Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8343464 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı idil

Umarım boş koltuk kalmaz... Sizce 70 bin kişi gelir mi olimpiyata ne diyorsunuz??? Gerçi ilk maça da bağlı ama :D :D
Deplasman biletleri tükenmiş bu arada.
O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

Beşiktaş'ımız en çok desteğe ihtiyacı olduğu bir dönem geçiriyoruz hele şu dönemi bir atlatalım daha sonra passolig'i protesto ederiz,  şimdi hiç zamanı değil çünkü bu protesto protesto ettiğiniz sevmediğiniz bir oluşumdan çok Beşiktaş'a zarar veriyor. 

Çevrimdışı Efe

Umarım boş koltuk kalmaz... Sizce 70 bin kişi gelir mi olimpiyata ne diyorsunuz??? Gerçi ilk maça da bağlı ama :D :D
Deplasman biletleri tükenmiş bu arada.

ilk maç iyi bi sonuç alırsa 60 bin civarında seyirci olur stadta yoksa 20-30 bini geçmez
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

yine konu çok dağıldı stada dönelim artık numaralıda temel örülen bölüm hazır görünüyor yan tarafta beton dökümü sürüyor gecede diğer bölüme geçecekler heralde :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı axioma

Her şeye olduğu gibi Passolig e de itiraz edelim. Edelim ama yerine de olmasını istediğimizi önerelim. Hiç kimsenin bir şey önerdiği yok fakat itiraz en yüksek perdeden.

Passolig hakkında ortada rant olduğu kesin ama bu  rantı kimin/kimlerin alacağı önemli. Yani aslında rantı kulüpler alıyor. Kendimce anlatmaya çalışayım.

Bulabildiğim rakamlar ile Passolig uygulaması Türkiye de toplam 45 stada da uygulanacak. Tüm bu statların altyapısının uygun hale gelebilmesi için 70 milyon dolar harcanması bekleniyor, hem de hemen ve muhtemelen çok büyük kısmı peşin olarak. Peki bu parayı kim verecek. Büyük kulüpler kendi statlarında bu işi yapmak için kendi paylarına düşen kısmı verebilirler. Fakat sorun bununla bitmiyor. O zamanda ben bir Beşiktaşlı olarak renklilerin stadında yada Anadolu kulüplerinin stadında maç izlemek istersem ne olacak onarlında mı kartını alçağım. Pek tatbiki almak istemem. Bu durumda ortak altyapısı olan bir sitem olmalı ve bu işlerin organizasyonu buradan yapılmalı.

Yani tüm bu alt yapıyı sağlamak için 70 milyon doları harcayacak ve geri dönüşünü de yıllar içinde alacak biri çıkmalı. Bunu yapanda ihale sonucu aktif bank oldu (çalık gurubu şirketi ).

Passolig kartı alabilmek için en az 15 Tl en çok 40 TL yıllık aidat öedemek gerekiyor. Peki bu aidat nasıl paylaşılıyor, %47 si kulübe %53 de firmaya kacak şekilde paylaşılıyor. 15 T nin 8 TL si bankaya 7 TL side kulübe gidecek. Yani kulüp hiç bir yatırım yapmadan her yıl satılan kartların %47 sini alacak. Kalan kısımda yapılan yatırımları ve verilen hizmetin bedeli olrak ilgili bankaya gidecek.

Bu arda passolig kartları için yapılan anlaşmaya göre federasyona (yani kulüplere ayrıca )10 yılda 150 Milyon Tl ödenecek.

Fişleme kısmına gelince, internette atılan her adımı Google, Facebook Twitter ve dahi çalışmakta olduğu banka (banklara anne kızlık soya adı T.C. kimlik numarası gibi bilgileri vermeden içeri adım bile atamıyorsun ) hatta ve hatta internetten kücücük bir şarj aleti alacak bile olsan internet sitesi fişlemenin kralını yaparken ve kimse buna itiraz bile etmiyorken bir maça gitmek için T.C. kimlik numaranı vermekten neden kaçınırsın anlamak mümkün değil.

Passo lig e itiraz ederken, firmanın adının yada hangi grubun yaptığı önemli değil bunun yerine gelecek sistemi de söylemek gerekmez mi?

Çevrimdışı Efe

evt demirlerin üzerine torbalar konuyor betonlanacak bugün numaralıda temel son beton dökümü olacak heralde bayrama kadarki :busted_cop:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı LifesGood®

Bayram munasebetiyle Kocaeli'nden İstanbul'a gectim bugun. Toki mali arenanin onunden gecerken bir beton yigini ile karsilastim her zaman oldigi gibi sonra bizim stadimiz mabedimiz aklima geldi kufeki kaplamali ozel isiklandirmali cok sukur dedim :D. Bu arada Mall of İstanbul'un yanindan gecerken dikkat ettim dis duvarlari sari tas kaplamali onunda ne kadar şık duruyor eminkm gece isiklandirma ile harikadir.

Çevrimdışı ZEKI

2 paket sigara parası için insan sevdiğini yalnız bırakır mı hiç,  sevgi fedakarlık ister bu fedakarlık bile sayılmaz  :)

+1903
bahaneler aramayi birakmak lazim, zaman destek zamani

Çevrimdışı Efe

+1903
bahaneler aramayi birakmak lazim, zaman destek zamani

kombine ve formaya hücum passolig falan gelip  geçici şimdi bu gerekiyorso o olacak yapacak bişey yok maksat kulüp para kazansın :ok:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı CharlieChaplin

• Kartal
  • *
  • 25 Temmuz 2014, 19:27:33
  • İstanbul'un Kalbi BEŞİKTAŞ
  • Ben Senin Ağustos'a Yetişebilme İhtimalini Sevdim.
Hayat dar alanda trajedi, geniş açıda komedidir...Charlie Chaplin

Çevrimdışı sallapati

Arkadaşlar sakin.....cnn türk haberini yapan Emre tilev abi ye sordum E BİLET GEÇERLİ VE KAĞIT BİLETLER SATIŞTA OLACAKMIŞ !!!!!!!!  :icool:
eyvallah inşallah doğrudur

• Kartal
  • *
  • 25 Temmuz 2014, 19:42:02
25.07.2014 Bayram tatili öncesi son resimler ... Bayram Sonrası görüşmek dileğiyle... Herkese İyi Bayramlar...

• Kartal
  • *
  • 25 Temmuz 2014, 19:43:08

• Kartal
  • *
  • 25 Temmuz 2014, 19:47:46

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

• Kartal
  • *
  • 25 Temmuz 2014, 19:49:53

• Kartal
  • *
  • 25 Temmuz 2014, 19:52:07

Çevrimdışı yatoraya

CharlieChaplin emeğine sağlık. çok iyi geldi ;]
BeşiktAŞK!

• Kartal
  • *
  • 25 Temmuz 2014, 19:53:27

• Kartal
  • *
  • 25 Temmuz 2014, 19:54:24

Çevrimdışı idil

Satılan kombine adedi 5034 via @AhmAtes1903
O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

• Kartal
  • *
  • 25 Temmuz 2014, 19:56:14
Çarşının Şairler Parkında düzenlemiş olduğu iftardan...

Çevrimdışı mehmetcan1903

ALLAH KISMET EDERSE FORMALARIN 3ÜNÜDE ALICAM NEYE İHTİYACIM OLURSA KARTAL YUVASINDAN ALMAYA ÇALIŞIYORUM BU ARADA FEYEENORD MAÇINA DEPLASMAN BİLETLERİ TÜKENMİŞ ARKADAŞLAR İŞTE TARAFTAR ABLANINDA DEDİĞİ GİBİ EĞER OLİMPİYATTA EXTRA NORMAL BİLET SATIŞA SUNARLARSA TADINDAN YENMEZ  :tabe: :tabe:

Karakartalözgü

• Ziyaretçi

Arkadaslar azicik konu disi olcak ama yazmak istedim farkli dusunuyor olabilirsiniz ben kendi dusuncelerimi yaziyorum affiniza siginarak.
 Yurt disinda olmama ragmen SONUNDA butun belgelerimi tatamladim Pazartesi gunu kongre uyeligi basvurumu yapiyorum ins.kartim geldiginde burada sizinle paylascam.
 Size tavsiyem gerekirse 1 sene forma almayin kombine almayin maca gitmeyin ama imkanlarinizi zorlayip kongre uyesi olun.Olunki kulubumuzde soz hakkimiz olsun.Yoksa Yildirim Demiroren,Fikret Orman,Ahmet N Cebi gibi insanlarin yaptigi sacma sapan icraatlari sadece izlemek zorunda kaliriz.
 Ibrahim Altinsay geldi sevindik adami kacirdilar,Onder Ozen geldi bu sefer tatam sistem takimi olacaz dedik onuda kacirdilar...Suanda Kulubun futbolunu ben futboldan anlamam diyen Ahmet N Cebi yonetiyor!Baskan Demba Ba sakat ilgilenmiyoruz diyor sonra Demba Ba'yi Istanbula getirip show yapiyor bunu yaparkende birdaha kulube sokmam degidi Ahmet Bulutda yaninda!Lanziniyi alamiyor sonra cikip Amazon ormanindan yeni Messimi aliyoruz diyor!Hani nerde kurumsal yapi nerde profosyonel kadro???
 Bu yonetimi sponsorluklardan dolayi basarili buluyoruz diyor herkes peki  hicbirseyi beceremeyen bu insanlar bu anlasmalari yapabilirlemi?Bence tabiki hayir!Bu anlasmalarin arkasindaki gercek farkli o anlasmalari yapan IMG Grubu ve bu sirket komisyon ile calisiyor yani ordan da kaybimiz var.
 Kulubun baskani cikiyor stad Agustosta bitecek diye 80 milyonun gozunun icine bakarak yalan soyluyor neymis motivasyonmus kimi neye motive ediyosun!insanlari kendimize guldurum alay konusu olmaya negerek var!Stad bence basari degil yapilmasi gereken birseydi ve yapiliyor baska bir yonetimde olsa bunu yapmak zorundaydi.Geldigi ilk sene yapmaliydi 1 sene gec baslandi.
 Ben soz hakkim olsun diye Kongre uyesi olcam sizde boyle yapin ve etrafinizdakileri tesvik edin bu takimi seviyorsak sahip cikalim.

Görüşlerine saygı duyuyorum ama bu soracağım soruları bir cevaplarsan niyetini anlayalım daha iyi.

-Stadı 1 yıl geç yapmış diyorsunda kumdan kale yapmaya benzemiyor bu işler Devletin arazine 1 çivi çakacaksan bile izin alman gerekmektedir.

-Tabataya 8 milyon euro,Ferrariye 8 milyon euro tazminat,Tigana ve Del Bosque'ye verilen tazminatları neden söylemiyorsun hani profesyönel yapı nerede?

-8 senede değiştirilen teknik direktör sayısı 11. Lucescu,Del Bosque,Rıza Çalımbay,Mehmet Ekşi,Jean Tigana,Tayfur Havutçu,Ertuğrul Sağlam,Mustafa Denizli,Schuster,Tayfur Havutçu,Carlos Carvalhal.

-8 senede 1 lig şampiyonluğu,2 Türkiye kupası aldık renklilerin 3er şampiyonlukları var bu dönemde.

-8 yılda 100'den fazla oyuncu transfer edildi,dışarıya satılan oyuncu sayısı 0(sıfır)! Çok profesyöneliz !

-Serdal Adalı 2012'deki seçimde neredeydi? Beşiktaşın en ihtiyacı olduğu zamanda Amerikaya kaçtı.

-Yıldırım Demirören evrakta sahtecilik yaparak,Serdal Adalı şike soruşturması nedeniyle 2 yıl Beşiktaşı Avrupa kupalarına gitmemesine sebep oldu minimum 30 milyon Euro kayıptayız bunun hesabını verebilirmisin?

-Serdal Adalı,Emirates ile anlaşma yaptık Şansal Büyüka gibi renklilerin adamı Beşiktaşımızı canlı yayında Emirates'ten gelen imzalı belge ile rezil etti,belgede Türkiye'deki hiç bir kurum ve ya kuruluşla sponsorluk anlaşması talebimiz ve girişimimiz yoktur yazıyordu kelimesi kelimesine televizyonda gördük.

-1.Yıl geçmeden yapılan diğer genel kurulda neden koşa koşa gelip aday oldu? Sponsorluklar yapılmaya başlandı,Vodafone ile ön anlaşma yapıldı,stad inşaatı başladı,borçların bazıları yapılandırıldı bazıları ileri döneme aktarıldı gelip beleşe konmaya çalıştı.

Şimdilik aklımdakiler bunlar samimiyetle cevaplarsan sevinirim.

Çevrimdışı Efe

yusuf sağol fotolar için temmuzun son çalışma günüde böylece bitti kalan son bölüm numaralı temel bu gece ve yarın sabah o bölümde bitecek :ok:
Şampiyon Beşiktaş JK

Etiketler: