Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8334221 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı bjk_mabet

mabet az önce mikser eski açıktaki delikten girdi kapalının altından yeni açığa ilerliyor şimdi..

bu olayı kim düşündüyse güzel düşünmüş.. yani mikserlerin kamyonların stadın içini kullanmalarını..

peki eski açık numaralı arası kalan rampa da stadın içinden mi geçecek inşaat sırasında?
:D :D :D :D :D öncelikle teşekkürler  :D :D :D :D :D

o kısım en son olucka kısım ve evet içeride olucak
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı sallapati

hehehe  :bandit: mabet az değilsin

Çevrimdışı sallapati

Vodafone Arena 24.07.2014 | Time-Lapse (Saat:13:00-24:00 Arası Hızlandırılmış Çekim)

Time-Lapse Başlığı: http://besiktasarena.com/index.php?topic=190.50

timelapse tam bir görev adamısın yeminle.. sessizce işim yaparım diyorsun

Çevrimdışı Efe

iyi geceler yarın sabahtan iş var 6 ağustosta gelmeye çalışacağım uefa çarşambaya koymuş maçı 19.30 yazıyor ama bizim saatle 20.30 oluyor heralde makul bir saatte oynanacak inşallah iyi sonuç alırız ilk maç :ok:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı sallapati

iyi geceler yarın sabahtan iş var 6 ağustosta gelmeye çalışacağım uefa çarşambaya koymuş maçı 19.30 yazıyor ama bizim saatle 20.30 oluyor heralde makul bir saatte oynanacak inşallah iyi sonuç alırız ilk maç :ok:

benim ilk maçtan çok korkum var abi.. sanki 3-0 yenileceğiz gibime geliyor.. İnşallah yanılırım

Çevrimdışı FARUK

haha fikir sahibi belli oldu  :claps: :super:

Çevrimdışı asi_kartal

@bjk_mabet abi stadin detayli yeni 3d animasyonu ne zaman yayinlanacak eskisinde tum tribunler esit gozukuyor ama suan farkli artik degisiklik olmayacagi varsayarsak bence 3d animasyon biran once cikmali nerdeyse stad bitti daha nasil birseyle karsilasacagiz bilmiyoruz :S Ayrica hazir kombineler cikmisken maclarda basliyo bence detayli bir gosterim sart !!
[ Son Düzenleme: 25 Temmuz 2014, 02:18:53 asi_kartal ]
BEŞİKTAŞ için bir şeyler yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!

:uhohu: :ishock:

Çevrimdışı Anıl

@Necmi abi sanırım ilk defa birşeyi senden önce öğrendim :bandit: Hem de mabet abiden falan da değil :D

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi sanırım ilk defa birşeyi senden önce öğrendim :bandit: Hem de mabet abiden falan da değil :D
neymiş o :alala:

Çevrimdışı ALI RIZA

Son ne oldu durum ne Özet geçen _?
Beyaz forma süper...!

Çevrimdışı Anıl

neymiş o :alala:
Yeni açık tarafından giriş/çıkış olacağını biliyodum ben bayadır  :bandit:

Çevrimdışı Anıl

Daha doğrusu sadece giriş, oradan çıkış olmaz :)

Çevrimiçi Necmi

o proje sana gelirde bana gelmezmi :D Enes yollamıştı daha önce :by2:

Çevrimdışı Anıl

o proje sana gelirde bana gelmezmi :D Enes yollamıştı daha önce :by2:
Benimde kaynağım dolaylı yoldan Enes abi :D

Çevrimdışı AhmetY

Deplasmandaki maç 1-1 biter, Olimpiyatı söylememe gerek yok zaten o maçı taraftar kazanacak  :super: :super:

Çevrimiçi Necmi

Benimde kaynağım dolaylı yoldan Enes abi :D
gene öğrenemedin benden önce :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı FARUK

eveet paint terk rampa uygulaması arkadaşlar :)
en alttaki zaten betonlanmış olan
bir üstünde mavi renkle çizdiğim rampa altaki rampaya göre bir önceki kolonda bitiyor mavi-sarı noktalı belirtilen yer düz eğimyok
bir üstünde kırmızı rampa var alttaki ile benzer yine kırmızı-yeşil noktalı yer düz ve en son sarı rampa

en alt betonlanmış rampanın üst bitiş sağ kenarında kalıplanmış alandan düz bir şekilde 2. mavi rampaya gelecek araçlar kırmızıdada aynı (tahmin tabiiki)
[ Son Düzenleme: 25 Temmuz 2014, 02:41:15 FARUK ]

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı Sahin53

bir üstünde mavi renkle çizdiğim rampa altaki rampaya göre bir önceki kolonda bitiyor mavi-sarı noktalı belirtilen yer düz eğimyok
bir üstünde kırmızı rampa var alttaki ile benzer yine kırmızı-yeşil noktalı yer düz ve en son sarı rampa

en alt betonlanmış rampanın üst bitiş sağ kenarında kalıplanmış alandan düz bir şekilde 2. mavi rampaya gelecek araçlar kırmızıdada aynı (tahmin tabiiki)
en alt kata ulaşım eskiaçık girişinden olsa sarı ve kırmızı çizdiğin yere yeni açıktan olsa mavi olan kata giriş çıkış nasıl olacak  :D
Beşiktaşlı olmanın verdiği gurur kalbimizin en güzel yerinde durur.

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı Sezgin Cengiz

Rampalar birbirinden bağımsız değil ki. Yeni açıktan giren araç en alt kata kadar inebilecek.

Çevrimdışı FARUK

En üst rampadan da gelsen numaralı en alt kattanda gelsen tüm katlara ulaşırsın kesitte görünüyor alt kat tan başlayan rampanın bitişi ile bir  üst  rampanın başlangıcı yatayda aynı seviyede

Çevrimdışı Sahin53

Rampalar birbirinden bağımsız değil ki. Yeni açıktan giren araç en alt kata kadar inebilecek.
Dönüş vermeleri gerek o zaman projede pek belli olmuyor
Beşiktaşlı olmanın verdiği gurur kalbimizin en güzel yerinde durur.

Çevrimdışı A_Aydin

Projenin bir de üstten görüntüsüne bakmak lazım.Ben çözemedim bu rampalar birbiriyle nasıl ve nerden bağlantılı olacak.

Çevrimdışı Sedat_BJK

Güzel çalışma emeğine sağlık.
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Etiketler: