Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8353562 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı baro19

Günaydın, bu sezon herhangi bir maça(günübirlik) bilet alıp gitmem için passo kartımın olması mı lazım? Bilgilendirirseniz çok sevinirim...

Eski Açık ve Numaralı Bir Haftalık Karşılaştırma

Fotoğraflar için Mustada Abiye Çok Teşekkürler...

Çevrimdışı Efe

Grobetonumuz bitmis numaralida simdi sira yeni acik numrali birlesiminde :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmett.67

Bir inşaata başlanırken , o inşaatın ilerleme takvimi gibi şeyler yapılmıyor mu? Bu gibi tahmini ilerleme planları gibi belgeler vardır herhalde. Beşiktaş İnşaat A.Ş., Obitaş ve Çiçekler İnşaattan bağımsız olduğuna göre kendine göre takvimlendirme yapmış olması gerekir. Yok mu bir arkadaş hangi tribün inşaatında ne kadar geride kaldık söyleyebilecek? Bu iş tabii çok komplike, bir çok faktöre , en önemlisi paraya bağlı bir şey, hangi inşaat şirketi bilerek işi yavaşlatabilir ki? Ayrıca kaba inşaat eletrik ve mekanik işeri, çatı inşaatı hepsi birbirine bağlı gitmesi gereken işler değil mi? Örneğin elektirik ve mekanik şirketine para ödeyecek paran yoksa kaba inşaatın ilerlemesinin de bir anlamı olmuyor, hepsi birarada gitmesi gerekmiyor mu? Bunları neden yazdım, ben de genelde izleyici gruptan  biriyim, ama görüyorum ki Obitaş , Çiçekler çekişmesi bir türlü bitmiyor. Sayfaları bu çekişmeden dolayı boşa dolduruyormuşuz gibime geliyor...

Çevrimdışı Efe

Günaydın, bu sezon herhangi bir maça(günübirlik) bilet alıp gitmem için passo kartımın olması mı lazım? Bilgilendirirseniz çok sevinirim...

Lig maclari icin evt ama diger maclar icin daha net bisey yok
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı empisayn

UEFA maçları haricinde passo alman lazım maalesef günübirlik gelsen bile
İTÜ Asırlardır BEŞİKTAŞLI !

Çevrimdışı attila_metu

Merhaba Beşiktaş sevdalıları..
Bir süredir forumu okuyucu olarak takip ediyorum. İnşaat ile ilgili "Yeni inönü stadı" ve "mustafa" nın fotoğraflarını hergün en ince detayına kadar inceliyorum.
Açıkçası yeni açık tarafını gördüğümde her seferinde tüm enerjim kayboluyor ve moralim çok bozuluyor.

Sizinle paylaşmak istediğim şeyler olduğunu düşündüm ve foruma üye olmaya karar verdim.

Statın inşaatı ile ilgili süreçte benim gözlemlediğim:

Hafriyat çalışmaları bittikten sonra 2014-2015 sezonuna yetiştirebilmek için fazla işçi ile birlikte kapalının inşaatına hızlı bir giriş yapıldı.
Kapalı hızlı bir şekilde ortaya çıkmaya başlanınca Ağustos ayına yetişir şeklinde talihsiz açıklamalar geldi.
Bu dönemde hatırladığım bir başka açıklama ise beşiktaş inşaat a.ş. genel müdürünün inşaat alanında 1000 kişi civarında çalışanın bulunduğu açıklamasıdır.

Ancak iş kale arkalarına doğru geldiğinde işin bu kadar kolay olmadığı anlaşıldı ve 2014-2015 sezonuna yetişmeyeceği görüldü.
Bu aşamada beklentiye giren taraftarın önüne çatı bahanesi atıldı.
Hedef  2015-2016 başlangıcı olarak değiştirildi ve bunun sonuncunda da rölanti tempoda inşaat devam ediyor.

Gözlemlerim sonucunda kişisel tahminim;
Kaba inşaatın yıl sonuna doğru biteceği. (Yeni açık ile numaralının eş zamanlı biter gibi geliyor)
Nisan gibi çatının biteceği ve çimin yerleştriilmeye başlanacağı.
Ağustos ayına da stadın kullanıma hazır hale geleceği.

İnşallah yeni inönü stadımızda büyük başarılar kazanacağız.
Hepimize sabırlar..

Çevrimdışı baro19

Lig maclari icin evt ama diger maclar icin daha net bisey yok

Teşekkürler Efe Abi :D Bu sene İstanbul'a yakın bir ilde Üniversitenin farabi programından yararlanacağım artık maçlara gidebileceğim :D

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Kapalıda son testere kiriş kalıbıda söküldü. Bugün akşama doğru çıkış kapısıda sökülür tahminimce. Kapalı kabası bitti geçmiş olsun  :super:

Çevrimdışı Efe

Merhaba Beşiktaş sevdalıları..
Bir süredir forumu okuyucu olarak takip ediyorum. İnşaat ile ilgili "Yeni inönü stadı" ve "mustafa" nın fotoğraflarını hergün en ince detayına kadar inceliyorum.
Açıkçası yeni açık tarafını gördüğümde her seferinde tüm enerjim kayboluyor ve moralim çok bozuluyor.

Sizinle paylaşmak istediğim şeyler olduğunu düşündüm ve foruma üye olmaya karar verdim.

Statın inşaatı ile ilgili süreçte benim gözlemlediğim:

Hafriyat çalışmaları bittikten sonra 2014-2015 sezonuna yetiştirebilmek için fazla işçi ile birlikte kapalının inşaatına hızlı bir giriş yapıldı.
Kapalı hızlı bir şekilde ortaya çıkmaya başlanınca Ağustos ayına yetişir şeklinde talihsiz açıklamalar geldi.
Bu dönemde hatırladığım bir başka açıklama ise beşiktaş inşaat a.ş. genel müdürünün inşaat alanında 1000 kişi civarında çalışanın bulunduğu açıklamasıdır.

Ancak iş kale arkalarına doğru geldiğinde işin bu kadar kolay olmadığı anlaşıldı ve 2014-2015 sezonuna yetişmeyeceği görüldü.
Bu aşamada beklentiye giren taraftarın önüne çatı bahanesi atıldı.
Hedef  2015-2016 başlangıcı olarak değiştirildi ve bunun sonuncunda da rölanti tempoda inşaat devam ediyor.

Gözlemlerim sonucunda kişisel tahminim;
Kaba inşaatın yıl sonuna doğru biteceği. (Yeni açık ile numaralının eş zamanlı biter gibi geliyor)
Nisan gibi çatının biteceği ve çimin yerleştriilmeye başlanacağı.
Ağustos ayına da stadın kullanıma hazır hale geleceği.

İnşallah yeni inönü stadımızda büyük başarılar kazanacağız.
Hepimize sabırlar..

Hoş geldin tespitlerin doğru ama parasal konudan aslında yavaslik :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Deniz

@DENİZ Lanzini sanki patlamış gibi duruyor :)
@onur4563 yok patlamadı hala gelecek ama river yine son dk kazığı atma çabalarında.şu an amerikada ve arjantinde gece yarısı.5-6 saat sonra görüşmeler ciddi şekilde başlar.son pürüzler halledilir.zaten bugün ve yarın da bu iş olmazsa transferden vazgeçilecek.

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Göçmenkartal

Obitaş testere kiriş yapmadan yeni açıkda gelişme olmaz istediğin kadar arka tarafı yapsın gerçi orayıda doğru düzgün ilerletmiyor ama insan testere kiriş yapar işler hızlı gözüksün diye oda yok.

Çevrimdışı Deniz

Obitaş testere kiriş yapmadan yeni açıkda gelişme olmaz istediğin kadar arka tarafı yapsın gerçi orayıda doğru düzgün ilerletmiyor ama insan testere kiriş yapar işler hızlı gözüksün diye oda yok.
İyi de adamların bir inşaat planlaması var.ön tarafları yaparlarsa arka tarafa malzemeyi nasıl götürecekler?Betonlamalar nasıl yapılacak?Arkadan öne doğru çalışmak zorundalar.Ayrıca testere kiriş de yapıyor
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Hakan Bilgin

@onur4563 yok patlamadı hala gelecek ama river yine son dk kazığı atma çabalarında.şu an amerikada ve arjantinde gece yarısı.5-6 saat sonra görüşmeler ciddi şekilde başlar.son pürüzler halledilir.zaten bugün ve yarın da bu iş olmazsa transferden vazgeçilecek.

sabah 6 olmasın şimdi saat
Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Benimde duyumlarım o yönde inşallah olumlu bi şekilde biter river plate  cok zorluk cıkarıyor.. eğer böyle devam ederse marko marin gelir gbime geliyor..

Çevrimdışı ZEKI

Kapalıda son testere kiriş kalıbıda söküldü. Bugün akşama doğru çıkış kapısıda sökülür tahminimce. Kapalı kabası bitti geçmiş olsun  :super:

Bende cameradan gordum sokmusler, ama cikis kapisi bugun sokulmez sanki
artik eski acikta kapali kosesinden baslarlar testere kirislere

Çevrimdışı Deniz

Çevrimdışı Deniz

Benimde duyumlarım o yönde inşallah olumlu bi şekilde biter river plate  cok zorluk cıkarıyor.. eğer böyle devam ederse marko marin gelir gbime geliyor..

River çingene pazarlığı yapıyor.Çok çakallar .River işi yokuşa sürmese 3 hafta önce bu transfer bitmişti.Verdikçe istiyorlar

Çevrimdışı gurbetci kartal

bjktv cokmu aramis su bilal mese yi yorumcu diye gerirmis nefret ediyor bircok besiktasli birde diego ile resim cekilip besiktas anlasdi soylemesi yokmu(ardindan adam iki gun sonra fenere imza atti )ne yuznen cikiyor anlamak mumkun degil boyle yuzsuzluk olurmu programi ben sunuyor olsam hani lan  diego besiktastaydi der adami bozardim haksizmiyim arkadaslar?

Çevrimdışı Göçmenkartal

İyi de adamların bir inşaat planlaması var.ön tarafları yaparlarsa arka tarafa malzemeyi nasıl götürecekler?Betonlamalar nasıl yapılacak?Arkadan öne doğru çalışmak zorundalar.Ayrıca testere kiriş de yapıyor

Kardeşim aylardır orda testere kirişde fark göremedik en fazla 2 3 tane ayrıca numaralıya yakın tarafa temel atsalar biran önce iyi olur.

Çevrimdışı Deniz

Kardeşim aylardır orda testere kirişde fark göremedik en fazla 2 3 tane ayrıca numaralıya yakın tarafa temel atsalar biran önce iyi olur.
Atarlar yakında :)

Çevrimdışı ZEKI

bjktv cokmu aramis su bilal mese yi yorumcu diye gerirmis nefret ediyor bircok besiktasli birde diego ile resim cekilip besiktas anlasdi soylemesi yokmu(ardindan adam iki gun sonra fenere imza atti )ne yuznen cikiyor anlamak mumkun degil boyle yuzsuzluk olurmu programi ben sunuyor olsam hani lan  diego besiktastaydi der adami bozardim haksizmiyim arkadaslar?
pide bitmis hocam  :biggrinking:
yeni acikta arkada kolonlar sanki betonlaniyor. Eski acik numarali kosesinde de fiskirtici isini bitirmis gidiyor

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı Sahin53

Benim merak ettiğim bu numaralı yeni açık köşesinde numaralının başladığı kısım son çizgi midir yoksa biraz daha yeni açık tarafına gidecekler mi?
Beşiktaşlı olmanın verdiği gurur kalbimizin en güzel yerinde durur.

Çevrimdışı FARUK

Benim merak ettiğim bu numaralı yeni açık köşesinde numaralının başladığı kısım son çizgi midir yoksa biraz daha yeni açık tarafına gidecekler mi?

son kısım
yeni açık numaralıya yaklaşacak

Çevrimdışı Sahin53

son kısım
yeni açık numaralıya yaklaşacak
Ordan ötesi obitaşın yanı tamamdır teşekkürler
Beşiktaşlı olmanın verdiği gurur kalbimizin en güzel yerinde durur.

Etiketler: