Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8346977 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Yeni açıktan 406 ,407 yada 408 daha karar vermedik. Orada karar vericez. Nereyi tavsiye edersiniz

Çevrimdışı murat

bu karar onların beşiktaşlılığını sorgulattırır.kulübün en çok ihtiyacı olduğu dönemde passolig saçmalığı yüzünden beşiktaşa sırtını dönüyorsan sebebi her ne olursa olsun ister başkanı sevme ister hükümeti protesto et hiç bir geçerli açıklaması kalmıyor.bu iş döner dolaşır onların menfaat gurubu olduğuna beleş bilet kaynaklarının kuruduğu için bu şekilde davrandıklarına dayandırılır.bence yaptıkları büyük bir hata ve bu hata hem kulübümüze hem kendilerine zarar veriyor.kulüp passolig paralarınıda iade ediyor daha ne yapsın anlaşılır gibi değil.başkan bedava 1000 tane bilet verse hiçbiri ben gitmiyorum demez.(bakın ben bile öyle inanmaya başlamışım) sen gitmiyorsan bırak içinde kalsın gidecek olana beşiktaşa destek olmaya çalışanada bir anlamda engel olmaya çalışıyorsun.

Çevrimdışı tayfun

Yeni açıktan 406 ,407 yada 408 daha karar vermedik. Orada karar vericez. Nereyi tavsiye edersiniz
406 satışda değil üstat.407 nin sol tarafı daha iyi görür stadı.zaten orda bi yoğunluk var,bende 107 den aldım.
sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Çevrimdışı Anıl

Eğer satışa açıksa 406 nın altları diyorum ben :) Eğer orası da satışa kapalıysa 407 nin aşağıları diyorum :)

Çevrimdışı murat

eski açık 121 i tavsiye ederiz bize sorarsan.yaklaşık 30-40 kişilk bir grup olduk şimdiden.16 ile 22. sıra arasında 15 ile 25 . koltuklar arasındayız.

Çevrimdışı mehmetthedum

Bugun bayram icin  internetten otobus bileti aldım, tc kimlik no, dogum gunu, ad soyad ne varsa aldilar üyelik icin, sonra bilet sattilar. E almıyım mı bilet, gitmeyim mi büyüklerin elini öpmeye, yeğenlerimi görmeyim mi.. 

O hesap işte,

Passoya kendini tanitmadan bilet alamiyon beşiktaşli. Gitmicen mi sahaya veya deplasmana,  takımı görmeyecen mi, tezahurat yapmayacan mı? Tabi bu bir seçim. Demek ki baĞzıları için aslolan takım aidiyeti değil. Onlar tatili arkadaşlarıyla  geçiren  yeni nesil gibiler. Grupları ile beraber maçları barda meyhanede izleyip bira-cigara yapacaklar belli. Ebeveyn evinde yapamayacakları haylazlıkları , tatilde öğrenci evinde kalarak yapacaklar.

Çünkü kimliklerini verip haylazlık yapmaya devam ederlerse ki edeceklerini kendileri de biliyor, yeni yasa gereği ceza yiyecekler.

O zaman bu protestocular beşiktaşlı mı? Belki ilçe ve memleket olarak evet, blki taraftar olarak da evet, ama kulübün katılımcısı veya sahibiler mi ? HAYIR.. O zaman kulüple ilgili hiçbir söz söylemeye hakları da olamaz. Ne anne baklavasından yiyebilirler, ne konu komşuya biz bu ailedeniz diye şov yapabilirler.

Onlar artık gelinin memleketinden olan hanımköylüler. Hanımköy grubunu tercih edip babaevine gitmiyorlar.

Çok kırgınım be forum...
[ Son Düzenleme: 23 Temmuz 2014, 16:06:07 mehmetthedum ]
Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimdışı tayfun

eski açık 121 i tavsiye ederiz bize sorarsan.yaklaşık 30-40 kişilk bir grup olduk şimdiden.16 ile 22. sıra arasında 15 ile 25 . koltuklar arasındayız.
mal gibi gittik yeni açıkdan aldık,bileydim orada yığılacağımızı vallah bizde gelirdik.

Çevrimdışı Deniz

Maça isteyen gelir istemeyen gelmez.Gelenin de Beşiktaşlılığını gelmeyenin de Beşiktaşlılığını sorgulamak kimseye düşmez.Yaşınız kadar yurt dışına deplasmana giden adamlara ithamlarınızı söylerken dikkatli olun derim.Burada olmayan insanların arkasından konuşmak dedikoduya girer.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı MamiReyiz_39

Her an sözleşme imzalaması beklenen Gökhan Töre, Instagram hesabından KARTAL resmi paylaştı.
Mermiler Atılacak Gökyüzüne..Şampiyon Olduğun Gece..Piuvvv Piuvvvv Piuvvvvv
İletişim Adresi: http://instagram.com/muhammetrslan

Çevrimdışı ALI RIZA

Gençlere vermişler projeyi eviriyorlar çeviriyorlar  :kop:

Çevrimdışı tayfun

konumuza dönersek eski açık tarafında betonlama için kalıplar yerleştirilmekte.

Çevrimdışı Efe

Şuanda 3 kişi kombine almak için stada gidiyoruz.

Hayırlı olsun eski acik 121 den alirsiniz insallah
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı idil

Merhaba herkese harika forma tanıtım reklamı çekilmiş yine :)))
Benim aklım da sürekli forma ve kombine satışında tabi ki...
Forma ve kombinelerin güncel olarak totalde ne kadar satıldığını bilen var mıdır?? Araştırıyorum ama hiç güvenilir bir kaynak bulamadım :/
O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

Çevrimdışı sallapati

Çevrimdışı mehmetthedum

@Deniz bey,

Keşke özelden yazsaydın da özelden cevap vereydim,

Önce yaşıma bir bak,
Sonra tekrar oku bakalım beşiktaşlılıklarına laf etmiş miyim,
Sonra beşiktaşın yurtdışı deplasmanına düzenli gidenlerden bugün kombine almayan kaç kişi var bilgini bizimle paylaş,

Sonra da lutfen bana cevap ver,

1986 da ben yeni açık kapalı köşesinde bağıriŕken veya 92 de kapalı ortasında lise pankartımı açarken siz neredeydiniz acaba?

[ Son Düzenleme: 23 Temmuz 2014, 16:17:10 mehmetthedum ]
Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimdışı tayfun

Hayırlı olsun eski acik 121 den alirsiniz insallah
8 den alacaklarmış arkadaşlar.

Çevrimdışı murat

Maça isteyen gelir istemeyen gelmez.Gelenin de Beşiktaşlılığını gelmeyenin de Beşiktaşlılığını sorgulamak kimseye düşmez.Yaşınız kadar yurt dışına deplasmana giden adamlara ithamlarınızı söylerken dikkatli olun derim.Burada olmayan insanların arkasından konuşmak dedikoduya girer.
maça gelmeyeceklerse kimse zorla getirme derdinde değil.ne amaca hizmet ediyorlar ben anlayamadım.belki yaptıkları doğru birşey ama tadında bırakmadıkları zaman zararını eminim belkide canlarından çok sevdikleri Beşiktaşa zarar verdiklerinin farkına varmalılar.çarşı içinde olmayıp çarşıya saygı duyan insanları kaybetmemeliler.

Çevrimdışı tayfun

Merhaba herkese harika forma tanıtım reklamı çekilmiş yine :)))
Benim aklım da sürekli forma ve kombine satışında tabi ki...
Forma ve kombinelerin güncel olarak totalde ne kadar satıldığını bilen var mıdır?? Araştırıyorum ama hiç güvenilir bir kaynak bulamadım :/
kale arkası tribünleri biliyorum ama diğerleriyle ilgili sağlıklı data yok maalesef.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

DENİZ ozaman öyle protesto edip milleti yönlendirmeyecekler.. evlerinde otursunlar. bu insanlar son bi kaç senedir bjk ye zarar veriryorlar. burası bir futbol külübü .. bütün kulupler bu uygulamaya uymak zorunda yasa bu sonuçta artık bu gereksiz işleri bıraksınlar ya tribünde takımın yanında olsunlar yada bu işleri bıraksınlar...

başka bir konuya değinmek istiyorum.. son 3 senede inönü stadında yaklasık 30 35 maca gittim.. biz tribünde sadece eğleniyoruz eglendiriyoruz.. rakibi baskı altına almıyoruz..

inşallah yeni stadımızla beraber rakibi baskı altına alan bi taraftar toplulugu oluruz..

Çevrimdışı sallapati

FB nin forma satış rakamlarına inanmayın. Onlar bence şöyle bir taktik izliyor.. Kiğılı ve diğer yöneticiler çıktığı günlerde toplu alım yapıyor.. 50bin kadar. Millette büyük satış var algısı yerleştiriyorlar.. sonra herkes hemen almalıyım moduna giriyor.

Çevrimdışı idil

FB nin forma satış rakamlarına inanmayın. Onlar bence şöyle bir taktik izliyor.. Kiğılı ve diğer yöneticiler çıktığı günlerde toplu alım yapıyor.. 50bin kadar. Millette büyük satış var algısı yerleştiriyorlar.. sonra herkes hemen almalıyım moduna giriyor.

Valla işe yarıyorsa iyi taktik... Biz de yapmalıyız...
O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

Çevrimdışı Efe

Eski acik ve yeni acikta bugun ve yarin betonlama baslar eski acik bu gece betonlanir heralde kapalida daha kaliplama bitmemis 2 gun sonrada kapalinin tamami bitecek numralida da temel orumu suruyor
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Hakan Bilgin

DENİZ ozaman öyle protesto edip milleti yönlendirmeyecekler.. evlerinde otursunlar. bu insanlar son bi kaç senedir bjk ye zarar veriryorlar. burası bir futbol külübü .. bütün kulupler bu uygulamaya uymak zorunda yasa bu sonuçta artık bu gereksiz işleri bıraksınlar ya tribünde takımın yanında olsunlar yada bu işleri bıraksınlar...

başka bir konuya değinmek istiyorum.. son 3 senede inönü stadında yaklasık 30 35 maca gittim.. biz tribünde sadece eğleniyoruz eglendiriyoruz.. rakibi baskı altına almıyoruz..

inşallah yeni stadımızla beraber rakibi baskı altına alan bi taraftar toplulugu oluruz..
+1903
Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı tayfun

moralini bozmak gibi olmasın @sallapati ama benim arkadaşlarımın hepsi aldı ve bazıları forma kalmadığı için beklediler 1-2 gün.

Çevrimdışı Efe

eski açıkta beton show başlıyor Efe

Evt atacaklar bu gece onlari seyredecegiz
Şampiyon Beşiktaş JK

Etiketler: