Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 34 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8336321 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Gokhan_1903

Bugün kaç işçi giriş yaptı acaba?
bende çok merak ediyorum gün boyu da girip bakamadım çalışma varmıydı ?

Çevrimiçi Necmi

Bugün kaç işçi giriş yaptı acaba?
çalışan çok az bir gurup vardı pazartesinden sonra tam kapasiteye ulaşır
mühendis kadrolarının tamamı iş başında olması lazım ama emekçilerin dönmesi zaman
alır sanırım bayrama gitmeyip şantiyede kalan bir gurup çalıştı bugün :D gelen olduğunu
sanmıyorum yarından itibaren sayı artmaya başlar pazarteside tam kapasiteye ulaşır.

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı izorlu85

SS Arena (Süleyman SEBA Arena)

Çevrimdışı mert_

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Çevrimdışı murat

Mustafa çalışmaya başladı.eline sağlık mustafa :claps: :captain:

Çevrimdışı Efe

Eyvah mustafa geldi ortalik yikilir simdi :biggrinking:
Şampiyon Beşiktaş JK

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

31.07.2014 19:03 - 20:00 arası çektiğim resimler.

Web site üzerinden albüm şeklinde bakmak isteyenler alttaki linkten bakabilirsiniz. Saygılarımla.

Çevrimdışı murat

Eyvah mustafa geldi ortalik yikilir simdi :biggrinking:
yavaş yavaş hareket lazım çok dinlendik :D

Çevrimdışı Efe

Pazartesiden itibaren iyi oranda isci girisi olur heralde isler hizlanir ve artik durmaksizin surer
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ALI RIZA

Mustafa gene döktürmüş eline kamerasına saglık :)

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı quentine83

insan bayram bir an önce geçsin ister mi , ben istedim valla ...bitsin de inşaat başlasın diye.Allah affetsin :busted_cop:
İsmet Yarkın ONUR

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Bugün sadece eski açıkta çalışma olmuş arkadaşlar sanırım bir de kapalıda prekast çalışması olmuş henüz Obitaş iş başı yapmamış gördüğüm kadarıyla.

Çevrimdışı quentine83

konu dışı özür dilerim ama, oğuzhan sakatlanmış :s20: yine başladık kaldığımız yerden...
İsmet Yarkın ONUR

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

31.07.2014 Vodafone Arena İnşaatına Video'lu Bakış  :busted_cop:

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı nakres77

Arkadaslar kombine alanlar feyenord macini olimpiyatta nerede izleyecek bilgisi olan var mi? Ona gore arkadasima o tribunden bilet alacagim.

Çevrimdışı Efe

fotoda numaralı için atılan temel betonun kalıpları hemen sökülmüş yeni açıkta ilk temel atılacak alan yeni açık numaralı birleşimi olacak gibi :ok:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Deniz

Arkadaslar kombine alanlar feyenord macini olimpiyatta nerede izleyecek bilgisi olan var mi? Ona gore arkadasima o tribunden bilet alacagim.
O konu belirsiz.Twitterda kombineler geçersiz olacak vs tarzında bir laf dolanıyor.Bence gerçek değildir.Yarın kulüp bilgilendirme yapacakmış.Kombine alan taraftarın cep telefonlarına mesaj gelecekmiş nerede izleyecekleri

Çevrimdışı Efe

yarın bilgilendirme yapılacakmış bir twite göre yarını bekleyin :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Deniz

2 haftalık değişim gifleri hazırladım;

yeni açık:

eski açık:

Çevrimiçi Kartal Ç

yeni açık arkasında dipteki üçgen kısmın üstünde duran çelik destek borularından biri aşağı indirilmiş.

Etiketler: