Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8341075 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı LVNT.GEMICI

aynen biri yazdıydı ?????.????? twitter adresinde şu şu diye:) bu kadar açık yazılmasına da şaşırdıydım hatta

edit :forzadaki adıymış
:yerlerde: herkes farketmiş ama susmuş
Birgün Herkes Beşiktaşlı Olmasın Bırakın o Ayrıcalık Bizde Kalsın.

Çevrimdışı Necmi

öğrendim canım devlet sırrı değilya  :evillol: :evillol: :evillol: hatta şöyle bi muhabbet oldu, mabet forzada mabet olarakmı yazıyor diye bir arkadaş sordu, başka bir arkadaş hayır kendi adıyla yazıyor diyerek mabetin adını söyledi  :evillol: :evillol: ama sorsan şimdi bana adını unuttum  :evillol: :evillol: :evillol: :evillol: :s20:
İhsan zafer mi :D
ilki ihsan beyin adı ikincisi zafer beyin adı forzada nickle yazılamadığı için böyle bir çözüm buldular

Çevrimdışı ALI RIZA

İhsan zafer mi :D
ilki ihsan beyin adı ikincisi zafer beyin adı forzada nickle yazılamadığı için böyle bir çözüm buldular
:kop: :kop: :kop: :kop: ne güzel ihsan zafer e odaklanmıştık kabul edip bağrımıza basmıştık :) ihsan abi ihsan abi diye bagırıyorduk bakmıyordu  :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı Necmi

:kop: :kop: :kop: :kop: ne güzel ihsan zafer e odaklanmıştık kabul edip bağrımıza basmıştık :) ihsan abi ihsan abi diye bagırıyorduk bakmıyordu  :kop: :kop: :kop:
Evet soru sorulduğunda farkedemiyordu bazen :alala: :kop:

Çevrimdışı ALI RIZA

Evet soru sorulduğunda farkedemiyordu bazen :alala: :kop:
stadda sessizlik var işçiler sanırım bayrama odaklandı..! 1 hafta iş yapılmaz isteksizlik başlar...! yarın dan sonra kimse stadda olmaz...!

Çevrimdışı Sezgin Cengiz

Çevrimdışı Necmi

Çevrimdışı ALI RIZA

hadi ya :alala: gel şunu %35 falan yapalım :evillol:
bence %100 sahadaki harfiyatı kaldıralım halı serelim kapalıya taraftarı alalım oynasınlar :) %100 başarı gelir :)

Çevrimdışı sallapati

stadı elma gibi ortadan kesersek.. bir tarafın %70 i bitmiş olsa.. diğer tarafın % 12 si bitmiş olsa...

0.5*0.7  = %35
0.5*0.12 = %6

%41 de anlaşalım Necmi abi

Çevrimdışı Necmi

stadı elma gibi ortadan kesersek.. bir tarafın %70 i bitmiş olsa.. diğer tarafın % 12 si bitmiş olsa...

0.5*0.7  = %35
0.5*0.12 = %6

%41 de anlaşalım Necmi abi
%38 fazlası çıkmaz

Sallapati senin bu %hesabı biraz yanlış gibi  :evillol:  yüzdeleri toplayarak Necmi abiyi kandıramazsın  :evillol:

Çevrimdışı empisayn

Gerçek adımı sadece ölüler bilir
Mabet (TEMSİLİ )
İTÜ Asırlardır BEŞİKTAŞLI !

Numaralı inşaatında çok fazla birşey yapılmadığı için sanki obitaş yavaş gibi hissetirilmeye çalışılıyor bu oranlarda bence toplama her tribünü ayrı ayrı yaz  :lol:

Gerçek adımı sadece ölüler bilir
Mabet (TEMSİLİ )

Aynı gözlük ve bıyık olsa mabette birebir aynısı olurdu.

Çevrimdışı Necmi

:yerlerde: herkes farketmiş ama susmuş
@LVNT.GEMICI kuş esaretine karşıyız :D
sabahtan beri avatarını çözmeye çalışıyordum :bandit: anca muhabbet kuşu olduğunu anladım :ebebe:

Çevrimdışı tayfun

kapalı üstteki kapının kalıbı sökülmüş yada ben yeni gördüm.
sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Çevrimdışı bjk_mabet

Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı ALI RIZA

Biri benimi andı kulaklarım yaniyor...
Mabet gelmiş sefa getirmiş bugun neler aktaracakmış :)

Çevrimdışı bjk_mabet

Yarın ki beton dökümünden sonra şantiyede çalışmalara bayram sonrasına kadar ara verilecek...
(Çalışmalar %90 duracak)

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı bjk_mabet

Çevrimdışı Anıl

hoşbulduk  :icool:
Abi sanırım bugün işler planlandığı gibi gitmedi, ortada ne demir var ne beton  :by2:

krm1903

• Ziyaretçi

bir sey öğrenmek istiyorum
kapalının yeni açık köşesi ile eski açık köşeleri testere kiriş sayısı aynımı
sanki eski açık daha az gibi duruyor

Etiketler: