Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8355623 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ByGoLD

Günaydın arkadaşlar,

Bayram öncesi çalışmalar gayet iyi gidiyor ben bu kadar çalışaçaklarını bile beklemiyordum.

Bayram sonrası işçi sayısı artımı ile Ağustos sonu stat baya toparlanmış olur.
Dönüşümüz Muhteşem Olacak !!!

Çevrimdışı ikay yusuf

Günaydın arkadaşlar,

Bayram öncesi çalışmalar gayet iyi gidiyor ben bu kadar çalışaçaklarını bile beklemiyordum.

Bayram sonrası işçi sayısı artımı ile Ağustos sonu stat baya toparlanmış olur.
Artacagini bilmiyoruz..umuyoruz sadece :s20:
Bırak Allah aşkına ya. Kaybetmekten korksak Beşiktaş'ı tutmayız...

Çevrimdışı Hakan Bilgin

Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı ByGoLD

Artacagini bilmiyoruz..umuyoruz sadece :s20:

Abi koca yaz geçti 1500 lere çıkacaktı. 1 ay çalışsa o 1500 kişi dünyaları yaparlar ya

Çevrimdışı SDemirsoy

Günaydın arkadaşlar bu vincin havada kaldırdığı ne acaba  :alala:

Çevrimdışı Hakan Bilgin

kaldırıyormu yoksa kadraja arkadaki fışkırtıcımı giriyor? göz yanılması sanırım
Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı SDemirsoy

kaldırıyormu yoksa kadraja arkadaki fışkırtıcımı giriyor? göz yanılması sanırım
evet abi göz yanılmasyıymış :)

Çevrimdışı ONUR KOLCU

SAMETCİM bence menüsküsten sonra birde gözlük bak kardeşim sen :) bende arkada fıskırtıcı görüyorum sanki:)

Çevrimdışı SDemirsoy

SAMETCİM bence menüsküsten sonra birde gözlük bak kardeşim sen :) bende arkada fıskırtıcı görüyorum sanki:)
:D sabah sabah iyi göremedik  :evillol:

Çevrimdışı yavvuzz

Arkadaşlar günaydın ,

Stadın biraz daha hızlanması lazım özellikle yeni açık tarafının , çiçekler eski açığı bitirecek neredeyse , obitaş hala yerinde sayıklıyor . O tarafta büyük problem var kanımca...

Çevrimdışı tayfun

günaydın,betonumuz,transferimiz bol olsun.
sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Çevrimdışı ByGoLD

Şu kamerayı yeni açık tarafından koymamaları Obitaş açısından büyük şansızlık. Hem adamların artık adı çıktı yavaş diye inmez artık 8 'e :)

Bugün bitirseler çatısı yok diye eleştirilirler :)

You will win OBITAS

Çevrimdışı ayayhan

numaralı bitmedikten sonra obitaş yarın bitirsen ne olucakki çatının montajı ancak tüm stad bitince başlanıcak bizim beklememiz gereken numarının bitmesi oda 30 ekim gibi netleşir

Çevrimdışı ikay yusuf

nice ramazanlar gelip gececek..yeni acik hep ayni kalacakmis hissine kapildim..neredeyse 2 aydir ayni goruntu...bunaldim :ebebe: :ebebe: :ebebe:

Çevrimdışı Yakup

Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimdışı melyet

arkadaşlar şu an tahminen statda kaç işçi çalışıyor bilen varmı?
NASIL GELDİK BİRGÜN,ÖYLE GİDECEĞİZ..

BEŞİKTAŞ'LI DOĞDUK,BEŞİKTAŞ'LI ÖLECEĞİZ!!

Çevrimdışı ikay yusuf

O hissiyata kapılmanız normal çünkü alan büyük olunca yapılan iş göze gözükmüyor. Numaralı başlayalı neredeyse 1 ay oldu, herhangi bir kolon görebiliyor musunuz? Obitaş 1 ayda en az 100 tane kolon dikti.
benimkidupeduz provokasyon hocam;))..cickler deayak uydurdu onlara...ramazan boyunca sabahladik kamera karsisinda..iyi gitmedi isler malesef :s20:

Çevrimdışı ONUR KOLCU

AKTAR ABİ kendni bu kadar kandırmayı nasıl başarıyorsun.. formülünü açıklarmısın :) ?

Çevrimdışı ONUR KOLCU

@DENİZ Lanzini sanki patlamış gibi duruyor :)

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Neden böyle düşünüyorsun?
Senin gibi düşünmeyen insanların bazı şeyleri akıl edemediğini mi sanıyorsun?
Hayatında hiç yanlış düşündüğün olmuyor mu da diğer düşünceleri aşalığalama gayesindesin?
Zeki insan düşüncelerinden şüphe duyabilen insandır fakat sadece benim düşündüğüm doğru sadece ben bilirim diyen insanlar kusura bakma ama biraz geri düşüncelidir.

Sadece ben kendimi kandırmıyorum, stadın hergün yüzlerce fotoğrafını çeken @mustafa_(87) ve @El irtibat3 kardeşlerimiz de mi kendini kandırıyor? Sen bana bunu cevabını veremezsin.

Ayrıca senin anlamadığın bir nokta daha var, biz obitaş hızlı demiyoruz. Dediğimiz tek şey çiçekler inşaat yavaş. Bunun için tarihlere bakman yeterli ama sen bunu bile anlayamıyorsun demekki. Hayret verici.

Peki bir tek sen zekisin biz kendimizi kandırıyoruz.

BENDE her hafta sonu stada gidiyorum senin bu gördüklerini göremiyorum.. biz körmüyüz ..

ayrıca senin zekanla flan dalga gectiğmiz yok burda şaka karışık bişey söyledik.. sende yazdıklarına dikkat et şaka kaldıramıyorsan yapmayız..

hadi eyvallah.

Çevrimdışı tayfun

kapalıda son testere kiriş kalıplarıda sökülmüş,localara bir prekast daha çakmışlar,eski açıkda betonlama vs vs vs....
sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Kapalı da artık son kirişin üst kalıplaması yapılıp bitirilecek.. Hafta sonuna kadar biter artık..   Eski açıkta numaralı tarafına dogru olan kolonlar betonlanıyor.

Bayram sonrası şuankı hızım 3 4 katı hızla gideck diye düşünüyorum bir çok emekci ramazandan dolayı memleketınde. Agustos sonunda baya bir değişiklik olur diye düşünüyorum.

Tabi bu arada eski açık üst kat kolonları da yava yavas kalıplanıp betonlanıyor güzel bir gelişme.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Kapalı da artık son kirişin üst kalıplaması yapılıp bitirilecek.. Hafta sonuna kadar biter artık..   Eski açıkta numaralı tarafına dogru olan kolonlar betonlanıyor.

Bayram sonrası şuankı hızım 3 4 katı hızla gideck diye düşünüyorum bir çok emekci ramazandan dolayı memleketınde. Agustos sonunda baya bir değişiklik olur diye düşünüyorum.

Tabi bu arada eski açık üst kat kolonları da yava yavas kalıplanıp betonlanıyor güzel bir gelişme.

ESKİ açık  2. kat kolonların betonlanması gerçekten güzel bir gelişme.. iyice satadımız ortaya çıkmaya başlayacak.

Çevrimdışı Hakan Bilgin

ESKİ açık  2. kat kolonların betonlanması gerçekten güzel bir gelişme.. iyice satadımız ortaya çıkmaya başlayacak.
çıksın artık korkutucu bir hal alacak

Çevrimdışı ONUR KOLCU

çıksın artık korkutucu bir hal alacak

eski açık üst kirişler ve numarılıyı eski ve yeni açığa bağlayan köşeler belirgenliştği vakit @yeniinönü nün fotografları cok süper olur.

Etiketler: