Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8335329 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı riza calli

Bende fikret başkandan artik soğumaya başladım

Çevrimdışı ihsnozturk

Fikret başkan stadı bitirmeden istifa etmemeli..Katılmayabilirsiniz ama Stad bitmeden istifa ederse gelecek olan kişi onun kadar stadla ilgilenmez.kafadan 1 yıl daha uzar..

Çevrimdışı matias

@Mustafa_UK

O mektubu kim yazdı? Kimin yazdığını az çok tahmin edebiliyorum. Forza'da sözde ekonomist geçinen, insanları kandıran şahsiyetlerden biridir.

Mektupta direkt şu kısım dikkatimi çarptı.

431 M TL ile aldığınız borcu bugün 568 Milyon TL’ye çıkarmış bulunmaktasınız.

Aşağıda bunun doğrusu yer alıyor. Üstelik TL olarak yer alıyor. Giderlerin çoğu Döviz ile olduğundan ve dövizdeki ciddi artışa rağmen artış olmadığı görülüyor.

[ Son Düzenleme: 28 Temmuz 2014, 21:50:44 matias ]

Çevrimdışı forzatunga

Demirören den hesap sorma muhabbeti kaç defa izah edildi hala anlamadiysa  mektubu yazanlar çok birsey beklememek lazım  bu arkadaşlardan.
Birde bütün taraftar adına konuşmuşlar hadleri olmadan.

Ne zaman renkli basın ve bazı Beşiktaş'lı  parazitler aynı ağızdan Başkanı elestirmeyi bırakır, destek verirler işte o zaman benim için Fikret Orman biter. Çok güvenilir bir turnasoldur bu tavsiye ederim.

Çevrimdışı ozan062

@Mustafa_UK

O mektubu kim yazdı? Kimin yazdığını az çok tahmin edebiliyorum. Forza'da sözde ekonomist geçinen, insanları kandıran şahsiyetlerden biridir.

Mektupta direkt şu kısım dikkatimi çarptı.

431 M TL ile aldığınız borcu bugün 568 Milyon TL’ye çıkarmış bulunmaktasınız.

Aşağıda bunun doğrusu yer alıyor. Üstelik TL olarak yer alıyor. Giderlerin çoğu Döviz ile olduğundan ve dövizdeki ciddi artışa rağmen artış olmadığı görülüyor.

yani duz mantıkta yatırım yapıyoruz ve borc o sekilde kalıyor vay anasını bee cok sasırdım boyle ekonomistlere can kurban ondan memleket iyiye gidiyor zaten:))

fazla konusmayalım arkadaslar konuları var baslıkları,, sadece hareketlensin diye cevapladım gerisi geliyor vosverin :ok:
[ Son Düzenleme: 28 Temmuz 2014, 22:32:30 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Karakartalözgü

• Ziyaretçi

-8 Yıllık Demirören yönetiminde 580 Milyon TL borç oluşurken;
-Del Bosque ve Jean Tiganaya verilen tazminatlar varken;
-Ferrari gibi bir yetersiz₁,karaktersiz oyuncuya verilen maaşlar ve ödenmeye mahkum bırakılan 8 milyon Euro borç varken;
-Demirören yönetimi esnasında Fb ve Gs 3.yıldızı takarken;
-Tabataya 8milyon Euro verilirken;
-Evrak sahteciliği yapılırken;
-Şike davasına bulaşılırken;
-8 yılda transfere 1milyar dolar harcanırken;
-8 yılda yaklaşık 100 futbolcu transfer edilirken hiç bir tane oyuncu dışarıya satılmazken;
-Kariyerinin sonuna gelmiş Nihat'a 2.5 milyon Euro maaş ve ardından tazminat ödenirken
-Ligi 4. ve 5. sıralarda bitirirken

Neden böyle manifestolar yayınlamadınız efendiler,çok batan bir şeymi var Fikret Orman tarafından size?

-Stad yok,şampiyonluk yok,inşaat var,kombine-forma satışı az borç nasıl azalsın size soruyorum,mantıklı bir açıklama yapın.

-Vodafone anlaşması kırdırılmamıştır,

-Beşiktaş tarihinde en fazla sponsoru olduğu dönemi yaşamaktadır

-8 Sene her Mayıs ayında kazma vurulurken Fikret Orman stadın yarısını 7 ayda bitirmiştir.
[ Son Düzenleme: 28 Temmuz 2014, 22:55:06 Karakartalözgü ]

ysariusta

• Ziyaretçi

Çok af edersiniz, bayramda kimsenin ağzının tadını kaçırmayalım ama ........... @matias gibi düşünüyorum; kim yazdı la (lan demedim la dedim) bu mektubu. Bunların hepsine adam kongrede hepsine yanıt veriyor, ısıtıp ısıtıp aynısını söylüyorlar. Bi bitmediniz be.

Çevrimiçi murat

-8 Yıllık Demirören yönetiminde 580 Milyon TL borç oluşurken;
-Del Bosque ve Jean Tiganaya verilen tazminatlar varken;
-Ferrari gibi bir yetersiz₁,karaktersiz oyuncuya verilen maaşlar ve ödenmeye mahkum bırakılan 8 milyon Euro borç varken;
-Demirören yönetimi esnasında Fb ve Gs 3.yıldızı takarken;
-Tabataya 8milyon Euro verilirken;
-Evrak sahteciliği yapılırken;
-Şike davasına bulaşılırken;
-8 yılda transfere 1milyar dolar harcanırken;
-8 yılda 100-120 futbolcu transfer edilirken hiç bir tane oyuncu dışarıya satılmazken;
-Kariyerinin sonuna gelmiş Nihat'a 2.5 milyon Euro maaş ve ardından tazminat ödenirken
-Ligi 4. ve 5. sıralarda bitirirken

Neden böyle manifestolar yayınlamadınız efendiler,çok batan bir şeymi var Fikret Orman tarafından size?

-Stad yok,şampiyonluk yok,inşaat var,kombine-forma satışı az borç nasıl azalsın size soruyorum,mantıklı bir açıklama yapın.

-Vodafone anlaşması kırdırılmamıştır,

-Beşiktaş tarihinde en fazla sponsoru olduğu dönemi yaşamaktadır

-8 Sene her Mayıs ayında kazma vurulurken Fikret Orman stadın yarısını 7 ayda bitirmiştir.
nihata verilen 2.5 değildi .yanılmıyorsam 4 milyon civarı olması lazım.

Karakartalözgü

• Ziyaretçi

Aldığı maaş 2.5 milyon Euro,ödenen tazminat 4 milyon Euro

Çevrimdışı Oktay

Aldığı maaş 2.5 milyon Euro,ödenen tazminat 4 milyon Euro
500 bin Euro faiz ve 600 bin Euro avukat parası unutmayın

Çevrimdışı Mustafa_UK

Çok af edersiniz, bayramda kimsenin ağzının tadını kaçırmayalım ama ........... @matias gibi düşünüyorum; kim yazdı la (lan demedim la dedim) bu mektubu. Bunların hepsine adam kongrede hepsine yanıt veriyor, ısıtıp ısıtıp aynısını söylüyorlar. Bi bitmediniz be.

Bu mektubu yazanlar BESIKTASIN GERCEK SAHIPLERIDIR yani KONGRE UYELERI!Cogunluguda yeni kongre uyesi olan genc nesil.Bu bir durustur.
Demiroren doneminde sessiz kalindi da ne oldu!Muhalefet iyidir en azindan yonetime kendilerine ceki duzen vermeleri icin bir mesajdir!
Ayrica mektupta bir hakaret,kufur yok,baskan cikar gerekirse cevabini verir.

Çevrimdışı Oktay

Öyle bir kurt avukat bulmuşki parayı tek kalemde tahsil etti

Çevrimdışı ozan062

baskanın deyimiyle klübün sahipleridir bu mektubu yazanlar,,dikkatli sallayalım...tek sey soyleyim siz onu bunu bosverin taraftar olarak bildikleriniz bilmedikleriniz birde size soylenenler var,, dolayısıyla herkes herseyi bilmiyor,, kongre üyelerinin bircok seye ulasmaya imkanları var onların dediklerinde illaki bi taraf vardır ama dogruluk paylarıda soyledikleri seylerin yüksektir,,,sonucta klübün iyiliğini dusunerek yapılan birsey bu... dun cok güzel bir program olmustu tvnette sunu dediler,,, iki farklı konu ama ikiside cok guzel ozetliyordu herseyi

- fener ve gs medyayı yonetiyor yani klüpler medyayı,, bizde besiktasta ise medya klübü yonetiyor,,, buna yok hayır yanılıyorsun diyen varsa cok yazık  :ebebe: :ebebe: :iscrewy:

-demirorenin klübü büyüklüğünü kücültmeyip bükmesiyle klübün geldiği son nokyayı fikret ormanda devam ettiriyor,, tabiki bu kisiden kisiye değişir ama en azından beklediğimiz o U donusu gerceklesmedi,,

Karakartalözgü

• Ziyaretçi

Yıldırım Demiröre'nin meşhur tazminatları

-8 milyon Euro'luk Tabata transferi
-8 milyon Euro'luk Ferrari tazminatı
-Jean Tiganaya 2.3milyon Euro tazminat
-Aktif Bank ile yapılan sözleşmeyi tek taraflı fes ederek Fikret Orman yönetimine bırakılan 8 milyon dolarlık tazminat
-Jorge Mendes aracılığı ile yapılan transferlere,menejer komisyonu olarak ödenen 39 milyon Euro
-Nihat Kahveciye 4milyon euro
-16 transfer döneminde alınan 84 futbolcu,satılan 0 futbolcu

Çevrimiçi murat

nihat kendi söylemişti sanırım.en son 1.5 alıyormuş yd 3 milyon teklif etti ben gelmemek için 4 istedim pazarlık bile etmedi 4 milyonu verdi demişti.yanlış mı hatırlıyorum :alala:

Çevrimdışı Mustafa_UK

Arkadaslar Y.D.Yaptigi hatari,yanlislari zaten herkes biliyor onlar oldu yapacak birsey yok gecti gitti.Hesap sorulacak denildi olmadi!
Son 1 yilda yeni kongre uyesi olan yaklasik 5 bin kisilik genc bir nesil var Y.D.zamaninda susuldu hesap surulmadi yada muhalefet yapilmadi diye simdidemi susulsun!
F.O.yaptigi iyi islerde var yanlislarda var.
F.O.gelecegi Feyenoord maclarina bagli kotu bir sonuc taraftari cildirtir.
Peki Allah korusun elenirsek sizce suclu kim olur?
Bilicmi?
Transfer yapamayan ve Onder Ozeni istafaya surukleyen Yonetimmi?
Futbolcularmi?

Çevrimiçi murat

hazır bu konuyu burada olgunlaştırdınız finans veya fikret orman bölümünden devam ettirsek daha iyi olur.

Karakartalözgü

• Ziyaretçi

Arkadaslar Y.D.Yaptigi hatari,yanlislari zaten herkes biliyor onlar oldu yapacak birsey yok gecti gitti.Hesap sorulacak denildi olmadi!
Son 1 yilda yeni kongre uyesi olan yaklasik 5 bin kisilik genc bir nesil var Y.D.zamaninda susuldu hesap surulmadi yada muhalefet yapilmadi diye simdidemi susulsun!
Bilicmi?
Futbolcularmi?

Neyin başarısını bekliyorsun anlamadım? Bu takımın stadı yok,parası yok kimse fakir edebiyatı demesin bunlar gerçeklerdir stadı olmayan takım şampiyon olamaz bunu kafanıza sokun Fikret Orman o stadı yapacak ondan sonra bu takım şampiyon olur,Fikret Orman'ın sonu adnan polat gibi olmayacak borçları yapılandırdıktan sonra ünal aysal gibi botokslu başkan istemiyoruz biz Beşiktaşımızın başında.

Çevrimdışı Oktay

Bilicmi?

Futbolcularmi?

Yıldırım Demirören federasyon başkanı olmasaydı şuanda bile hala Beşiktaş başkanlığına devam ediyodu , bunu biliyosun demi??

Karakartalözgü

• Ziyaretçi

nihat kendi söylemişti sanırım.en son 1.5 alıyormuş yd 3 milyon teklif etti ben gelmemek için 4 istedim pazarlık bile etmedi 4 milyonu verdi demişti.yanlış mı hatırlıyorum :alala:

Evet böyle bir şey var yazılar mevcut internette fakat rakam telafuz edilmemiş sadece yüksek bir ücret talep ettiği söyleniyor.

Çevrimdışı ozan062

Baskanın stadımızın yıkılması esnasında ve simdiye kadarki bircok karsılasılan sorunları konu alan bir kitap yazıcam demişti,, peki bunu sizce yazabilirmi?? yazarsa basına neler gelecektir?? bence baskanlıgı bıraktıgı gibi kendi deyimiyle kızlarının yanına gidiceğine gore bence kesinlikle yazmalı,,yazarsa bizde su gercekleri bir güzel okuyup gerekli dersleri cıkarsak diyorum,,bakalım bu cesareti bulabilicekmiyiz :bandit:

Karakartalözgü

• Ziyaretçi

Baskanın stadımızın yıkılması esnasında ve simdiye kadarki bircok karsılasılan sorunları konu alan bir kitap yazıcam demişti,, peki bunu sizce yazabilirmi?? yazarsa basına neler gelecektir?? bence baskanlıgı bıraktıgı gibi kendi deyimiyle kızlarının yanına gidiceğine gore bence kesinlikle yazmalı,,yazarsa bizde su gercekleri bir güzel okuyup gerekli dersleri cıkarsak diyorum,,bakalım bu cesareti bulabilicekmiyiz :bandit:

Stad bitince yazacak sanırım.

Çevrimiçi murat

Evet böyle bir şey var yazılar mevcut internette fakat rakam telafuz edilmemiş sadece yüksek bir ücret talep ettiği söyleniyor.
ben tv de bizzat seyretmiştim.

Çevrimdışı ozan062

Stad bitince yazacak sanırım.

tamam ama yazamaz:))  dediğim gibi bircok sebebi var,, daha gecen gun "o" kişinin  toplantısına gidiyorsun:)) kendide bildiği gibi 1453ten "delikanlıları" gorevlendirdiğini ve malum maçı oynadıgımızı baskanda biliyor,, bu durumda nasıl boyle bir riske girebilir,,kendi bu samimiyeti sayesinde ucaklarla gidip ihaleler alıyor:)) yani o cok zor bir ihtimal,, ama bekliyorum yazılmasını çnk en cok ben yapıcam bunun pazarlamasını çnk bunu tum turkiyedeki spor severlerin okuması gerekiyor,,

Çevrimdışı Mustafa_UK

Neyin başarısını bekliyorsun anlamadım? Bu takımın stadı yok,parası yok kimse fakir edebiyatı demesin bunlar gerçeklerdir stadı olmayan takım şampiyon olamaz bunu kafanıza sokun Fikret Orman o stadı yapacak ondan sonra bu takım şampiyon olur,Fikret Orman'ın sonu adnan polat gibi olmayacak borçları yapılandırdıktan sonra ünal aysal gibi botokslu başkan istemiyoruz biz Beşiktaşımızın başında.

Kardesim sampiyonlukla stadin ne alakasi var anlayamadim oyle olsaydi GS gecen sene sampiyon olurdu FB son macinda evinde 55 bin kisi onunde iddasi olmayan TS'yi yener sampiyon olurdu!Yada Barcelona 90bin kisi onunde son macta A.Madrid'i yener sampiyon olurdu!
Tamam stadin buyuk etkisi var ama sonucta Olimpiyat stadinda 60bin ortalamaya oynuyoruz bu bahane olmamali!Oyle bir takim kurarsinki cikar icerde,deplasmanda her rakibi hakemleride dahil ezer gecer!
Fikret Orman gitsin demiyorum secimle geldi secimle gitsin ama hata yapmasin artik!

Etiketler: