Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8334045 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

obitaş sadece C blogu( yeni acığı ) yaptığı için yeterli sayı onlar için...

tabi sayı yeterli iyi çalışılırsa sıkıntı yok :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı asi_kartal

@bjk_mabet abi stadin detayli yeni 3d animasyonu ne zaman yayinlanacak eskisinde tum tribunler esit gozukuyor ama suan farkli artik degisiklik olmayacagi varsayarsak bence 3d animasyon biran once cikmali nerdeyse stad bitti daha nasil birseyle karsilasacagiz bilmiyoruz :S Ayrica hazir kombineler cikmisken maclarda basliyo bence detayli bir gosterim sart !!

@bjk_mabet abi haksızmıyım güzel bi stadı tanıtan 3d animasyon çıkartılsa kombinelere etkisi olur diye düşünüyorum. Burayı takip edemeyen yada bilmeyen çok kişi var. Mesela ben takip etmeme rağmen 2 adet kombine alcam ama alt kat mı üst kat mı alsam karar veremedim :) Şimdi üst kattan alırsam sahaya uzak mı olur yakın mı olur yada alt kat nasıldır köşeye doğrumu iyidir tam kale arkası mı bunları görerek karar versek çok güzel olur katılıyor musunuz bana acaba ?
BEŞİKTAŞ için bir şeyler yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!

:uhohu: :ishock:

Çevrimdışı Anıl

"O kadar olsalar yeter de..." mi diyosun abi :evillol:

Çevrimdışı ahmetx

bugün bugün gazetesinde eski kültür bakan Ertuğrul Günayla yapılan mülakatta stadımızla ilgili ilginç açıklamalar,
''DEMİRÖREN’LER GAZETE ALINCA, BAŞBAKAN’IN FİKRİ DEĞİŞTİ

Dolmabahçe’nin altına AVM yapmaya kalktılar. Başbakan önce bana yakındı. Demirören iki gazete alınca, “Bunları karşımıza mı alacağız?” demeye başladı. Sonra bana birisi dedi ki, “Yahu bırak burası stadyum kalsın. Yarın, senden sonra burayı alırlar, kupon arazi diye. Gökdelen yaparlar.” İlk projeyi geriletmekle tarihi bir hizmet yaptım.''

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı bjk_mabet

@bjk_mabet abi haksızmıyım güzel bi stadı tanıtan 3d animasyon çıkartılsa kombinelere etkisi olur diye düşünüyorum. Burayı takip edemeyen yada bilmeyen çok kişi var. Mesela ben takip etmeme rağmen 2 adet kombine alcam ama alt kat mı üst kat mı alsam karar veremedim :) Şimdi üst kattan alırsam sahaya uzak mı olur yakın mı olur yada alt kat nasıldır köşeye doğrumu iyidir tam kale arkası mı bunları görerek karar versek çok güzel olur katılıyor musunuz bana acaba ?

çok güzel bir fikir ve hatta öyle güzel fikirler var ki ama malesef bazı şeylere bazı !!! şeyler engel oluyor ...
keşke bir günlüğüne bana bıraksalar bu işi emin ol tüm kombineleri tek günde bitirtirim ama ama ama.... vizyon misyon bakış acısı yaklaşım ....fatal error...
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı CharlieChaplin

• Kartal
  • *
  • 27 Temmuz 2014, 23:42:16
  • İstanbul'un Kalbi BEŞİKTAŞ
  • Ben Senin Ağustos'a Yetişebilme İhtimalini Sevdim.
yusufun yer ayırtması lazım bayram dolu olur :D
eğer Köyiçinde izleyeceksek

Necmi Abi Ankaraya doğu yol alıyorum yarın 11 ağustos' a kadar izin aldım... :by2: İstanbul bomboş... No:24 cafe boş olur köyiçinde olucaksanız...
[ Son Düzenleme: 27 Temmuz 2014, 23:45:39 CharlieChaplin ]
Hayat dar alanda trajedi, geniş açıda komedidir...Charlie Chaplin

Çevrimiçi Necmi

onlar için :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı tayfun

sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Çevrimiçi murat

Necmi Abi Ankaraya doğu yol alıyorum yarın 11 ağustos' a kadar izin aldım... :by2: İstanbul bomboş... No:24 cafe boş olur köyiçinde olucaksanız...
çoruma mı gidiyorsun.iyi yolculuklar.

Çevrimdışı bjk_mabet

Çevrimdışı asi_kartal

çok güzel bir fikir ve hatta öyle güzel fikirler var ki ama malesef bazı şeylere bazı !!! şeyler engel oluyor ...
keşke bir günlüğüne bana bıraksalar bu işi emin ol tüm kombineleri tek günde bitirtirim ama ama ama.... vizyon misyon bakış acısı yaklaşım ....fatal error...

Aslında suan herkesin beklediği bi olay stad bitmek üzere daha doğru düzgün tanıtılmadı. Şuan herkes inşaat üzerine yoğunlaştı, bence artık Beşiktaşa ne kazandırabiliriz bunları konuşmak lazım bir an önce çok iyi bir sunum yapılmalı diye düşünüyorum abi ama sanada hak vermeden geçemiyorum hayırlısı olsun bakalım bekliyoruz..
BEŞİKTAŞ için bir şeyler yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!

:uhohu: :ishock:

• Kartal
  • *
  • 27 Temmuz 2014, 23:47:47
Necmi abi liğ başlasında köyiçinde maç günü yapmaya devam edelim... Gaziler büfe buluşması gibi maç günleri yapalım...

• Kartal
  • *
  • 27 Temmuz 2014, 23:48:29

Çevrimdışı celiker1

@bjk_mabet İş planına göre kaba inşaatın bitiş tarihi ne?
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı bjk_mabet

• Kartal
  • *
  • 27 Temmuz 2014, 23:54:46
Demirören istifa etmiş diyolla Kaynak: NTVSPOR

Çevrimiçi Necmi

Aslında suan herkesin beklediği bi olay stad bitmek üzere daha doğru düzgün tanıtılmadı. Şuan herkes inşaat üzerine yoğunlaştı, bence artık Beşiktaşa ne kazandırabiliriz bunları konuşmak lazım bir an önce çok iyi bir sunum yapılmalı diye düşünüyorum abi ama sanada hak vermeden geçemiyorum hayırlısı olsun bakalım bekliyoruz..
ne sunumu kardeş bakkaldan çokomelmi alıyoruz yapılan Beşiktaşın stadı ben beğenmedim
tokidenmi alayım diyecekler el mecbur ne çıkarsa bahtımıza diyecek ve alacağız Beşiktaş taraftarına
Beşiktaşın stadı için tanıtım yapmaya gerek varmı üstler uzak olur ama yukardan bakmanın keyfi başkadır
altlarda yakın olur ama sahaya hakim olamazsın en iyisi ortadan almaktır ya altın üstü yada üstün altı
bence en güzel noktalardır :ok:

Çevrimiçi murat

bi bakalım neler olmuş
ben bir değişiklik olduğunu sanmıyorum.yaprak kımıldamıyor.aslında transferi geçen hafta yapsalardı.millet tatile çıkmadan forma kombine satılırdı.millet paraları tatilde harcayacak.

Çevrimdışı Efe

aralık 2014

3-4 ayda çatı ile uğraşılsa 1-2 ayda saha ile haziran-temmuz gibi biter stad gelecek sezonu bekleyeceğiz  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı onatarkin

Bende Necmi abinin mantigindan giderek 121 24 unca sira koltuk 28 i aldim  :D

Çevrimdışı Efe

ben bir değişiklik olduğunu sanmıyorum.yaprak kımıldamıyor.aslında transferi geçen hafta yapsalardı.millet tatile çıkmadan forma kombine satılırdı.millet paraları tatilde harcayacak.

abi alacak olan alırdı düşünce şu olimpiyatta maç seyredip ne yapacağım olay bundan ibaret seyretme olimpiyatı sevmiyorsan 1 sene bekle ama al kombineyi öyle bekle şimdi almazsan bi yararı olmayacak sıcak paraya ihtiyaç var ama kimsenin umrunda değil açıkçası stad bitsin o zaman alırlar bi kaç bin daha artar işte :s20:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Bende Necmi abinin mantigindan giderek 121 24 unca sira koltuk 28 i aldim  :D

hayırlı olsun  :ok:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Etiketler: