Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 35 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8338457 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı FARUK

@bjk_mabet abi rampa fotoğrafı budur diye düşünüyorum?

bu fotoda gözüken 4 rampa var ama  :iscrewy:
Aynen furkan solda üstte görünen rampa benim paint terk çizimdeki rampa

Çevrimdışı Furkan Sarper

Aynen furkan solda üstte görünen rampa benim paint terk çizimdeki rampa

abi ama mabet abiye rampalar disari acilacakmi diye sordugumda hayir cevabini almistim sanki?

Çevrimdışı A_Aydin

öncelikle hoşgeldin sonrasında 360 skorbortun kaç paraya mâl olacağı konusunda bir fikrin varmı
acaba sadece istemekle olmuyor
Başkan sponsor bulur halleder o konuyu diye umuyorum.

Çevrimdışı bjk_mabet

@bjk_mabet abi rampa fotoğrafı budur diye düşünüyorum?

bu fotoda gözüken 4 rampa var ama  :iscrewy:

aaa evet bak yayınlamışım işte orda kesitte göründüğü gibi olucak..
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı Anıl

aaa evet bak yayınlamışım işte orda kesitte göründüğü gibi olucak..
Yani yeni açık tarafından giriş ya da çıkış var dimi ?

Çevrimdışı Sezgin Cengiz

Yani yeni açık tarafından giriş ya da çıkış var dimi ?

Bu saatten sonra iptal olamayacağına göre evet. :super:

Çevrimiçi Necmi

Başkan sponsor bulur halleder o konuyu diye umuyorum.
25 M € civarı bir rakamda sponsor bulmak skorboart için imkansız gibi
bu rakamın altında bir fiyata çıkmaz herhalde

Çevrimdışı FARUK

abi ama mabet abiye rampalar disari acilacakmi diye sordugumda hayir cevabini almistim sanki?

Bilmiyorum  ama  rampayı üst tribün dolaşım seviyesine kadar niye çıkaralım ki çevresini Çevirip üstü açık  otopark  yapmak yada çıkış vermek ama makette çıkış görünüyor

Çevrimdışı okilic

iyi yakalamışsın faruk.ben devamlı soruyorum her seferinde yeni açıktan otoparka giriş olmayacak cevabını alıyorum.eski açık numaralı girişi çok yetersiz.oradan sadece beşiktaş yönünden gelenler girebilir.

Burda gozden kacan bısey var otopark yolları dar tasarlanmıs giriş çıkış bence aynı yerden olmayacak. Bir tarafi giriş bir tarafi çıkış. Ama bunu mabete sorduğumda eskı açığın oradan giriş olacağini soyledi. Yanliz trafiğin yonu ters eski açıktan o kavisle çıkılırsa ters yone çıkılır ayrıca dolmabahce trafik yoğunlu çok fazla bence yeni açık tribünün oradan tunel yakınlarından giriş verilmeli. Sonuçta takım otobusleride ayni girişi kullanacak.
Otobuslerin manevra yapabileceği bir boşluk goremedim kolonlar çok fazla  :alala: ayrıca numaralı tribundede cok kolon var araç geçişleri nasıl sağlanacak pek anlaşılmıyor su haliyle.
Yetis mabet  :tabe: @bjk_mabet

Çevrimdışı Efe

burdan rampa dışarı açılıyor gibi nedersin mabet herkesin beklediği soru bu
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

burdan rampa dışarı açılıyor gibi nedersin mabet herkesin beklediği soru bu
Evet dışarı açılıyor :alala:

Çevrimdışı bjk_mabet

Burda gozden kacan bısey var otopark yolları dar tasarlanmıs giriş çıkış bence aynı yerden olmayacak. Bir tarafi giriş bir tarafi çıkış. Ama bunu mabete sorduğumda eskı açığın oradan giriş olacağini soyledi. Yanliz trafiğin yonu ters eski açıktan o kavisle çıkılırsa ters yone çıkılır ayrıca dolmabahce trafik yoğunlu çok fazla bence yeni açık tribünün oradan tunel yakınlarından giriş verilmeli. Sonuçta takım otobusleride ayni girişi kullanacak.
Otobuslerin manevra yapabileceği bir boşluk goremedim kolonlar çok fazla  :alala: ayrıca numaralı tribundede cok kolon var araç geçişleri nasıl sağlanacak pek anlaşılmıyor su haliyle.
Yetis mabet  :tabe: @bjk_mabet

dı persun yu hev kol ken nat tu be ......dıdddd dıdddd dıddd dıdddd....lütfen dıddd dıdddd dıdddd sesinden sonra sesli mesaj bırakınız :)

detayı biraz karışık  :iblush:

Çevrimdışı Efe

Evet dışarı açılıyor :alala:

abi bu fotoyu paylaştığında mabet hiç dikkat etmemişiz bugün ki mustafanın fotoda açıkça var o bölüm @MURAT abi hayal gerçek oluyor gibi :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı murat

dı persun yu hev kol ken nat tu be ......dıdddd dıdddd dıddd dıdddd....lütfen dıddd dıdddd dıdddd sesinden sonra sesli mesaj bırakınız :)

detayı biraz karışık  :iblush:
detaya gelince haber ver :D

Çevrimdışı FARUK

mavi işaretli yerde kolonlar aynı boyda değil mi? Nasıl eğim olacak?
Mavi ile işaretlediğim yer maketteki merdiven rampa değil ordada tabla betonunda merdiven için bırakılmış demir filizi var

Çevrimdışı bjk_mabet

abi bu fotoyu paylaştığında mabet hiç dikkat etmemişiz bugün ki mustafanın fotoda açıkça var o bölüm @MURAT abi hayal gerçek oluyor gibi :D
:D

Çevrimdışı murat

yok benresim paylaşıldığındada dikkat etmiştim.

Çevrimdışı bjk_mabet

Çevrimdışı Furkan Sarper

Bende dikkat etmistim ama sordugumda olumsuz cevap almistim :)

Çevrimdışı Efe

yok benresim paylaşıldığındada dikkat etmiştim.

zaten bu bölümle ilgili baş yetkili sensin giriş olacak mı olmayacak mı  :lol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Furkan Sarper

Çevrimdışı murat

zaten bu bölümle ilgili baş yetkili sensin giriş olacak mı olmayacak mı  :lol:
bilmiyorum :D

Çevrimdışı bjk_mabet

Bende dikkat etmistim ama sordugumda olumsuz cevap almistim :)

il trafik komisyonu var arada belediye var trafik var var var var  :bandit:

azcık sabır..

Çevrimdışı Furkan Sarper

il trafik komisyonu var arada belediye var trafik var var var var  :bandit:

azcık sabır..

Sen bir cay verirsen halledersin ...

Çevrimdışı A_Aydin

Mabetin bugüne kadar paylaştığı proje resimlerini şu başlıkta toplayabilecek arkadaş var mı?

Etiketler: