Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8335571 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı sallapati

kaba inşaat galiba aralığı bulacak bitmesi bu durumda bu sezon geçemeyeceğiz galiba stada?

bence kaba çok sarkacak.. martı bulur gibime geliyor. Geçen mabet %50deyiz demişti... Necmi abi bugun  %40 bile olmadı dedi kafam karıştı

Çevrimdışı Efe

kaba inşaat galiba aralığı bulacak bitmesi bu durumda bu sezon geçemeyeceğiz galiba stada?

aralık sonu biteceğini düşünüyorum bi aksilik olmaz ise çatı parçalarıda o zamanlarda gelecekler büyük ihtimalle nisan-mayıs aylarında maç oynanacak duruma gelebilir ama zor görünüyor yeni  sezonda tam bitmiş haliyle geçilecek gibi görünüyor
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı FARUK

Faruk hocam yeni açıkta çeşitli büyüklüklerde depolar var ama o üçgen alan depo olarak kullanılmayacak. Otopark olarak da kullanılmayacak tabi.
Olabilir abi başkan sauna dedi fitness dedi bunlarda bir yerlere sığacak :)

Çevrimdışı Efe

bence kaba çok sarkacak.. martı bulur gibime geliyor. Geçen mabet %50deyiz demişti... Necmi abi bugun  %40 bile olmadı dedi kafam karıştı

aslında sadece numaralı kalsa 1 ay falan gecikse sıkıntı olmaz çatıya diğer bloklardan başlayabilirler ama 150 günde de kaba bitmeli bu parayla ilişkisi olan bi durum ne kadar para o kadar hızlı imalat başkan mümkün olduğunca maliyeti düşürmeye çalışıyor gecikirsede yapacak bişey yok zaten yeni  sezonda geçileceği için problem yok
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı bjk_mabet

Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Sedat_BJK

aralık sonu biteceğini düşünüyorum bi aksilik olmaz ise çatı parçalarıda o zamanlarda gelecekler büyük ihtimalle nisan-mayıs aylarında maç oynanacak duruma gelebilir ama zor görünüyor yeni  sezonda tam bitmiş haliyle geçilecek gibi görünüyor
Zaten koca sezon yuvadan uzak kaldıktan sonra hiç açılmasın daha iyi, yetiştirecez diye aceleye gelmeden 4/4lük açılır... sezon başı Avrupa'da seri başı 8 takımdan en az 3'üyle  mini bir  turnuva.. ooh  tadından yenmez..
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı Haldun

keşke hotel de yapsalardı stada eski açık tarafına ,boğaz manzaralı ,paraya para demezdik valla  :D

Çevrimdışı Sedat_BJK

Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı sahinnd

Parra parra parra her derde deva çözüm
Efsane yazdın tarihe BEŞİKTAŞ , Aşık Oldum Renklerine BEŞİKTAŞ....

Çevrimdışı sallapati

bizim wowda uzun bi kuş pisliği tartışmamız olmuştu :D
Mustafanın videoyu izledim de şimdiden kapalının en üstünde en az 20 tane kuş vardı.. mesken etmişler şimdiden kendilerine orayı

Çevrimdışı Sezgin Cengiz

Kapalı %100 tamamdır diyebiliriz. Eski açık %60'ta.
Yeni açık %30 civarında. Numaralı da %2 civarında.

Toplamda ilerlenen kaba inşaat= %48

Çevrimdışı Efe

bizim wowda uzun bi kuş pisliği tartışmamız olmuştu :D
Mustafanın videoyu izledim de şimdiden kapalının en üstünde en az 20 tane kuş vardı.. mesken etmişler şimdiden kendilerine orayı

çatı gelince üstüne mesken edinirler temizlik ekibi olur çatının
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı mehmetthedum

25 M € civarı bir rakamda sponsor bulmak skorboart için imkansız gibi
bu rakamın altında bir fiyata çıkmaz herhalde
Necmi bey, 2008 Olimpiyat açılışındaki gösterilerde çatı alınlığında (ki bizim stadda da germe halkaları arasında böyle bir alınlık yapma imkanı görüyorum) görüntülü bir şov olmuştu hatırlarsanız. Biraz projektör , biraz lazer ,biraz ekran birleşimi ile müthiş bir görsellik sunulmuştu. Bunun maliyeti sanıyorum yazdığınız kadar değildir.
Şov esnasında stadyum ve çatı alınlığında görüntüler:

Gündüz çatı alınlığının görünümü:

vodafone arena çatı alınlığı yapılabilecek gergi halatları :

Bir de akıllı stadlara ve şovlara örnek olsun, bakın millet maç günleri PROJEKSİYON ile ne şovlar yapıyor :

Maç günleri , başlama vuruşundan önce eski efsanelerle, armayla, bayrakla ilgili 5-10 dakika şu şovun arenada yapıldığını düşünsenize..

Saygılar..

Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Parra parra parra her derde deva çözüm
Para bir hiçliği bile birinci yere getiren biricik yoldur. :lol:

Çevrimdışı sallapati

Necmi abi duy bunları :D

Çevrimdışı Efe

Para bir hiçliği bile birinci yere getiren biricik yoldur. :lol:

oo aktar abi geldi dağılın :lol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı sallapati

çatı gelince üstüne mesken edinirler temizlik ekibi olur çatının

Efe yağmur yağınca kendini temizleyebilen malzemeden yapılacak çatı sanırım.. çok para veriliyor

Çevrimiçi Darkeagle

BEŞİKTAŞ SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN

Çevrimdışı Efe

sezgin dökülen beton miktarına bakarsak %60 ları geçmedi inşaat atılan temel ortada
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı bjk_mabet

Necmi bey, 2008 Olimpiyat açılışındaki gösterilerde çatı alınlığında (ki bizim stadda da germe halkaları arasında böyle bir alınlık yapma imkanı görüyorum) görüntülü bir şov olmuştu hatırlarsanız. Biraz projektör , biraz lazer ,biraz ekran birleşimi ile müthiş bir görsellik sunulmuştu. Bunun maliyeti sanıyorum yazdığınız kadar değildir.
Şov esnasında stadyum ve çatı alınlığında görüntüler:

Gündüz çatı alınlığının görünümü:

vodafone arena çatı alınlığı yapılabilecek gergi halatları :

Bir de akıllı stadlara ve şovlara örnek olsun, bakın millet maç günleri PROJEKSİYON ile ne şovlar yapıyor :

Maç günleri , başlama vuruşundan önce eski efsanelerle, armayla, bayrakla ilgili 5-10 dakika şu şovun arenada yapıldığını düşünsenize..

Saygılar..

keşke bu şekilde şovlar yapabilsek...

biz ne artistlik yapıyorsun diye kavga eden bir milletiz  :tabe:
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı sahinnd

Efsane yazdın tarihe BEŞİKTAŞ , Aşık Oldum Renklerine BEŞİKTAŞ....

Çevrimdışı sallapati

bugün yeni açıkta gerçekten çok büyük alan betonlanıyor..

Çevrimiçi Necmi

ama testere kirişler ve çatı kolonlarını dikkate alınca o oran düşüyor
sen herhalde alan olarak aldın :alala:

Etiketler: