Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 35 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8338500 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Furkan Sarper

Bir dizinin sezon aradi gibiydi bayram.beklemek zor oldu simdi yeni sezon basladi.

Çevrimiçi Necmi

Stad bitince baska uğras bulmak lazim su 4 gun akla karayi sectim bosluğa düstüm :lol:
Basket arenayı takip ederiz :D

Çevrimdışı tayfun

sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Çevrimdışı Furkan Sarper

pazartesiye kadar tüm işçiler girer heralde?

Çevrimdışı ONUR KOLCU

[ Son Düzenleme: 31 Temmuz 2014, 15:23:12 aytekinbilal ]

Çevrimdışı tayfun

sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Çevrimdışı TURKahvesi

merhabalar Şeref bey'in torunları  :bandit:

Necmi hocam stadımızda burger king veya mcdonalds gibi dünyaca ünlü yiyecek firmaları yer almayacakmıydı  :alala:

Çevrimdışı sallapati

Necmi hocam stadımızda burger king veya mcdonalds gibi dünyaca ünlü yiyecek firmaları yer almayacakmıydı  :alala:

markalar heralde belli değil ama yeterli fast food ve büfe tarzı yerler olacak demişti mabet.. onların planlamasını IMG doğuş yapacak heralde

Çevrimdışı Oktay

markalar heralde belli değil ama yeterli fast food ve büfe tarzı yerler olacak demişti mabet.. onların planlamasını IMG doğuş yapacak heralde

hesaplı olsun herkes yesin fahiş fiyata yiyecek içecek olmasın yeter

Çevrimdışı Gokhan

Şefkat öyle bir dildir ki, sağır bile duyar, kör bile görür..

Çevrimdışı TURKahvesi

anladım sallapati
aslında ben daha çok bir bütün olarak bakıyorum olaya
hani şu Dolmabahçe-turist olayı bakımından stadımızı gezerlerken ilgi çekici,cazip noktasını dile getirmek istedim
burger king veya mcdonalds hamburgerlerini yabancılar sever  :)
hani ne kadar çok dünyaca ünlü firma o kadar çok ilgi çekici,cazip ve ihtişamlıı bir hale gelir stadımız.

Çevrimiçi Necmi

Bilmem stad bitince anlaşma yaparlar herhalde daha şimdiden öyle şeyler belli olmazki

Çevrimdışı sallapati

anladım sallapati
aslında ben daha çok bir bütün olarak bakıyorum olaya
hani şu Dolmabahçe-turist olayı bakımından stadımızı gezerlerken ilgi çekici,cazip noktasını dile getirmek istedim
burger king veya mcdonalds hamburgerlerini yabancılar sever  :)
hani ne kadar çok dünyaca ünlü firma o kadar çok ilgi çekici,cazip ve ihtişamlıı bir hale gelir stadımız.

şimdilik kesin olanlar eski açık tarafına dev bir teraslı restorant , müze , kartal yuvası ve spa merkezi yapılacak... yeni açığa is heralde vodafone cep merkezi ve konser alanı olacak . dediğin gibi fast food restorantlar olacak sanırım.. kapalı ve yeni açığa yaparlar heralde

Çevrimdışı TURKahvesi

Bilmem stad bitince anlaşma yaparlar herhalde daha şimdiden öyle şeyler belli olmazki

sn.Fikret Orman'ın bu hafta içinde bir açıklaması oldu

"Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Vodafone Arena'nın Türkiye'nin ilk akıllı stadyumu olacağını söyledi. Orman, şu bilgileri verdi: "Taraftara ve ziyaretçilere 7 gün açık olan bir kompleks tasarladık. Restoranlar konusunda Ferit Şahenk'in sahibi olduğu D-ream ile temastayız. Ayrıca moda defileleri ve konser etkinlikleriyle ilgili de Doğuş Grubu şirketlerinden IMG ile anlaştık. Vodafone'un katkısıyla dijital müze olacak. Ayrıca 800 metrekare alanda SPA merkezi yer alacak." Vodafone Arena'nın hizmete girmesiyle birlikte stad gelirinde rakipleriyle arasındaki farkı kapatacaklarını söyleyen Orman "Rakiplerimizin 120 milyon liraya ulaşan stad geliri var. Biz de Vodafone Arena ile 130 milyon lira gelir hedefliyoruz. Yeni stadda yer alacak 146 adet locanın 110 tanesi şimdiden satıldı" dedi."

sanırım olacak bahsettiğim firmalar ben öyle anladım
olmazsa şaşırım bu konuda

şu restoran konusunda D-ream mevzusu ayrı bir konu
sosyetenin önde gelenleri ile ilgili mevzu diye anladım

son olarak Allah Fikret Orman başkanımıza daha çok güç versin
Serdar Bilgili'den sonra en sevdiğim başkan Fikret Orman'dır  :ok:

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı murat

hollandalılar taraftar gördü.90 dk susmadı ÇARŞI BERLİN.helal olsun hepsine
benim dayı oğlu isviçreden yaklaşık 50 kişi maça gittiler.

Çevrimdışı yldrmaydn

sn.Fikret Orman'ın bu hafta içinde bir açıklaması oldu

"Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Vodafone Arena'nın Türkiye'nin ilk akıllı stadyumu olacağını söyledi. Orman, şu bilgileri verdi: "Taraftara ve ziyaretçilere 7 gün açık olan bir kompleks tasarladık. Restoranlar konusunda Ferit Şahenk'in sahibi olduğu D-ream ile temastayız. Ayrıca moda defileleri ve konser etkinlikleriyle ilgili de Doğuş Grubu şirketlerinden IMG ile anlaştık. Vodafone'un katkısıyla dijital müze olacak. Ayrıca 800 metrekare alanda SPA merkezi yer alacak." Vodafone Arena'nın hizmete girmesiyle birlikte stad gelirinde rakipleriyle arasındaki farkı kapatacaklarını söyleyen Orman "Rakiplerimizin 120 milyon liraya ulaşan stad geliri var. Biz de Vodafone Arena ile 130 milyon lira gelir hedefliyoruz. Yeni stadda yer alacak 146 adet locanın 110 tanesi şimdiden satıldı" dedi."

sanırım olacak bahsettiğim firmalar ben öyle anladım
olmazsa şaşırım bu konuda

şu restoran konusunda D-ream mevzusu ayrı bir konu
sosyetenin önde gelenleri ile ilgili mevzu diye anladım

son olarak Allah Fikret Orman başkanımıza daha çok güç versin
Serdar Bilgili'den sonra en sevdiğim başkan Fikret Orman'dır  :ok:

D-ream markası altında çok sayıda restoran veya yemek yeri var doğuş grubunun elinde ama bunlar daha çok uzun süreli yemekler için uygunlar. stadyum ortamında öyle yerler muhakkak olacaktır loca ve vip için ancak normal tribünler için daha hızlı tüketime uygun markalar da bulunmak zorunda. IMG-Doğuş anlaşması nedeniyle vip yerlerdeki alanlar bu markalara verilecektir ama mc donalds burger king şampiyon kokoreç gibi markalar da mutlaka yer bulacaktır bulmalıdır da.
D-ream grubunun bazı restoranları çok seviyorum ben de ama devre arası gidip moğol barbekü de yiyemem :D
Seninle Başladı Hayat..

Çevrimdışı ByGoLD

Para sıkıntısı yok gibi :)

Bayramda bizimkiler iyi para biriktirmişler heralde :D

Bugün maşallah iyi çalıştılar...:)
Dönüşümüz Muhteşem Olacak !!!

Çevrimdışı Efe

Çiçekler kolonları koydu numaralı ve eski aciga kaliplar yarin
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Deniz

benim dayı oğlu isviçreden yaklaşık 50 kişi maça gittiler.
helal olsun hepsine
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Deniz

Etiketler: