Arkadaslar azicik konu disi olcak ama yazmak istedim farkli dusunuyor olabilirsiniz ben kendi dusuncelerimi yaziyorum affiniza siginarak.
Yurt disinda olmama ragmen SONUNDA butun belgelerimi tatamladim Pazartesi gunu kongre uyeligi basvurumu yapiyorum ins.kartim geldiginde burada sizinle paylascam.
Size tavsiyem gerekirse 1 sene forma almayin kombine almayin maca gitmeyin ama imkanlarinizi zorlayip kongre uyesi olun.Olunki kulubumuzde soz hakkimiz olsun.Yoksa Yildirim Demiroren,Fikret Orman,Ahmet N Cebi gibi insanlarin yaptigi sacma sapan icraatlari sadece izlemek zorunda kaliriz.
Ibrahim Altinsay geldi sevindik adami kacirdilar,Onder Ozen geldi bu sefer tatam sistem takimi olacaz dedik onuda kacirdilar...Suanda Kulubun futbolunu ben futboldan anlamam diyen Ahmet N Cebi yonetiyor!Baskan Demba Ba sakat ilgilenmiyoruz diyor sonra Demba Ba'yi Istanbula getirip show yapiyor bunu yaparkende birdaha kulube sokmam degidi Ahmet Bulutda yaninda!Lanziniyi alamiyor sonra cikip Amazon ormanindan yeni Messimi aliyoruz diyor!Hani nerde kurumsal yapi nerde profosyonel kadro???
Bu yonetimi sponsorluklardan dolayi basarili buluyoruz diyor herkes peki hicbirseyi beceremeyen bu insanlar bu anlasmalari yapabilirlemi?Bence tabiki hayir!Bu anlasmalarin arkasindaki gercek farkli o anlasmalari yapan IMG Grubu ve bu sirket komisyon ile calisiyor yani ordan da kaybimiz var.
Kulubun baskani cikiyor stad Agustosta bitecek diye 80 milyonun gozunun icine bakarak yalan soyluyor neymis motivasyonmus kimi neye motive ediyosun!insanlari kendimize guldurum alay konusu olmaya negerek var!Stad bence basari degil yapilmasi gereken birseydi ve yapiliyor baska bir yonetimde olsa bunu yapmak zorundaydi.Geldigi ilk sene yapmaliydi 1 sene gec baslandi.
Ben soz hakkim olsun diye Kongre uyesi olcam sizde boyle yapin ve etrafinizdakileri tesvik edin bu takimi seviyorsak sahip cikalim.
Görüşlerine saygı duyuyorum ama bu soracağım soruları bir cevaplarsan niyetini anlayalım daha iyi.
-Stadı 1 yıl geç yapmış diyorsunda kumdan kale yapmaya benzemiyor bu işler Devletin arazine 1 çivi çakacaksan bile izin alman gerekmektedir.
-Tabataya 8 milyon euro,Ferrariye 8 milyon euro tazminat,Tigana ve Del Bosque'ye verilen tazminatları neden söylemiyorsun hani profesyönel yapı nerede?
-8 senede değiştirilen teknik direktör sayısı 11. Lucescu,Del Bosque,Rıza Çalımbay,Mehmet Ekşi,Jean Tigana,Tayfur Havutçu,Ertuğrul Sağlam,Mustafa Denizli,Schuster,Tayfur Havutçu,Carlos Carvalhal.
-8 senede 1 lig şampiyonluğu,2 Türkiye kupası aldık renklilerin 3er şampiyonlukları var bu dönemde.
-8 yılda 100'den fazla oyuncu transfer edildi,dışarıya satılan oyuncu sayısı 0(sıfır)! Çok profesyöneliz !
-Serdal Adalı 2012'deki seçimde neredeydi? Beşiktaşın en ihtiyacı olduğu zamanda Amerikaya kaçtı.
-Yıldırım Demirören evrakta sahtecilik yaparak,Serdal Adalı şike soruşturması nedeniyle 2 yıl Beşiktaşı Avrupa kupalarına gitmemesine sebep oldu minimum 30 milyon Euro kayıptayız bunun hesabını verebilirmisin?
-Serdal Adalı,Emirates ile anlaşma yaptık Şansal Büyüka gibi renklilerin adamı Beşiktaşımızı canlı yayında Emirates'ten gelen imzalı belge ile rezil etti,belgede Türkiye'deki hiç bir kurum ve ya kuruluşla sponsorluk anlaşması talebimiz ve girişimimiz yoktur yazıyordu kelimesi kelimesine televizyonda gördük.
-1.Yıl geçmeden yapılan diğer genel kurulda neden koşa koşa gelip aday oldu? Sponsorluklar yapılmaya başlandı,Vodafone ile ön anlaşma yapıldı,stad inşaatı başladı,borçların bazıları yapılandırıldı bazıları ileri döneme aktarıldı gelip beleşe konmaya çalıştı.
Şimdilik aklımdakiler bunlar samimiyetle cevaplarsan sevinirim.