Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8346212 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı LifesGood®

İnsanları staddan soğutanlar holiganlar, ben hatırlarım ilk maçımı yeni açıkta izlemiştim, bir tribün lideri vardı ki sormayın Allah aşkına, küfürler bağırmalar hakaretler. Sevemedim bir türlü bu yüzden kız arkadaşımla annemle falan gitmedim maça hiç. Yeni stadımız da farklı olacak umarım.

Çevrimdışı Deniz Sezgün

Epeydir uğraş verip evde yaptığım ek işlerin ilk karşılığını bayram geliyor diye bugün aldım. Passo kart basvurumuda az önce yaptım, gelir gelmezde kombineyi 121 den alıcam.. Mutluluğun tarifi yokk :) :) Ankara dan saygılarr

Çevrimdışı sallapati

Beşiktaşı karalamak için içerden dışardan bu kadar vurmalarına rağmen bu klüp hala dimdik ayaktaysa gerçekten Büyük bir klüptür.
haber1903 , tv kanalları vs bunlara inanmayın. Sağlam geliyoruz. Herkes kombine forma alarak destek versin.
Durumu olmayan da kartal yuvasından ufacık bir anahtarlık alsın. O ufacık anahtarlık stada bir küçücük demir demektir

Çevrimdışı ahmett.67

bizim taraftarda herzaman para var ama gel görki hep insanları soğuttular ben çok şeylere şahit oldum ama konu fazla uzamasın diye girmiyorum o konuya... ben stad bitmeye yakın 25 bin den yukarı kesin kombine satarız diyorum hele kusen , darılan insanlarda bir-iki maça gelsin ozaman her maç ortalama 40 bin kişiye yakın oynarız diyorum :) :)
Katılıyorum. Öncelikle stadın çabucak  bitmesi gerekiyor. :ok:

Çevrimdışı tayfun

Epeydir uğraş verip evde yaptığım ek işlerin ilk karşılığını bayram geliyor diye bugün aldım. Passo kart basvurumuda az önce yaptım, gelir gelmezde kombineyi 121 den alıcam.. Mutluluğun tarifi yokk :) :) Ankara dan saygılarr
:ok:
bizden de ankaraya saygılar
sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Çevrimdışı Oktay

hep diyoruzki zengin beşiktaşlılar niye kulube sahip çıkmıyo al işte kardeşim 110 loca satılmış hadi 15 tanesi sponsora gitsin 95 loca azmı geçen söyledi başkan loca geliriyle stadı yapıyoruz diye... şimdi taraftarda   kendini kudretince kulube destek olması gerek mızmızlanma zamanı degil

hep diyoruzki zengin beşiktaşlılar niye kulube sahip çıkmıyo al işte kardeşim 110 loca satılmış hadi 15 tanesi sponsora gitsin 95 loca azmı geçen söyledi başkan loca geliriyle stadı yapıyoruz diye... şimdi taraftarda   kendini kudretince kulube destek olması gerek mızmızlanma zamanı degil
Asıl zengin Beşiktaşlılar yardım etmiyor diyenlerin birçoğu yardım etmiyor. Haklısın.

Çevrimdışı CharlieChaplin

• Kartal
  • *
  • 23 Temmuz 2014, 16:53:43
  • İstanbul'un Kalbi BEŞİKTAŞ
  • Ben Senin Ağustos'a Yetişebilme İhtimalini Sevdim.
Katılıyorum Onur sırtını sahaya dönüp alt kat üst kat komşu muhabbeti gibi k.çını yırtıp birbirine bağıran kendince dalgasını geçen bi taraftar grubu rakiple oyunla skorla futbolla alakası olmayan sosyal sorumluluk adı altında burnunu sokmadığı gerekli gereksiz iş kalmayan bir taraftar grubu haline gelmiştir. Aslında bu  bizim Türkiyede  klüp taraftar profilimizin çokta iyi olmadığı anlamına geliyor. Umarım ki yeni statta sahaya daha da yakın olarak bu baskıyı yaratabiliriz.  Not: Deplasmandaki feyenoord  taraftarını izleyiniz.

Arkadaşlar Eleştirilerimizi yaparken ve bazı ithamlarda bulunurken daha dikkatli olalım... Belli zümreleri eleştirirken Beşiktaş Taraftarına yakışan biçimde eleştirilerimizi yapalım... Şu an yuvasız kartal misaliyiz, yuvamızla birlikte her şey daha iyi olacaktır...
Hayat dar alanda trajedi, geniş açıda komedidir...Charlie Chaplin

Çevrimdışı murat

BEŞİKTAŞ ima ait olan her değeri çok sevdim çarşı, deplasman kartallar i, asya kartallari, unibjk...Evet herkesin protesto etme hakki var ama bu protesto artik BEŞİKTAŞ a zarar veriyorsa orda artik bi durup düşünmek lazim...Çarşı yi çok sevmeme rağmen artik şunun da bilinmesi lazim BÜYÜK BEŞİKTAŞ camiasi çarşı dan ibaret degildir...Bu algi yonlendirme olayinin son bulmasi lazim kulüp su an en zor donemlerinden gecerken protesto değil destek zamani....IYI GUNDE HERKES YANINDADIR GERÇEK TARAFTAR ZOR GÜNDE BELLİ OLUR...DAIMA BEŞİKTAŞ. ...
Asıl zengin Beşiktaşlılar yardım etmiyor diyenlerin birçoğu yardım etmiyor. Haklısın.
+1903

Çevrimdışı murat

Arkadaşlar Eleştirilerimizi yaparken ve bazı ithamlarda bulunurken daha dikkatli olalım... Belli zümreleri eleştirirken Beşiktaş Taraftarına yakışan biçimde eleştirilerimizi yapalım... Şu an yuvasız kartal misaliyiz, yuvamızla birlikte her şey daha iyi olacaktır...
yusuf yuvasız kartalız ama bir yuva inşa ediyoruz.biz eleştirirken dikkatli olalım tamam ama yuva inşa etmenin ne demek olduğunu sen bilirsin.kendi gücünle yuva kurarken destek olmasalarda en azından köstek olmamalarını beklemek en doğal hak.ya bir yol bul ya bir yol aç yada yoldan çekil.bunlar büyük beşiktaşlılar iseler gereğini yapsınlar.

Çevrimdışı triasix

[/quote

Alt kat ile üst kat karşılıklı taşlama yapmamalı her yönüyle sahanın içine rakibe  hakeme odaklanılmalı baskı altına alınmalı !!!

Çevrimiçi Necmi

Arkadaşlar burası bir Beşiktaş forumudur Burda hiç bir Beşiktaş gurubuna taraftarına
Beşiktaş değerlerine oyuncusuna yönetimine çalışanına küfür hakaret ve aşağılayıcı
kelime kullanılamaz eleştirinizi yapın ama her gurup kendi kararlarını alır kimsenin bir
söz söyleme hakkı yoktur, kaldıki ordada oldukça yoğun kombine alımı var burdada
ilk kombine alan arkadaşların çoğu forza üyesidir. Böyle laflarla burda sohbet ettiğiniz
arkadaşlara saygısızlık etmiş oluyorsunuz. Herkes önce kendisine bakacak alabiliyorsa
kombinesini formasını alacak gücü yettiğince desteğini verecek ama başkalarına laf
söylemenin mantığı yok

Çevrimdışı LVNT.GEMICI

Arkadaşlar burası bir Beşiktaş forumudur Burda hiç bir Beşiktaş gurubuna taraftarına
Beşiktaş değerlerine oyuncusuna yönetimine çalışanına küfür hakaret ve aşağılayıcı
kelime kullanılamaz eleştirinizi yapın ama her gurup kendi kararlarını alır kimsenin bir
söz söyleme hakkı yoktur, kaldıki ordada oldukça yoğun kombine alımı var burdada
ilk kombine alan arkadaşların çoğu forza üyesidir. Böyle laflarla burda sohbet ettiğiniz
arkadaşlara saygısızlık etmiş oluyorsunuz. Herkes önce kendisine bakacak alabiliyorsa
kombinesini formasını alacak gücü yettiğince desteğini verecek ama başkalarına laf
söylemenin mantığı yok
Abi benim anladığım kimse çarşı içinde bulunan arkadaşlara laf söylemiyor, başında bulunan zaatlara söylüyor bu konuda ben kendi adıma şu kadarını söylüyorum çarşıyı seviyorum ama tribün liderlerinden haz etmiyorum.
Birgün Herkes Beşiktaşlı Olmasın Bırakın o Ayrıcalık Bizde Kalsın.

Çevrimdışı Erdinç

Bu gün bu senenin verdiğim çok farklı alanlarda ki çalışmalarımdan ilk emeğini aldım çalıştığım yerde (MİGROS'da part time satış elemanı idim) müdür yardımcılığına terfi ettim. Kpssden bu kadar zor sorulardan 75 gibi bi puan aldım hayırlısı ile atamaları bekleyecem. Ve eğer yaş sınırlamasına  takılmazsam polislik (POMEM) mülakatına gireceğim. Bu forumu ailemden bi parça gördüğüm için sizlerle  paylaşıyorum mutluluğu arkadaşlar.
( Konu dışına çıktım özür dilerim Ama bi atasözü derki; Mutlulular paylaşıldıkça artar, Hüzünler paylaşıldıkça azalır. diye. )
tebrik ederim ilker hocam hayırlısı olsun. :claps: :claps: :claps:

• Kartal
  • *
  • 23 Temmuz 2014, 17:13:29
yusuf yuvasız kartalız ama bir yuva inşa ediyoruz.biz eleştirirken dikkatli olalım tamam ama yuva inşa etmenin ne demek olduğunu sen bilirsin.kendi gücünle yuva kurarken destek olmasalarda en azından köstek olmamalarını beklemek en doğal hak.ya bir yol bul ya bir yol aç yada yoldan çekil.bunlar büyük beşiktaşlılar iseler gereğini yapsınlar.

Murat Hocam şu süreçte benim takip ettiğim veya okuduğum, herhangi bir grup v.s vs. çıkıpta bir açıklama mı yaptı biz desteklemiyoruz diye... Ben hatırlamıyorum. Burada itham edilen çArşı ise bekleyelim görelim derim... Birde tribünlerde bir kaç yanlış davranışlar içerisinde bulunan taraftarı tüm bir zümre ile bir tutmak, bütünüyle bu yalnıştır...

Beşiktaş tribünlerine ömürlerini adamış kişilerde, yalnış yapan kişiler arasında yanmasın... Diyeceğim odur...

Örneğin; Hep anlatılır OPTİK BAŞKAN'ımız vardı, şöyle güzel yapardı, böyle güzel şeyler yapardı... Şimdi OPTİK BAŞKAN gibi güzel insanlarla ve onun mücadelesinden gidenlerle, tribünlerde tezahürat yapmıyor diyo beşiktaşlı kardeşlerine küfür eden insanları bir tutmayalım...

Çevrimdışı onurt

Kombine satışlarının takip edildiği forumda bir bölüm var mıdır?
"Beşiktaş için birşeyler yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın."
Süleyman Seba

Çevrimdışı izorlu85

Herkese çok teşekkür ederim. Hakkımız da hayırlısı diyelim...
 :)
SS Arena (Süleyman SEBA Arena)

• Kartal
  • *
  • 23 Temmuz 2014, 17:18:53
Herkese çok teşekkür ederim. Hakkımız da hayırlısı diyelim...
 :)

Hocam polis olursan bizi dövmezsin değil mi... :evillol: :evillol: :evillol:

Çevrimdışı izorlu85

Bugün güzel haberler aldım bide transferden güzel haber gelse tadından yenmez olucak günüm

Çevrimdışı izorlu85

Hocam polis olursan bizi dövmezsin değil mi... :evillol: :evillol: :evillol:

Hocam ayıpsın ya bizi halkın vergisinden maaşını alıp o halkı döven çakallarla bir mi tutuyon. :bawling:

Çevrimdışı tayfun

Kombine satışlarının takip edildiği forumda bir bölüm var mıdır?
genel muhabbet bölümünde üstat.
sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Çevrimdışı izorlu85

inşallah hayatın isteklerin doğrultusunda şekillenir kardeşim @izorlu85

Abimiz büyüğümüz @Necmi abimiz temmennilerin için çok teşekkürler..

Çevrimdışı izorlu85

Eski açıkda beton hazırlığı var gibi gibi...  :ebebe:

• Kartal
  • *
  • 23 Temmuz 2014, 17:22:57
Hocam ayıpsın ya bizi halkın vergisinden maaşını alıp o halkı döven çakallarla bir mi tutuyon. :bawling:

Tabiki bir tutmam... Beşiktaşlı insan vicdan sahibidir...

Ama tabi Stad yıkılmadan önce en son gençlerbirliği maçını düşündükçe işte...

Etiketler: