Stat kapasitesi konusunda ip Beşiktaş yönetiminde, eğer avrupa kupaları finali oynanmasını istiyorsak, standart koltuk genişliğine uyduğumuzda 41903 kapasite fakat avrupa kupası final maçı derdimiz yoksa koltuklar biraz daha dar olacak, 48000 e kadar yolu var. Bu bizim yönetimin tercihi olacak, olayın aslı %99 bu beyler.
eğer avrupa finali istiyosak koltuk aralığı geniş 41bin olucak eğer kapasite 48 bin olsun dersek avrupa finali yok doğru anladım sanırım..
Burda bir bilgi kirliliğimi var bilmiyorum dün ismail bjk_mabet le konuşuyordu bana uzak noktada
konuyu kaçırmış olabilirim bizim koltuklar uefa standartlarında biliyorum ve şu anki konuşulan
kapasitede bu koltuklara göre konuşuluyor ama sizden bir ricam var bu konuyu fazla konuşmayalım
net bir şey yok resmi açıklama 42000 ve bu durumda bir değişiklik yok ben ne zaman sorsam
bjk_mabet 42000 diyor ;D şimdilik farklı rakamları konuşmak sadece dedikodu olur bekleyip
resmi açıklamada göreceğiz bizler taraftarız her şeyi konuşuruz kulüp için bağlayıcı değildir
ama bunu bağlayıcı bir bilgiyle vermek doğru değil diye düşünüyorum