Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 33 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8338321 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı A_Aydin

@bjk_mabet

kaç gündür bekliyorum burası kolonların boyu ne kadar olacak diye ama hem kolon boyu hemde altta tablada iki kolon arasındaki demir filizi bana burada bir rampa olacak gibi geldi
Bu konuyu daha önce wowda kcptl ile de konuşmuştuk.Zannedersem o yol iptal oldu.Hem o rampa yarıda kalıyor.Üstte iki kat daha var.Bjk-mabet gerekli açıklamayı yapacaktır.

Çevrimdışı bjk_mabet

Bu konuyu daha önce wowda kcptl ile de konuşmuştuk.Zannedersem o yol iptal oldu.Hem o rampa yarıda kalıyor.Üstte iki kat daha var.Bjk-mabet gerekli açıklamayı yapacaktır.

orada iki tane rampa var bunun projesini paylaşmıştım diye hatırlıyorum
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı bjk_mabet

orada iki tane rampa var bunun projesini paylaşmıştım diye hatırlıyorum

yayınlamamışım bakayım bi resimlere de orasınıda yayınlıyalım...

Çevrimdışı Efe

yayınlamamışım bakayım bi resimlere de orasınıda yayınlıyalım...

rampa olayı açıklığa kavuşuyor :claps:
Şampiyon Beşiktaş JK

ysariusta

• Ziyaretçi

Hangi sahnede?
Çadırın önünde motorun bitmesiyle ilgili.... Biterse ekime kadar diye bir diyalog var. Belki de değildir. Bize özgü bir hassasiyet olabilir.  :iscrewy:

Çevrimdışı bjk_mabet

rampa olayı açıklığa kavuşuyor :claps:

evet orada iki tane rampa var projenin resmi yok ama yarın çeker resmini yayınlarım...evet orada iki kat rampa uzarınıyor ve rampanın devamı orası...

Çevrimdışı Balasagun

Prekast yerleştirme işine de bayram dolayısıyla ara verilecek mi yoksa kapalı üst kata devam edilecek mi yerleştirmeye?

Çevrimdışı A_Aydin

evet orada iki tane rampa var projenin resmi yok ama yarın çeker resmini yayınlarım...evet orada iki kat rampa uzarınıyor ve rampanın devamı orası...
O zaman şu anda yapılmış olan alt rampa bunun üzerine bir rampa daha yapılacak.İkinci rampa Faruk hocamın kırmızı ile işaretlediği yere çıkacak.Bu da oradaki araç yolu iptal değil demek.Doğrumudur mabet?

Çevrimdışı Sedat

@bjk_mabet Stadın ölü noktaları şu tür çalışmalarla değerlendirilemez mi? Hiç mi peki.  :D
Dipnot: Bizim Başkan değilmi ya o  :kop:

handikaplı çArşı  

Çevrimdışı hahaha

merhabalar arkadaşlar uzun süredir takıp ediyorum bir beşiktaşlı olarak lakin canımı sıkan bir konu var biz yıllardır bu stadı beklıyoruz malum rakıplerimizin stadı daha once yapıldı madem stad yapılıyor günüzümüzn en son teknolojisiyle yapılmalı paraya kıyılmalı canımı sıkan konu ise skorbord kesinlikle çağımızın muadilleri gibi 360 derece görüş açısına sahip olmalı yani sayfada paylaşılan  feyenoord un yeni stadındaki gibi olmalı en azından bjk taraftarı olarak bunu hakettiğimize inanıyorum madem bu kadar yıl bekledık madem stadı bırkez yapacağız kesınlıkle çağımızın en son teknolojisinden olan 360 derece görüş açısı olmalı herkese iyi akşamlar

Çevrimdışı okansosa

forma tanıtımında vodafone arena hakkındada bilgiler verilmiş galiba farklı görseller ve bilgiler var mı ortaya çıktı mı ya da ?
O gemi bir gün gelecek

Çevrimdışı hahaha

p konu aydınlığa kavuştumu bilmiyorum ama biz peşinen isteklerimizi dile getirelim bizi görenlere duyanlara mesaj olsun bu forumda ki çoğu insanında 360 derece görüş açısına sahip sistemi arzu edeceğinden şüphem yok kaldı kı görsellik ve kullanış açısından da çok mantıklı olur hem mabete müthiş bir hava da katar ayrıca rakiplerimizin stadlarını göz önünde bulundurursak onlarında kıskançlıkla ibretle bakacağı çok onemlı bir ayrıntı olur diye düşünüyorum

Çevrimdışı quentine83

mabet yüzde 90 oranında inşaat duracak dedi.peki o yüzde 10 luk çalışacak kısım kimler olacak .bide sanırım 4 ağustos pazartesi tam kapasite bütün ekipler başlayacak.acaba yeni gelecek olan işçilerde bu tarihe kadar başlar mı yoksa daha sonra mı takviye olacaklar...
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı bjk_mabet

mabet yüzde 90 oranında inşaat duracak dedi.peki o yüzde 10 luk çalışacak kısım kimler olacak .bide sanırım 4 ağustos pazartesi tam kapasite bütün ekipler başlayacak.acaba yeni gelecek olan işçilerde bu tarihe kadar başlar mı yoksa daha sonra mı takviye olacaklar...
% 10 bjk inşaat mühendisleri çalışmaya devam edicek  :s20:

4-8 ağustos arasında yeni ekepler sahaya gelmiş olucak...

Çevrimdışı Sezgin Cengiz

% 10 bjk inşaat mühendisleri çalışmaya devam edicek  :s20:

4-8 ağustos arasında yeni ekepler sahaya gelmiş olucak...

Sen niye sıkıntı yapıyorsun ki bir çaycı olarak. Senin tuzun kuru tabi çalışan mühendisler düşünsün. :evillol:

Çevrimdışı bjk_mabet

Sen niye sıkıntı yapıyorsun ki bir çaycı olarak. Senin tuzun kuru tabi çalışan mühendisler düşünsün. :evillol:

mühendislere çayı kim götürecek  :super:

Çevrimiçi Necmi

merhabalar arkadaşlar uzun süredir takıp ediyorum bir beşiktaşlı olarak lakin canımı sıkan bir konu var biz yıllardır bu stadı beklıyoruz malum rakıplerimizin stadı daha once yapıldı madem stad yapılıyor günüzümüzn en son teknolojisiyle yapılmalı paraya kıyılmalı canımı sıkan konu ise skorbord kesinlikle çağımızın muadilleri gibi 360 derece görüş açısına sahip olmalı yani sayfada paylaşılan  feyenoord un yeni stadındaki gibi olmalı en azından bjk taraftarı olarak bunu hakettiğimize inanıyorum madem bu kadar yıl bekledık madem stadı bırkez yapacağız kesınlıkle çağımızın en son teknolojisinden olan 360 derece görüş açısı olmalı herkese iyi akşamlar
öncelikle hoşgeldin sonrasında 360 skorbortun kaç paraya mâl olacağı konusunda bir fikrin varmı
acaba sadece istemekle olmuyor

Çevrimdışı Sezgin Cengiz

Sen ne düşünceli ve iyi niyetli bir çaycısın abicim ya. Bırak ne halleri varsa görsünler. :evillol:
[ Son Düzenleme: 25 Temmuz 2014, 00:13:11 Sezgin Cengiz ]

Çevrimdışı Sezgin Cengiz

öncelikle hoşgeldin sonrasında 360 skorbortun kaç paraya mâl olacağı konusunda bir fikrin varmı
acaba sadece istemekle olmuyor
:claps:

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

Çay içmesinler başlarına bir büyük koyarız idare ederler :D

Çevrimdışı Furkan Sarper

@bjk_mabet abi rampa fotoğrafı budur diye düşünüyorum?

bu fotoda gözüken 4 rampa var ama  :iscrewy:

Çevrimdışı FARUK

Sonunda rampa konusu netleşiyor önceden beri merak ediyordum da enes 14 kotunda da rampa olduğundan bahsedince ve yeni açıktaki yarım kolonlar görününce birleşti ikisi mabet rampaların fotosunu paşlaştı ama tam sunucu değişikliği ne denk gelince  kayboldu sanırım proje konusunda

Çevrimdışı Sedat_BJK

Yeni açıkta ilk ne zaman bir dış kolon, bir üst kat testere kiriş görecez acaba... :s20: :s20: :s20:
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı Furkan Sarper

Sonunda rampa konusu netleşiyor önceden beri merak ediyordum da enes 14 kotunda da rampa olduğundan bahsedince ve yeni açıktaki yarım kolonlar görününce birleşti ikisi mabet rampaların fotosunu paşlaştı ama tam sunucu değişikliği ne denk gelince  kayboldu sanırım proje konusunda

paylastim kesiti :)

Etiketler: