Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8334035 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimiçi Necmi

abi alacak olan alırdı düşünce şu olimpiyatta maç seyredip ne yapacağım olay bundan ibaret seyretme olimpiyatı sevmiyorsan 1 sene bekle ama al kombineyi öyle bekle şimdi almazsan bi yararı olmayacak sıcak paraya ihtiyaç var ama kimsenin umrunda değil açıkçası stad bitsin o zaman alırlar bi kaç bin daha artar işte :s20:
önümüzdeki sene kombineler bu kadar uygun olmayacaktır sanırım biletlerde pahalı olur
o stada şampiyon olarak girelim sen seyret fiyatları :)

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı celiker1

Demirören istifa etmiş diyolla Kaynak: NTVSPOR
Umarım doğru değildir!!!Uefa başkanı olamayacağına göre bu döner dolaşır yine bize sarar :s20:
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı Efe

önümüzdeki sene kombineler bu kadar uygun olmayacaktır sanırım biletlerde pahalı olur
o stada şampiyon olarak girelim sen seyret fiyatları :)

arttırsınlar valla şimdi almayanlar daha pahalıya alsın burdan çağrıyı yapalım son gün 28 ağustos indirimli kombineler için :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı FARUK

@bjk_mabet  58 dk.
Bayramdan sonra kapalıdan başlıyarak dış cephe çalışmalarına başlanıcak...

görmeyenler için :)

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Umarım doğru değildir!!!Uefa başkanı olamayacağına göre bu döner dolaşır yine bize sarar :s20:

yapmayin böyle sakalar...  :s20:
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı Efe

@bjk_mabet  58 dk.
Bayramdan sonra kapalıdan başlıyarak dış cephe çalışmalarına başlanıcak...

görmeyenler için :)

çok iyi dört bi yandan çalışmalar hızlanacak artık
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

çarşı tartışmasına canı sıkılmış.
geçen gün silinen mesajlarmı ben okumadım ama bu küsmek için bir neden değil
karşı fikirleri dinlemezsen kendi fikirlerinin doğruluğunu başkalarına nasıl anlatırsın tamam küfür
hakaret ve aşağılayıcı türde yazılara izin vermiyoruz ama eleştiri olacak eleştirilen şey sevilir
insan sevmediğine eleştiri bile yapmaz yok sayar ancak değer verdiği bir şeyde yanlış giden taraf olduğunu düşünüyorsa eleştirir
düzeltme yoluna gider biz hiç renklileri eleştiriyormuyuz direk yok sayıyoruz hükümsüzdür :evillol:
insanların çarşıdan beklediği çok şey var Beklenti büyük olunca eleştiride çok oluyor bu gayet normal
siz gençsiniz olaylara farklı bakıyorsunuz mesela küfür eden insan acizdir elinden bir şey gelmiyordur
aczindende küfür hakaret ediyordur eleştirende sevdiğinden eleştiriyordur sevdiğinin yanlışını düzeltmek için
karşındakinin ne söylediğine değil ne düşündüğüne bak biz Beşiktaşlıyız diğer kardeşlerimize gönül gözüyle
bakarız o bu yok sadece Beşiktaş var

Çevrimiçi murat

28/07 00:01 itibariyle
yeni açık
107:satışa çıkan-576. satılan 393 oran %  68.2
108:satışa çıkan-984. satılan 229 oran %  23.7
109:satışa çıkan-504. satılan 196 oran %  38.8
eski açık
120:satışa çıkan-474. satılan 218 oran %   46
121:satışa çıkan-849. satılan 108 oran  %  12.7
122:satışa çıkan-574. satılan 223 oran %   38.8

@Necmi abi süper seçim yapmışsın.en az rağbet gören yeri bulmuşsun.bizde olmasak 121 bloğu yapmaktan vazgeçecekler :evillol: ama belkide forum için böylesi daha iyi.isteyen istediği yerden alabiliyor.yok orası satılmış köşe kalmış önler bitmiş gibi bir dert yok.yayla gibi :lol:

Çevrimdışı asyakartalı

@bjk_mabet 62 nolu fotoda ara kat gibi bir bölüm var eski açıkta.orasıyla ilgili bir bilgin varmıdır?diğer yerlerden farklı duruyor

Çevrimdışı FARUK

çok iyi dört bi yandan çalışmalar hızlanacak artık

kapalı tribünün sütunları bu haliyle bile çok ihtişamlı duruyor kaplanınca nolucak bakalım :)

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı bjk_mabet

Kimseye küslüğüm yok ben bir Beşiktaşlıya küsmem.Ama kırgınlığım var.Hem de büyük.3-4 dknızı alacam sadece..

Bu forum açıldığı ilk günden beri üyeyim.Özellikle forum için çok emek veren @Necmi abi ve @SaLVaDoR abi için şimdiye kadar birçok şeye sustum.Haklı olduğum yerde bile haksızmışım gibi davrandım.Ama iş artık farklı bir boyut alır oldu.

Renkli forumlarında bile BEŞİKTAŞ taraftarına edilmeyen hakaretler edilir oldu.Ben herşeyi kaldırabilirim ama Beşiktaş taraftarına edilen hakareti kaldıramam.Hele ki bizim forumumuzda.Serbestlik,özgürlük kavramları yanlış anlaşılır olmuş.Özgürlük Beşiktaş taraftarına hakaret etmek değildir.Hele ki Beşiktaş için 32 senedir herşeyini ,yeri gelince canını veren insanlara hakaret etmek hiç değildir.

Ben 7 göbekten beri Beşiktaşlıyım.Dedem de Beşiktaşlıdır Dedemin babası da.Sülalemde tek 1 tane bile renkli takımını tutan yoktur.Olamaz da zaten.Biz ailece otobüs kaldırıp İstanbula maça giden bir aileyiz.O derece içinde yaşayan.Bayramda ailenin çocuklarına harçlık değil,Beşiktaş forması dağıtan bir aileyiz.Burada benim taraftarlığımı sorgulayanlar bile oldu.Ben bu forumdaki herkes kadar Beşiktaşlıyım.Ne birinizden daha fazla Beşiktaşlıyımdır ne de daha az.Ben herkes kadar Beşiktaşlıyım sadece.Ben gözü görmeyen ama her gün Beşiktaş haberleri okumadan duramayan dedesinin kucağına oturup 6 yaşında heceleyerek de olsa dedesine Beşiktaş haberleri okuyan basit bir taraftarım sadece.Dünyanın neresinde olursa olsun nereye giderse gitsin takımını içinde yaşayan basit bir taraftar.Kaç yaşına gelse de öyle kalacak bir taraftarım sadece.

Bunlara bile yeri geldi sustuğum oldu.Ama artık her mevzuda Beşiktaş taraftarına bir hakaret etme çabasının olduğunu görünce sinirlerim bozulur oldu.Kimsenin kalbini de kırmak istemiyorum bu yüzden uzak kalma kararı aldım.

Bugün Beşiktaşın temel taşlarından biri olan çArşı passoyu boykot etti diye Beşiktaş düşmanı olarak nitelendirenler oldu.Artık bardağı taşıran son damla oldu benim açımdan.
Çarşı e-biletten tüm parayı Beşiktaş kulübü kazansın istiyor diye mi Beşiktaş düşmanı oldu?
Arada onun bunun akrabası,damadı ya da dıdısının dıdısı zengin olmasın istedi diye mi Beşiktaş düşmanı oldu?Bugün fener bile kendi e-biletini kendisi basıp kazancın %100 ünü kulübüne kazanç olarak aktarıyor.Biz e bilet aldık mı ne oluyor?Kulüp değil o bu kazanıyor.Çarşı ne istedi.E biletimizi kendimiz basalım kendimiz satalım.Kazancı da kulübe kalsın.Nesi kötü bunun ?Bu mu Beşiktaş düşmanı olmak?500 bin bileti satıp anında 30 bin kombine satmak varken neden o bu zengin edildi?5000 kombine satmanın suçlusu onu bunu zengin etmek,ona buna pay aldırmak için kıvrananlar mı,yoksa gelirin tamamının kulübe kalmasını isteyenler mi?

Geçen sezon ne fener de gs e bilet uygulamazken lig tarihinin en değerli 2.lik yarışı sırasında e-bileti neden sadece Beşiktaş uyguladı?Sadece fener derbisinde 75.000 kişiye karşı oynamak varken 15 bin kişiye karşı oynadık.Kulüp 4 milyon tl zarar etti.

Hanginiz bunun hesabını sordu?Şimdi kulübü kim zarara uğrattı?Kimse e bilet uygulamazken uygulayan insanlar.Dün bunun hesabını soramayan bugün Çarşıya hesap soramaz.

Yazsam daha çok yazarım.Çünkü çok dertliyim ve çok kırgınım.Ama vaktini ayırıp okuyan arkadaşlara eziyet olmasın..

Bu forumda yöneticiler serbestlik verdi diye bazı üyeler bu serbestliği her fırsatta yüz binlerce parçası olan bir guruba hakaret etmek olarak anlamışlar.En çok üzüldüğüm durumda bu oldu.Bir Beşiktaşlının yüzbinlerce Beşiktaşlıya hakaret etmesi..Olacak iş değil.Bu yüzden kimsenin kalbini kırmamak için uzak kalma kararı aldım.Kimseye küslüğüm yok.Hala burada değer verdiğim onlarca abim ve kardeşim var.Kaldıramadığım şey Beşiktaş taraftarına hakaret edilmesi.Bu nerede yapılırsa yapılsın ben buna izin vermem.Kimse Beşiktaş taraftarına hakaret edemez.

Kafanızı ütülediysem ya da karma karışık yazdıysam kusura bakmayın.

bi akşam konuşalım mı :)büyükler benden :)
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı Efe

kapalı tribünün sütunları bu haliyle bile çok ihtişamlı duruyor kaplanınca nolucak bakalım :)

sultan ahmet ve ulucamiden farksız bi ihtişam olacaktır aynı taşlar kullanılacak nede olsa anıtsal bir yapı olarak tarihteki yerini alacak başkanı bu tasarım ve çevreye uyumluluktan dolayı tebrik ederim tabi tüm emeği geçenleride aynı şekilde
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı tayfun

sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Kemal

Konuyu değiştireyim..

Yanarım yanarımda şu statda Şansalı Ağustosta maketende olsa sallandıramadık ona yanarım:)

Hayırlı Bayramlar.

Çevrimdışı pascal26

geçen gün silinen mesajlarmı ben okumadım ama bu küsmek için bir neden değil
karşı fikirleri dinlemezsen kendi fikirlerinin doğruluğunu başkalarına nasıl anlatırsın tamam küfür
hakaret ve aşağılayıcı türde yazılara izin vermiyoruz ama eleştiri olacak eleştirilen şey sevilir
insan sevmediğine eleştiri bile yapmaz yok sayar ancak değer verdiği bir şeyde yanlış giden taraf olduğunu düşünüyorsa eleştirir
düzeltme yoluna gider biz hiç renklileri eleştiriyormuyuz direk yok sayıyoruz hükümsüzdür :evillol:
insanların çarşıdan beklediği çok şey var Beklenti büyük olunca eleştiride çok oluyor bu gayet normal
siz gençsiniz olaylara farklı bakıyorsunuz mesela küfür eden insan acizdir elinden bir şey gelmiyordur
aczindende küfür hakaret ediyordur eleştirende sevdiğinden eleştiriyordur sevdiğinin yanlışını düzeltmek için
karşındakinin ne söylediğine değil ne düşündüğüne bak biz Beşiktaşlıyız diğer kardeşlerimize gönül gözüyle
bakarız o bu yok sadece Beşiktaş var

Valla bravo. Bu seslerin çoğalması lazım.  :claps: Kimse hatasız değil. Başkan da özeleştirisini yapacak çArşı da yapacak. Ve tekrar Beşiktaş ortak menfaati etrafında toplanılacak. Bu işin başka yolu yok. Başka Beşiktaş da yok..

Çevrimdışı mcgray

siyah kaleci forması satışa çıkarsa hemen alırım :D :D
Kartal Yuvası'na bu siyah formayı sordum,bilmiyolar gelip gelmeyeceğini.Ama baskı yaratıp getirtebiliriz abii :) :D

Çevrimiçi Necmi

burda bir sistem kurmaya bakıyoruz kişilere bağlı olmayan Beşiktaş değerlerinde
haraket eden isanların olduğu kimsenin başına çoban dikilmediği bir ortam yaratmaya çalışıyoruz
yanlış anlaşılma olmasın kararları ben vermiyorum hatta geçen benim mesajlarımda silindi
kimin sildiğini bilmiyorum sorgulamadım bile burda yöneticilerde yanlış yapıldığında birbirlerini eleştiriyor
benim eleştirilmediğimimi sanıyorsunuz özelden yediğim eleştiriyi bilseniz benim verdiğim kararlar
teknik konularda ama forum işleyişiyle ilgili ben tek başıma karar almıyorum burda her yönetici
ve denetçi arkadaş aynı yetkiye sahip yöneticilerde emin olun çok tarafsız seçiliyor bir isim söyleniyor
bunu herkes onaylarsa tamam deniyor sadece ilk forumu açarken bir kaç kişiyi ben seçtim

Çevrimdışı ahmetx

Kapalıda dikkatimi üst kat çıkışların daha geniş olması çekti,halbuki alt katın sıra sayısı üst kata göre daha fazla
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Haldun

Dolmabahçe ile bağlanacak

Vodafone Arena, eğlence merkezi, konser arenası, yaşam alanı ve moda merkezi olarak da hizmet verecek. Beşiktaş Müzesi, Kartal Yuvası stattaki yerini yenileyerek koruyacak ve stadı aynı zamanda kültür merkezi haline getirecek. Vodafone Cep Merkezi taraftarlara ve ziyaretçilere hizmet sunacak. Dolmabahçe Sarayı’nı gezmeye gelen turistlerin stadyumu da gezmesi için projeler hayata geçirilecek.

milliyet .com
[ Son Düzenleme: 28 Temmuz 2014, 01:50:25 çarşimşek ]

Çevrimiçi Necmi

arkadaşlar biraz konu dışı konuşuyoruz ama forumun geleceği için önemli
bu konunun çözüme ulaşması gerekiyorki ikide bir geri dönmeyelim herkesden şimdiden özür diliyorum.

evet dostlar her şeyden önce bilinmesi gereken şey burası forza değil
burda her taraftar gurubuna üye insan var ama unutulmaması gereken bir şey var
burda herkes Beşiktaş sevdalısı bir başka Beşiktaşlıya kötü söz söylemek bize yakışmaz
bırakın onu her hangi bir insana kötü söz söylemek bize yakışmaz tartıştığımız konuları bile
belli seviyeler içinde yapmalıyız unutmayın burası kapalı bir platform değil burda konuştuğumuzu
herkes görüyor açık ve net söylüyorum Beşiktaşımızın hiç bir değerine burda kötü söz söyletmem
burda Beşiktaşımızın her değerine sahip çıkarız biz çıkmasak kim çıkacak Birazda burayı düşünün
artık bu forza muhabbetini bırakın bu emin olun buraya zarar veriyor amacınız burayı bir yerlere
getirmekse buna göre davranmanızı istiyorum yok stad bitene kadar takılalım diyorsanız onada
saygı duyarım Ben bu işten bir menfaat sağlamıyorum o yüzden bazı şeylere tavırlarınızla sizler karar vereceksiniz
ya kısıtlamaların olmadığı insanların kendilerini kontrol edebildiği gerçek bir Beşiktaş forumu yapacağız
yada gittiği yere kadar gitsin diyeceğiz karar sizin

Çevrimdışı Haldun

chelsea nin sitesine baktım stadı gezmeye gelen turistlerden 17 paund alıyorlar bu da 50 lira türk lirasına tekabül ediyor.google dan baktım dolmabahçeye her yıl 1 milyon turist geliyormuş bu turistlerden 10 da biri vodefone arenaya da gelse yani 100 bin kişi sene de 5 milyon türk lirası yapıyor.bu turistlerden de 10 da birisi hediyelik eşya ya da forma satın alsa yani 10 bin kişi 1 milyon türk lirası para yapıyor 5 milyon artı 1milyon eşittir 6 milyon. hayırlı olsun beyler şimdiden  :D

Etiketler: