Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8346493 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı sallapati

çiçekler 8 tane kolon hazırlamış bu geceki betondan sonra yarın  dikerler onları da..

numaralıda perde örümü bitmiş.. kalıplanıp betonlaması kalmış..
numaralıda dün grobeton atılan yerde temel demir örümü başlamış..
kapalı üst son bağlantı noktası kalıplanıyor.. bu gece orası da betonlanabilir..

yalnız eski açık antik kolonlar yavaşlamış.. bilgisi olan var mı neden oraları yapmıyorlar?

Çevrimdışı CharlieChaplin

• Kartal
  • *
  • 23 Temmuz 2014, 17:23:59
  • İstanbul'un Kalbi BEŞİKTAŞ
  • Ben Senin Ağustos'a Yetişebilme İhtimalini Sevdim.
Bugün güzel haberler aldım bide transferden güzel haber gelse tadından yenmez olucak günüm

Herşey Gönlünce olsun kardeşim... Umarım hayırlısı olur senin için... :claps:
Hayat dar alanda trajedi, geniş açıda komedidir...Charlie Chaplin

Çevrimdışı izorlu85

Tabiki bir tutmam... Beşiktaşlı insan vicdan sahibidir...

Ama tabi Stad yıkılmadan önce en son gençlerbirliği maçını düşündükçe işte...

İstisnalarımız olsun. O maç sonu herkes sevdiğinin sacının bi telide olsa hatıra kalsın ister ya o bakımdan bi hengame  oldu.
SS Arena (Süleyman SEBA Arena)

Çevrimdışı izorlu85

Herşey Gönlünce olsun kardeşim... Umarım hayırlısı olur senin için... :claps:

İlk maaşımla 3 forma birden alıcam :)
(şimdi meteliksizim  :s20: :s20: :s20: )

Çevrimdışı izorlu85

Çarşı filan yazıpta boşuna zamanınızı heba etmeyin.beşiktaşlı olan gider kombinesini alır formasını alır ekonomik durumu iyi olmayan garibanda sevgisini kalbinde yaşar.. yok passo lig yok zulimpiyat  yok bilmem ne . Bizim gibi  eğitim sorunu olan,sosyolojik ve demokrasi bakımdan 2.sınıf ülkelerde  seyirci profilini yönetmek  zor.en sıkı önlemide alsan olmuyor. zira yasalarda boşluklar var, daha da kötüsü olan kanunlar da maalesef uygulanmıyor.. belki bu passo kartla bir nebze sorun çözülür.yaşayıp göreceğiz.son olarak  kulüp tarihinde ikinci kez yapılanıyor bu dönemde destek vermeliyiz nokta..herkese saygılar
. (nokta)

Çevrimdışı ERAY G

Şunu da unutmamak lazım başkan en ihtiyaç olacağı dönemde çarşıyı / kapalıyı dışlamıştır. Bu konu ile ilgili başlık var mıydı ?

Çevrimdışı siyah-1903

moralini bozmak gibi olmasın @sallapati ama benim arkadaşlarımın hepsi aldı ve bazıları forma kalmadığı için beklediler 1-2 gün.

ben de fb nin o kadar formayi kısa sürede sattığına inanmıyorum... sonuçta karşımızda algı yönetimi,  cakallik ve bilimum bizim yapamadığımiz ( ve iyiki de yapmadığımız) taktikler izleyen bir kulüp ve onun bu konida uzman kadroları var.. evet taraftarı bizden çok tüketim toplumuna yöneliktir ancak göreceksiniz stad sonrası pek çok fark kapanacak.. hatta niteliksel üstünlüğümuz niceliksel boyuta da dönecek.. benim de etrafimdaki tüm beşiktaşlı arkadaşlarim aldı formalarini böyle sponsorsuzlukla bile reklam yapan cakallar gibi ulumuyorlar ortada ama
"Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır"

Çevrimdışı ERAY G

Çok özür dileyerek biri taraftar hoşnutsuzlugu tarzında bir başlik aćabilir mi... ben biraz teknoloji özürlü olduğum için sızlerden rica ediyorum.

Çevrimdışı izorlu85

http://www.fanatik.com.tr/2014/07/22/son-bomba-vyntra-378889
Siyah-Beyazlılar, İspanya La Liga ekibi Levante’nin Yunan sağ beki  Loukas Vyntra’yla bir yılı opsiyonlu olmak üzere iki senelik anlaşma sağladı.

Teknik direktör Slaven Bilic’in isteği doğrultusunda 33 yaşındaki futbolcuyu kadrosuna kazandıran Siyah- Beyazlılar’ın, aynı zamanda stoper bölgesinde oynama özelliği bulunan deneyimli futbolcuyla senelik 500 bin Euro’da el sıkıştığı öğrenildi.

Kara Kartal’ın transfer için Levante’ye bonservis bedeli ödemeyeceği bildirilirken Vyntra’nın sözleşmesindeki opsiyonun, yeni sezonda 20 maça çıkması halinde devreye gireceği ifade edildi.

Yunan futbolcunun, kulüpler arasındaki resmi imzaların atılmasının ardından Siyah-Beyazlı formayı giyeceği bildirildi.

Almanya’nın zirveye çıktığı Dünya Kupası’nda ülkesi Yunanistan’ın Brezilya’daki turnuva k adrosunda yer alan Vyntra, Mavi-Beyazlılar’la 2 mücadeleye çıkmıştı.

Hava toplarında etki 1.84’lük boyuyla özellikle hava toplarındaki etkinliğiyle bilinen deneyimli futbolcu, geçen sezonda takımı Levante’yle de 33’ü La  Liga’da, 5’i İspanya Kral Kupası’nda olmak üzere toplamda 38 karşılaşmaya çıkmıştı. 33 yaşındaki futbolcu, bu maçlarda rakip fileleri 3 kez sarsmayı başarmıştı.

Çevrimdışı izorlu85

Basketbol takımının adı BEŞİKTAŞ MOGAZ olmuştu bu anlaşma kaç sene sürecek bilen var mı??

Çevrimdışı Deniz Sezgün

121- 20 SIRA- 16 KOLTUK. Aldık kombineyi. Allah utandırmasın

Çevrimdışı capo di capi

Hayırlı uğurlu olsun.
Süleyman Seba Ölümsüzdür

Çevrimdışı gurbetci kartal

eger o ilk maca denk gelmeseydi bizde uygulayabilirdik o aslinda acemilige geldi eminim baskanda pisman olmustur ama oyle yada boyle bu karti almak zorundalar en azinda kulubumuz para  kaybina ugramayacak sahamiz kapanmayacak adam cakmagi attinmi bir daha giremeyecek bundan daha guzel ne var ya.kufur edemeyecek baskasinin yerine oturamayacak ne guzel

Çevrimdışı ERAY G

Burası forza değilki bu konuyla ilgili başlık olsun zaten 33443#msg33443 date=1406127317]

An itibarı ile öyle gibi...

Bunu talep etmemin sebebi herkes birsey söylüyor dogru mu yanlış mı belli değil.
tartışılsın istedim... saygı çerçevesinde sinirlenmeden..?

Çevrimdışı empisayn

eger o ilk maca denk gelmeseydi bizde uygulayabilirdik o aslinda acemilige geldi eminim baskanda pisman olmustur ama oyle yada boyle bu karti almak zorundalar en azinda kulubumuz para  kaybina ugramayacak sahamiz kapanmayacak adam cakmagi attinmi bir daha giremeyecek bundan daha guzel ne var ya.kufur edemeyecek baskasinin yerine oturamayacak ne guzel

Kasımpaşa maçında sahaya giren adam çok sevdiğiniz passolig ile derbi maçına girdi  , hala çakmak atamayacak diyen abilerim var :)
İTÜ Asırlardır BEŞİKTAŞLI !

Çevrimdışı ALDENYX

Basketbol takımının adı BEŞİKTAŞ MOGAZ olmuştu bu anlaşma kaç sene sürecek bilen var mı??

hentbol takımı o kardeşim yanlişim yoksa...
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimdışı Efe

hayırlı olsun arkanda ben varım  :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı izorlu85

hentbol takımı o kardeşim yanlişim yoksa...

pardon yanlış anlamışım yazının yanında Basket takımının da resmi olunca bi an için yanılgıya düştüm. Haberim olmamış diyecektim...  :kop: :kop: :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı ERAY G

Foto yok mu foto ?
Mustafa , Yusuf, Ekrem kardeşlerim...

Çevrimdışı Efe

fışkıtıcı gelmiş bekliyor eski açığın önünde eski açıktada temizlık var yanlış görmüyorsam yeni açıktada betonlama var ama nerye atyorlar seçemedim
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Foto yok mu foto ?
Mustafa , Yusuf, Ekrem kardeşlerim...

daha yeni gidiyorlardır akşama gelir foto :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ERAY G

Doğrudur... ayriyeten iftar organizasyonu da vardı bugün...

Çevrimdışı ilhan mansız

Yok hocam Deniz orada çarşı grubu üyesiyim derken en yakın anlamıyla sempatizanıyım demek istedi sanırım çünkü , üye-müşteri-mensup kavramlar o grubun lugatında yok :)
hımm. Çarşı bir ruhtur diyorsunuz yani öyle mi?

Etiketler: