Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8341217 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı mehmetcan1903

NECMİ ABİ TWİTTERDE 3 GÜNDÜR STADIN İÇİNDEN İNCE İŞÇİLİK FOTOĞRAFLARI ATMIYORSUN MERAK EDİYORUZ BİRAZ BU SEFER GEÇ KALDIN GİBİME GELDİ NE OLUYOR İÇERDE NE BİTİYOR SABIRSIZLANIYORUZ VALLAHA  :lol:

Çevrimdışı ALI RIZA

NECMİ ABİ TWİTTERDE 3 GÜNDÜR STADIN İÇİNDEN İNCE İŞÇİLİK FOTOĞRAFLARI ATMIYORSUN MERAK EDİYORUZ BİRAZ BU SEFER GEÇ KALDIN GİBİME GELDİ NE OLUYOR İÇERDE NE BİTİYOR SABIRSIZLANIYORUZ VALLAHA  :lol:
Necmi abi mi :) Yanlış oldu Bjk_mabet olmasın sakin  :kop:

Çevrimdışı Göçmenkartal

Sitede Aktif başlık görüntüleri diye bir seçenek olsa en son hangi başlığa kim ne yazmış görsek güzel olur aslında.

Çevrimdışı Anıl

Sitede Aktif başlık görüntüleri diye bir seçenek olsa en son hangi başlığa kim ne yazmış görsek güzel olur aslında.
Attığım fotoğraftaki cevap kısmına tıklarsanız en son cevap yazılan konular görünüyor :)

Çevrimdışı Göçmenkartal

Attığım fotoğraftaki cevap kısmına tıklarsanız en son cevap yazılan konular görünüyor :)
Bunu görmemiştim saol.

Çevrimdışı mehmetcan1903

tamam işte abinin adı necmi değilmi bjk_mabet hesabının sahibi olan  :lol:

Çevrimdışı Efe

Tabikide değil  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Anıl

@Necmi abi ayrı, @bjk_mabet ayrı  :lol:

Çevrimdışı mehmetcan1903

oruc kafaya vurdu ya neyse abinin ismini ögrensem iyi olur o zaman  :kop:

Çevrimdışı ALI RIZA

:alala: :alala: :alala: bilemedim şimdi aca mı acaba _? @Necmi abi  :kop: :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı empisayn

Ben de mabet'in adını gerçek zannediyordum ulan tesadüfe bak be mabedimizi yapan mühendisin adı da mabet falan diyorum bir zamanlar :D
İTÜ Asırlardır BEŞİKTAŞLI !

Çevrimdışı LVNT.GEMICI

Birgün Herkes Beşiktaşlı Olmasın Bırakın o Ayrıcalık Bizde Kalsın.

Çevrimdışı iyimserure

http://www.skorer.tv/video-izle/Arena-da-kabus-dakikalari--hloDApIEE0G4.html

yeni stadımızda bu tip kazaların yaşanmaması için çok dikkatli olmamız lazım arkadaşlar, hiç bir şey insan sağlığından önemli değil.
bu vesileyle kaza geçiren hanımefendiye de geçmiş olsun diyelim

Çevrimdışı attila_metu

Çevrimdışı ALI RIZA

http://www.skorer.tv/video-izle/Arena-da-kabus-dakikalari--hloDApIEE0G4.html

yeni stadımızda bu tip kazaların yaşanmaması için çok dikkatli olmamız lazım arkadaşlar, hiç bir şey insan sağlığından önemli değil.
bu vesileyle kaza geçiren hanımefendiye de geçmiş olsun diyelim
Bizdeki direk ya sahaya ya da üst kattan düşme olur :)

Çevrimdışı Necmi

Çevrimdışı salih

:D

farketmez can ha necmi abi ha mabed bütün bilgiler onlarda isim farklı ama bilgii aynıı ..mabed forum da omadığı zaman necmi abi nin kafasını ütülüyoruzz sıkıntı yokk :ok: :ok:

Çevrimdışı Sezgin Cengiz

mabetin gerçek adı ne peki ?

Olmaz söyleyemeyiz kozmik odanın açılmasına daha var. :)

Çevrimdışı yavvuzz

Çevrimdışı LVNT.GEMICI

Olmaz söyleyemeyiz kozmik odanın açılmasına daha var. :)
Yoo arkadaşlardan biri geçen sohbet arasında söyledi kimse farketmemiş demek  :evillol: :evillol: :evillol: :evillol: :evillol: valla bak 3-4 gün oldu heralde

Çevrimdışı Sezgin Cengiz

Yoo arkadaşlardan biri geçen sohbet arasında söyledi kimse farketmemiş demek  :evillol: :evillol: :evillol: :evillol: :evillol: valla bak 3-4 gün oldu heralde

Kim ne isim söyledi bilmiyorum ama eğer gerçek ismini söylediyse ismini öğrenmişsin işte. :)

Çevrimdışı LVNT.GEMICI

öğrendim canım devlet sırrı değilya  :evillol: :evillol: :evillol: hatta şöyle bi muhabbet oldu, mabet forzada mabet olarakmı yazıyor diye bir arkadaş sordu, başka bir arkadaş hayır kendi adıyla yazıyor diyerek mabetin adını söyledi  :evillol: :evillol: ama sorsan şimdi bana adını unuttum  :evillol: :evillol: :evillol: :evillol: :s20:

Çevrimdışı KAP

aynen biri yazdıydı ?????.????? twitter adresinde şu şu diye:) bu kadar açık yazılmasına da şaşırdıydım hatta

edit :forzadaki adıymış
hala haber bekliyorum senden
yazık bir şey gelmiyor elden

Çevrimdışı ALI RIZA

öğrendim canım devlet sırrı değilya  :evillol: :evillol: :evillol: hatta şöyle bi muhabbet oldu, mabet forzada mabet olarakmı yazıyor diye bir arkadaş sordu, başka bir arkadaş hayır kendi adıyla yazıyor diyerek mabetin adını söyledi  :evillol: :evillol: ama sorsan şimdi bana adını unuttum  :evillol: :evillol: :evillol: :evillol: :s20:
İhsan.zafer..! KTÜ çay bölümü mezunudur okulu bittikten sonra rize de ve birçok karedeniz ilinde çay araştırması yapmaktadır yüksek lisans'ı BJK Şerefbey stadında çay alanında yapmaktadır..:!

Etiketler: