Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 35 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8338433 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı quentine83

çiçekler efsanesi geri döndü...hayat inşaat la güzel.
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı smtcglr

inşaat izlemeyi özlemişim  :evillol: daha kalabalık daha kalabalık hadi beyler  :busted_cop:

Çevrimdışı Serkan7738

Abi tamam işçiler tatil hakları falan filan diyoruzda ben anlamıyorum bizde çalışıyoruz 3 günlük bayramın 2 günü çalıştık 1 gün izin yaptık hem bayramda hemde bugün tam kapasite çalışıyoruz işçiler niye böyle az

Çevrimdışı izorlu85

İşçiler yavaşdan gelemeye başlamış pazartesiye kadar tam kapasite toplanırlar sanırım.. obitaş tarafında da çiçekler tarafında da işçiler var alaçatı dada çalışma başlamış. Kaç gündür oyuncağı elinden alınmış çoçuk gibi idim. Başlasın ve bir an evvel bitsin artık.. 2 ayımız var 2 ay sonra kurban bayramına kadar hızla devem etsinler..
SS Arena (Süleyman SEBA Arena)

Çevrimdışı izorlu85

Abi tamam işçiler tatil hakları falan filan diyoruzda ben anlamıyorum bizde çalışıyoruz 3 günlük bayramın 2 günü çalıştık 1 gün izin yaptık hem bayramda hemde bugün tam kapasite çalışıyoruz işçiler niye böyle az

inşaat sektörü böyle adamlar mevsimlik işçi gibi çalışıyor ailesine para gönderiyor aileyi getirmiyor yanına. Bayramda da kalkıp ailesinin yanına gidiyor. Bende bayram 1 ve 2. gün çalıştım 3 4 izinliyim. Biz iş yerimizin oldugu yerde ikamet ediyoruz. zaten istanbulda ikamet edenler çalışmaya başlamış durumda..
SS Arena (Süleyman SEBA Arena)

Çevrimdışı Efe

Çalışmaların basladıgıni duymak guzel is yerine gideyim bi acip bakalim neler yapiyorlar
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Serkan7738

inşaat sektörü böyle adamlar mevsimlik işçi gibi çalışıyor ailesine para gönderiyor aileyi getirmiyor yanına. Bayramda da kalkıp ailesinin yanına gidiyor. Bende bayram 1 ve 2. gün çalıştım 3 4 izinliyim. Biz iş yerimizin oldugu yerde ikamet ediyoruz. zaten istanbulda ikamet edenler çalışmaya başlamış durumda..

Valla bende ailemden uzağım ve izin sadece 3 gün olduğu için gidemedim

Çevrimdışı Deniz Sezgün

Arkadaşlar bayram nedeniyle epey takip edemedim konuşulduysa kaçırdım. Eski açıktan kombineyi aldık. Feyenord maçında hangi tribünde yer alacağız. Kombinesiz arkadaşlarda bilet alacak ayrı yere düşmeyelim diye soruyorum. Şimdiden teşekkürler

Çevrimdışı quentine83

çiçeklerin de şu huyunu sevmiyorum .illa biyeri yarım bırakacaklar.demirleri dizdiler.öndekileri bıraktılar.koyun onları da ondan sonra ne yapıyosanız yapın.
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı ugurkartalizma

Ah ulan bu Feyonoord Vodafone Arenaya gelecekti deplasmana cümlealem stad görecekti.neyse başlasın inşaat hemen bitsin stad alınsın kombineler gidilsin maçlara.Beşiktaşım herşeyi hakediyor  :tabe: :tabe:

Çevrimdışı okansosa

arkadaşlar bizim stadımızda feyenoordun stadı gibi kenarlar o kadar yakın olacak mı eğer öyle olursa acayip etki ederiz karşı takımlara :D
O gemi bir gün gelecek

Çevrimdışı Efe

arkadaşlar bizim stadımızda feyenoordun stadı gibi kenarlar o kadar yakın olacak mı eğer öyle olursa acayip etki ederiz karşı takımlara :D

yakınlık anlamında biraz geride olur bizim tribünler ancak onların en alt tarafı sonradan yapılmış o stad normalde yakın değil uzak sahaya
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

numaralıda vinç dönüyor malzeme taşıyorlar artık dikine büyüme başlar numaralıda
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı heart

canlı yayın kamerası açılmıyor. yeni forma reklamını gösteriyor. bende mi bir sorun var acaba?
... Gel benim ol sözlerim ol gecelerim kalsın gündüzlerim ol ...

Çevrimdışı ALI RIZA

canlı yayın kamerası açılmıyor. yeni forma reklamını gösteriyor. bende mi bir sorun var acaba?
vodafone sayfasında isen üstte canlı yayın var ona bas...!
http://www.vodafonearena.com.tr/live.html

Çevrimdışı heart

... Gel benim ol sözlerim ol gecelerim kalsın gündüzlerim ol ...

Çevrimdışı SDemirsoy

çalışmalar Başlamış mı Başlamış mı ???  :D

Çevrimiçi Kartal Ç

kameranın hemen önündeki mavi vincin operatorü yukarı doğru zorlu tırmanışına başladı  :D demek ki eski açıkta da işler başlayacak oğle arasından sonra.

Çevrimdışı KAP

İnşaat bitince baya boşluğa düşecez anlaşılan lig başlamış gibi sevindim çalışmaları görünce  :D
hala haber bekliyorum senden
yazık bir şey gelmiyor elden

Çevrimdışı ALI RIZA

TimeLaps  görüntülerini izleriz bizler de :) stad hızlanma şekillenme başlıyor...!

iyi gunler,kac gundur giremedik burada,basladi mi calismalar,bayram tatili ne zamana kadar ?

Çevrimdışı serti67

demırsız kalıpsız betonsuz bır bayramdan sonrsa tekrar ınsaatın baslaması dun gecekı galıbıyet ustune bal kaymak olduu
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Karakartalözgü

• Ziyaretçi

Emekçilerimiz tekrardan başlamış,kazasız belasız İnşallah.

Çevrimiçi Necmi

31/07/2014 saat 23:00 itibari ile veri merkezinde planlı bakım çalışması yapılacaktır. Bu çalışmanın 05:00 itibariyle bitmesi planlanmaktadır.. Çalışma süresince foruma erişim sağlanamayacaktır.
Tüm forum üylerimizin bilgisine sunarız.

Çevrimdışı Efe

İnşaat bitince baya boşluğa düşecez anlaşılan lig başlamış gibi sevindim çalışmaları görünce  :D

Stad bitince baska uğras bulmak lazim su 4 gun akla karayi sectim bosluğa düstüm :lol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Etiketler: