yusuf yuvasız kartalız ama bir yuva inşa ediyoruz.biz eleştirirken dikkatli olalım tamam ama yuva inşa etmenin ne demek olduğunu sen bilirsin.kendi gücünle yuva kurarken destek olmasalarda en azından köstek olmamalarını beklemek en doğal hak.ya bir yol bul ya bir yol aç yada yoldan çekil.bunlar büyük beşiktaşlılar iseler gereğini yapsınlar.
Murat Hocam şu süreçte benim takip ettiğim veya okuduğum, herhangi bir grup v.s vs. çıkıpta bir açıklama mı yaptı biz desteklemiyoruz diye... Ben hatırlamıyorum. Burada itham edilen çArşı ise bekleyelim görelim derim... Birde tribünlerde bir kaç yanlış davranışlar içerisinde bulunan taraftarı tüm bir zümre ile bir tutmak, bütünüyle bu yalnıştır...
Beşiktaş tribünlerine ömürlerini adamış kişilerde, yalnış yapan kişiler arasında yanmasın... Diyeceğim odur...
Örneğin; Hep anlatılır OPTİK BAŞKAN'ımız vardı, şöyle güzel yapardı, böyle güzel şeyler yapardı... Şimdi OPTİK BAŞKAN gibi güzel insanlarla ve onun mücadelesinden gidenlerle, tribünlerde tezahürat yapmıyor diyo beşiktaşlı kardeşlerine küfür eden insanları bir tutmayalım...