Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8346922 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı izorlu85

Bu gün bu senenin verdiğim çok farklı alanlarda ki çalışmalarımdan ilk emeğini aldım çalıştığım yerde (MİGROS'da part time satış elemanı idim) müdür yardımcılığına terfi ettim. Kpssden bu kadar zor sorulardan 75 gibi bi puan aldım hayırlısı ile atamaları bekleyecem. Ve eğer yaş sınırlamasına  takılmazsam polislik (POMEM) mülakatına gireceğim. Bu forumu ailemden bi parça gördüğüm için sizlerle  paylaşıyorum mutluluğu arkadaşlar.
( Konu dışına çıktım özür dilerim Ama bi atasözü derki; Mutlulular paylaşıldıkça artar, Hüzünler paylaşıldıkça azalır. diye. )
SS Arena (Süleyman SEBA Arena)

Çevrimdışı murat

burada passolige en karşı olan @Necmi abi bile hepimizden önce gitmiş 121 bloktan kombinesini almış.aslolan Beşiktaştır.

Çevrimdışı tayfun

Bu gün bu senenin verdiğim çok farklı alanlarda ki çalışmalarımdan ilk emeğini aldım çalıştığım yerde (MİGROS'da part time satış elemanı idim) müdür yardımcılığına terfi ettim. Kpssden bu kadar zor sorulardan 75 gibi bi puan aldım hayırlısı ile atamaları bekleyecem. Ve eğer yaş sınırlamasına  takılmazsam polislik (POMEM) mülakatına gireceğim. Bu forumu ailemden bi parça gördüğüm için sizlerle  paylaşıyorum mutluluğu arkadaşlar.
( Konu dışına çıktım özür dilerim Ama bi atasözü derki; Mutlulular paylaşıldıkça artar, Hüzünler paylaşıldıkça azalır. diye. )
hayırlı olsun :ok:
sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Çevrimdışı Sarp

moralini bozmak gibi olmasın @sallapati ama benim arkadaşlarımın hepsi aldı ve bazıları forma kalmadığı için beklediler 1-2 gün.
Doğrudur hocam İzmirdeki mağazadan alamadığı için o gün fellik fellik spor mağazası arayan arkadaşlarımız var.
Ulan en ağlayanı, pinti olanı bile aldı  :)

Çevrimdışı izorlu85

Çevrimdışı murat

senin adına sevindim umarım herşey istediğin gibi olur. :claps:

Çevrimdışı okilic

Maça isteyen gelir istemeyen gelmez.Gelenin de Beşiktaşlılığını gelmeyenin de Beşiktaşlılığını sorgulamak kimseye düşmez.Yaşınız kadar yurt dışına deplasmana giden adamlara ithamlarınızı söylerken dikkatli olun derim.Burada olmayan insanların arkasından konuşmak dedikoduya girer.
Deniz bir cok konuda senle fikirlerimiz uyuyor ama bu konuda sana katılmıyorum dostum. Maraton.com da bu haber var bunu okuyan Besiktaşlı etkileniyor. Protesto ediceksende sahsi yap bunu. Carsi maça gitsede gitmesede Passo devam edicek olan bize olacak boş tribunler vs... Carsi 60 bin kişilik bir grup değil 80 bin kişiye oynadiğimiz derbiyi 22 bin kişiye oynadik gecen sene. İnsanlar etkileniyor demekki. Yapılmaması lazım. Carsi ile ovunmeyenimiz sevmeyenimiz yok denecek kadar azdır ama gel gelelim kimse mukemmel değil bu konuda bana gore hatalılar.
Fırca yemeden bu konuyu burda kapatalım  :tabe:

Çevrimdışı izorlu85

senin adına sevindim umarım herşey istediğin gibi olur. :claps:
inşallah herpimizin gönlüne göre olur murat hocam...

Çevrimdışı sallapati

tamam FB çok satıyor ben inkar etmiyorum ama.. geçen sene ilk 3*4 gün 100bin satıldı falan deniyordu.. bana inandırıcı gelmiyordu bu rakamlar

Çevrimiçi Necmi

inşallah hayatın isteklerin doğrultusunda şekillenir kardeşim @izorlu85

Çevrimdışı tayfun

tamam FB çok satıyor ben inkar etmiyorum ama.. geçen sene ilk 3*4 gün 100bin satıldı falan deniyordu.. bana inandırı gelmiyordu bu rakamlar
çok atmışlar.
sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Çevrimdışı okilic

tamam FB çok satıyor ben inkar etmiyorum ama.. geçen sene ilk 3*4 gün 100bin satıldı falan deniyordu.. bana inandırı gelmiyordu bu rakamlar
Aziz yıldırım topuk yaylası feneriuma giderken 1000 forma goturmus. 500 tanesini para odeyerek kendisi almis bu 500 taneyide siz bitiriceksiniz bu aksam dedi direk. Fikret başkandanda benzer hamleler bekliyoruz  :ok:

Çevrimdışı sallapati

abi hayırlı olsun. Boşver polisliği sen Migrosta devam et. Müdürlüğe doğru :)  :bandit:

Çevrimdışı ahmett.67

Fener 'in forma satışı konusundaki taktik iyiymiş. Bizim patronlar da 10 ar bin forma satın alıp fakir çocuklara dağıtırsa,  hem klüp kazanır hem forma çok satıyor algısı oluşur hem de o çocuklar Beşiktaş taraftarı olur.

Çevrimdışı murat

Doğrudur hocam İzmirdeki mağazadan alamadığı için o gün fellik fellik spor mağazası arayan arkadaşlarımız var.
Ulan en ağlayanı, pinti olanı bile aldı  :)
birde adamlar hakkında atıp tutuyoruz onlar şampiyon olmasa söyleler başarızsız olsalar böyle olurlar sonra dönüp kendimize bakıyorum o forma olmamış ,transfer olmazsa maça gitmem, stadımız yok gitmem,başkanı sevmiyorum gitmem,passolige karşıyım gitmem.sonrada basın bizi sevmiyor,bulunduğum yerde kartal yuvası yok,hizmet kötü, kombine satılmıyor.ne veriyoruz ne istiyoruz.adamların 3te bir geliriyle şampiyon olalım transfer yapalım istiyorsun.

Çevrimdışı Hakan Bilgin

Aziz yıldırım topuk yaylası feneriuma giderken 1000 forma goturmus. 500 tanesini para odeyerek kendisi almis bu 500 taneyide siz bitiriceksiniz bu aksam dedi direk. Fikret başkandanda benzer hamleler bekliyoruz  :ok:
fener taraftarı feneriumlarda kuyruk oluşturuyormuş herkes bütçesi oranında alışveriş yapıyormuş  Taraftardanda benzer hamleler bekliyoruz :ok:
Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı sallapati

Fener 'in forma satışı konusundaki taktik iyiymiş. Bizim patronlar da 10 ar bin forma satın alıp fakir çocuklara dağıtırsa,  hem klüp kazanır hem forma çok satıyor algısı oluşur hem de o çocuklar Beşiktaş taraftarı olur.

valla iş cebe uzanınca herkes tüyer genelde :D

Çevrimdışı FARUK

hayırlı olsun hocam güzel haber  :ok:

Çevrimdışı pascal26

FB nin forma satış rakamlarına inanmayın. Onlar bence şöyle bir taktik izliyor.. Kiğılı ve diğer yöneticiler çıktığı günlerde toplu alım yapıyor.. 50bin kadar. Millette büyük satış var algısı yerleştiriyorlar.. sonra herkes hemen almalıyım moduna giriyor.

Katılıyorum @sallapati. 3 Temmuz'dan sonra genel olarak ilgide gerçekten ciddi düşüş var. Taraftarı gazlamak için yapıyorlar ve medyayı da inanılmaz kullanıyorlar bu konuda.

Hergün İstanbul'un yarısını gidip geliyorum iş için. FB şampiyon olduğundan bugüne doğru düzgün bayrak bile asılmadı balkonlara.  Önceki senelerin yarısı bile değil. Bizim 2009 şampiyonluğumuzda bundan çok çok daha fazlaydı bayraklar.

Çevrimdışı sallapati

gökhan töre instagramdan müjdeyi verdi

Çevrimdışı Zoro

inşallah herpimizin gönlüne göre olur murat hocam...
hocam ben veteriner hekimim. özel sektörde çalışırken devlet memurluluğuna geçtim. bazen çok pişman oluyorum bazende iyiki geçmişim diyorum. ikisininde kendine göre avantaj ve dezavantajları var. ama polislik hem çok zor bir meslek hem de toplum tarafından çokta sevilmeyen bir meslek. gerçi sizler gibi insanlar polis olursa o meslek grubu da düzelecek.

Çevrimdışı Zoro

izorlu 85 bu arada alıntıyı yanlş yapmışım. kusura bakma.

Çevrimdışı Oktay

bizim taraftarda herzaman para var ama gel görki hep insanları soğuttular ben çok şeylere şahit oldum ama konu fazla uzamasın diye girmiyorum o konuya... ben stad bitmeye yakın 25 bin den yukarı kesin kombine satarız diyorum hele kusen , darılan insanlarda bir-iki maça gelsin ozaman her maç ortalama 40 bin kişiye yakın oynarız diyorum :) :)
[ Son Düzenleme: 23 Temmuz 2014, 16:38:41 Oktay ]

Çevrimdışı ONUR KOLCU

fener taraftarı feneriumlarda kuyruk oluşturuyormuş herkes bütçesi oranında alışveriş yapıyormuş  Taraftardanda benzer hamleler bekliyoruz :ok:

GEÇEN hafta sonu fenerbahce stadının yanındaki okulda sınava girdim. sınavdan cıktıgımda stadın altındaki feneriumda arabalar kuyruk olmuştu bircoğu yurt dısından gelmişleri poşetlerle dolu dolu alıyolardı. adamlarda ürün konusunda sahiplenmeyi iyi yapıyorlar.

inşallah bizde kısa sürede toparlarız takımımıza destek veririz stadımızla beraber yeni bir hava yakalayıp başarılı sezonlar geçeririz..

ayrıca bence bu seneki formalarımız kalite olarak cok güzeller. ben geçen sene syah aldıgım için bu sene kırmızı alacağım.. ama en iyisi siyah bence :)

Çevrimdışı murat

bizim taraftarda herzaman para var ama gel görki hep insanları soğuttular ben çok şeylere şahit oldum ama konu fazla uzamasın diye girmiyorum o konuya... ben stad bitmeye yakın 25 bin den yukarı kesin kombine satarız diyorum hele kusen , darılan insanlarda bir-iki maça gelsin ozaman her maç ortalama 40 bin kişiye yakın oynarız diyorum :) :)
neyse bende uzatmayayım ama bir ekleme yapayım oktay.iyi dost kara günde belli olur.Dünya malı elde iken düşman bile dost olur.

Etiketler: