilir... Yönetim bir güzellik yaparsa kale arkalarını da DOĞU tribüne alırsa süper olur. Hem kombine satışlarını da artırır bu yöntem... ( Ayrıca localar, kapalı ile numaralı tribünlerin alt katlarının Olimpiyatta BATI alt kat, Numaralı ve Kapalı Üst kat kombinesi taraftarların da DOĞU tribünde izlemesi gündemde... ) Bu konuda çalışmalar sürüyor.

kombine satıldı, köşeler neden satılmadı? Derneklere öncelik verilde bazı köşe bloklarda. bazı dernek üyesi arkadaşlara mesaj geldi mesela eski açık köşe toplu alım ile derneklere satılması için... 1-2 hafta içerisinde bu öncelikte sona erecek herkese açılacak denmişti. bekliyoruz.

kombine satıldı, misafir takım nerede olacak? Misafir takımın Eski açık ve numaralı tribün birleşiminin köşesinde oturması planlanıyor fakat eski açığın  diğer tribünlere göre alçak oluşu, yüksekliği, kapasitesinin ne olacağı, giriş çıkışlarının belirsizliği ve orta katında loca oluşu resmi açıklamayı biraz geciktiriyor. Umarım yeni açık tarafında filan olmaz. Ama benim tahminimce yeni açık numaralı üst kat birleşimini de düşünüyor olabilir yönetim.  İnşallah olmaz :)
[ Son Düzenleme: 01 Ağustos 2014, 12:16:15 Zafer_Başkan ]

Çevrimdışı SDemirsoy

köşeler ile ilgili emniyet karar veremedi diye duymuştuk.. demek ki emniyet biz farkında olmadan maçlarda sivil polis yahut başka kişiler görevlendiriyor..

Çevrimdışı Deniz

Yöneticilere sesleniyorum taraftar forumunda bir otomobil forum bölümü nasıl olmaz  :iscrewy: .Burdaki çoğu kişi için 1.Beşiktaş 2.Arabasıdır bence  :) .Otomobil forumunun açılmasını talep ediyorum  :tabe:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

köşeler ile ilgili emniyet karar veremedi diye duymuştuk.. demek ki emniyet biz farkında olmadan maçlarda sivil polis yahut başka kişiler görevlendiriyor..
@El irtibat3 ben senden şüpheleniyorum her fırsatta emniyetten bahsediyorsun  :lol:

Çevrimdışı SDemirsoy

@El irtibat3 ben senden şüpheleniyorum her fırsatta emniyetten bahsediyorsun  :lol:
:lol: :lol: yanlış şüpheleniyosun abi  :D

Çevrimdışı Zafer_Başkan

Deplasman tribünün yerine emniyet te karışabilir bende öyle bir duyum almıştım ama çok eskilerden tüm eski açığı verirdik rakibe, sonra Eski Açık Tribünün Numaralı köşesiydi hepimizin bildiği gibi... %5 deplasman seyircisi olayı çıktıktan sonra yönetim deplasman seyircisinin ortadaki alana sığabileceğine karar verdi ve ortaya aldı. Son hali buydu... Emniyet yıllardır süre gelen Eski açıktaki yeri değiştirmeyeceğini düşünüyorum fakat o Eski açığın dışı resimlerden maketten de gördüğümüz gibi gezme dolaşma alanı gibi geniş bir alana sahip... Yönetim orayı başka bir şekilde kullanmak isteyebilir... Bence en son deplasman tribününe karar verilecektir.

Çevrimdışı SDemirsoy

Deplasman tribünün yerine emniyet te karışabilir bende öyle bir duyum almıştım ama çok eskilerden tüm eski açığı verirdik rakibe, sonra Eski Açık Tribünün Numaralı köşesiydi hepimizin bildiği gibi... %5 deplasman seyircisi olayı çıktıktan sonra yönetim deplasman seyircisinin ortadaki alana sığabileceğine karar verdi ve ortaya aldı. Son hali buydu... Emniyet yıllardır süre gelen Eski açıktaki yeri değiştirmeyeceğini düşünüyorum fakat o Eski açığın dışı resimlerden maketten de gördüğümüz gibi gezme dolaşma alanı gibi geniş bir alana sahip... Yönetim orayı başka bir şekilde kullanmak isteyebilir... Bence en son deplasman tribününe karar verilecektir.
bencede öyle abi eski açığı değiştirmeyecek ama sağ da mı sol köşedemi dediğin gibi en son karar verilir

Çevrimdışı keremfrat1

:busted_cop: Artık Tatıl Bitti İstanbuldayım :D Burayı çok özlemişim :) Stadımıda Çok Özledim Herkeze Merhaba :D  :ebebe:

Çevrimdışı Anıl

günaydın abi Hayırlı Cumalar herkese.. Tatilcilere selam olsun  :bandit:
Aleyküm selam Samet abi :bandit:

Çevrimdışı Yakup

Kombine kart sahibi tüm taraftarlarımız Spor Toto Süper Lig, Avrupa ve Türkiye Kupası maçlarını seyredebilecekler.
Vodafone Arena'dan kombine kart alan taraftarlarımızın, satın almış oldukları koltukların haricinde Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda oturacağı koltukları 4 Ağustos Pazartesi gününden itibaren passolig kartlarına yüklenecektir. Vodafone Arena'dan 1 adet kombine alan taraftarlarımız için Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda da 1 koltuk ayrılacaktır.

Gerçekleşecek olan yüklemenin ardından taraftarlarımızın cep telefonu ve e-mail adreslerine Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda karşılaşmaları seyredecekleri koltuk bilgileri iletilecektir.

Vodafone Arena'dan Kuzey ve Güney tribünlerinden kombine kart alan taraftarlarımız, Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda maçları Kuzey Tribününden izleyecektir.

Vodafone Arena Doğu Tribünden kombine kart alan taraftarlarımız, Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda Doğu Tribününden, Vodafone Arena Batı Tribününden kombine kart alan taraftarlarımız ise Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda Batı Tribününden maçları seyredebilecektir.

bilgilendirme geldi kulüpten.
Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimdışı quentine83

çiçekler de bugün çalışma yok sanırım.dün öyle bi parmak bal çaldılar ağzımıza o kadar.obitaşı zaten göremiyoruz kameradan...bir iki prekast la idare edicez artık.birazda harfiyat...
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı Anıl

Kale arkasından kombine alan maksimum 2 bin kişi vardır. Çok mu zor o 2 bin kişiyi Doğu Tribüne vermek ? Taraftardan her türlü desteği istemek var ama şimdiye kadar taraftara yapılan tek bir jest bile göremedim ben. Bize verdikleri tribünün tek özelliği metroya yakın olması. Öbür kaleyi göremicez bile. Yönetim bu konuda büyük yanlış yaptı.

Çevrimiçi Necmi

Yöneticilere sesleniyorum taraftar forumunda bir otomobil forum bölümü nasıl olmaz  :iscrewy: .Burdaki çoğu kişi için 1.Beşiktaş 2.Arabasıdır bence  :) .Otomobil forumunun açılmasını talep ediyorum  :tabe:
:D
Yönetim duydu sesini

Çevrimdışı Volkan Başaran

Şu Kombine alanlara yapılan şeyi Terbiyesizlik kelimesi ile nitelendirmek az kalır..

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı Deniz Sezgün

Kale arkasından kombine alan maksimum 2 bin kişi vardır. Çok mu zor o 2 bin kişiyi Doğu Tribüne vermek ? Taraftardan her türlü desteği istemek var ama şimdiye kadar taraftara yapılan tek bir jest bile göremedim ben. Bize verdikleri tribünün tek özelliği metroya yakın olması. Öbür kaleyi göremicez bile. Yönetim bu konuda büyük yanlış yaptı.
Abicim birde şöyle bakmak lazım biz zaten bir yıl yeni statta yerimizi aldık burası hediyemiz. Hediyenin de iyi yerden olmaması yanlış yapılmış sayılmaz diye düşünüyorum. Neticede stat dolacak o bölgeleri daha pahalı satacaklar

Çevrimdışı smhkcr

fotoda numaralı için atılan temel betonun kalıpları hemen sökülmüş yeni açıkta ilk temel atılacak alan yeni açık numaralı birleşimi olacak gibi :ok:

Arkadaş ne detayları yakalıyorsunuz  :claps: :claps: :claps: Ben bir fark görmüyorum uzun zamandır  : )

Abicim birde şöyle bakmak lazım biz zaten bir yıl yeni statta yerimizi aldık burası hediyemiz. Hediyenin de iyi yerden olmaması yanlış yapılmış sayılmaz diye düşünüyorum. Neticede stat dolacak o bölgeleri daha pahalı satacaklar

Ya bak bu düşünceye kızıyorum ben..

Bitmemiş STAT için para verdi bu adamlar..

Dünyada başka örneği varmı ?

BİTMEMİŞ STAT için..

Bu kombine alanları bu sene Altın Kafese koysun yönetim..

Resmen cezalandırılmış bu adamlar..

Toplasan hepsi 5000 eder zaten..

80000 de 5000 vermiyorlarsa zaten zihniyette sorun vardır başka bişey değil
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı Deniz Sezgün

BİTMEMİŞ STAT için..

Bende kombine aldım keşke doğudan verseler ama adamlar geniş düşünmek zorunda değillermi sizce? Yani bugün 5000 kişi doğuda. Yarın 10000 kişi olunca kuzeye git dediklerinde terazi şaşmış olmazmı. O zaman daha büyük sorun olur diye düşünüyorum.

Çevrimdışı Anıl

Bende kombine aldım keşke doğudan verseler ama adamlar geniş düşünmek zorunda değillermi sizce? Yani bugün 5000 kişi doğuda. Yarın 10000 kişi olunca kuzeye git dediklerinde terazi şaşmış olmazmı. O zaman daha büyük sorun olur diye düşünüyorum.
Ama 5000 bile değil, zaten kapalıdan alanları doğuya, numaralıdan alanları batıya vermişler. Geri kalan sadece kale arkasından kombine alanlar oda 2000 i geçmez. 2000 kişiyi de doğu tribüne vermek zor olmasa gerek ? Çünkü zaten Avrupa maçları hariç 20.000 e oynanıcak maçlar. Bu işin karı var kışı var. Bu yapılan kesinlikle büyük bir yanlış.

Ya mesela Şükrü Saraçoğlunda oynasak neyse ne..

Ama bu stat 80 bin kişi..

Toplam kale arkası kombien satışı en çok 10 bin olacaktır..

10 bin kişide rahat sığar Doğuya..

Oradan da kazanmasın..

Kombineyi teşvik etmesi lazım. Yanlış yapmışlar. Sanırım hiç bir maça gitmem. Sadece 1 sene önce bilet alarak feda demiş oluruz. Başkada bişey olmaz..

AOS ına hiç gitmeyenlerede tavsiyem bence kale arkası ise yeriniz hiç gitmeyin.Outrun evde seyredin. Değmez.
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

BİTMEMİŞ STAT için..

Haklısın  :tabe:

Etiketler: