Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 32 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8356327 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı ALI RIZA

Numaralıda beton işlemi devam etmekte...!

Çevrimdışı Deniz

Cümleten İyi geceler  :)

Sabah uyandığımda banlı hesap bulmam inşallah @SaLVaDoR  :evillol: :evillol:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Akcatas45

iyide neden bu uzun süreli ayrılık :alala:
Kusura bakmayın telefonum bozuldu netten de cok gıremıyordum yenı telefon aldım ve aktıf olmaya calısacagım :)

Çevrimdışı ALI RIZA

Cümleten İyi geceler  :)
Sabah uyandığımda banlı hesap bulmam inşallah @SaLVaDoR  :evillol: :evillol:
İyi geceler :) hayır hayır her zamanki gibi devam edersin :)
[ Son Düzenleme: 22 Temmuz 2014, 04:04:17 SaLVaDoR ]

Çevrimdışı Akcatas45

Bu arada arkadaslar siyah formaya gercekten bayıldım ama alacak ekonomık durumum yok :(

Çevrimiçi murat

Kusura bakmayın telefonum bozuldu netten de cok gıremıyordum yenı telefon aldım ve aktıf olmaya calısacagım :)
tekrar aramızda görmek güzel :ok:

Çevrimdışı ozturk05

Cümleten hayırlı sahurlar arkadaşlar... Sitenin ilk açıldığı tarihten bu yana sessiz takip edenlerdenim...Ülkemizin güzide ili Amasyadan selamlar.... Forum site kurulumunda emeği geçen tüm abi ve kardeşlerimize saygılar ve teşekkür ederim... Yapılan yeni mabedimizi ve transfer haberlerini buradan takip etmek ayrıca güzel...Site üyelerinin buluşma toplantıları gerçekten çok güzel oluşum...İnşallah bir gün benim gibi anadolu da ikamet eden taraftarlarımızın katılımıyla daha güzel kaynaşma olur...Hepiniz Allah a emanet olun...Ramazan Bayramınız mübarek olsun...

Çevrimdışı eagle23

genel kombine satışları hakkında bilgisi olan varmı ?

Çevrimdışı Furkan Sarper

genel kombine satışları hakkında bilgisi olan varmı ?

Resmi olmasada 4600 civari

Çevrimdışı Anıl

Cümleten hayırlı sahurlar arkadaşlar... Sitenin ilk açıldığı tarihten bu yana sessiz takip edenlerdenim...Ülkemizin güzide ili Amasyadan selamlar.... Forum site kurulumunda emeği geçen tüm abi ve kardeşlerimize saygılar ve teşekkür ederim... Yapılan yeni mabedimizi ve transfer haberlerini buradan takip etmek ayrıca güzel...Site üyelerinin buluşma toplantıları gerçekten çok güzel oluşum...İnşallah bir gün benim gibi anadolu da ikamet eden taraftarlarımızın katılımıyla daha güzel kaynaşma olur...Hepiniz Allah a emanet olun...Ramazan Bayramınız mübarek olsun...
Hoşgeldiniz :ok:

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 22 Temmuz 2014, 04:16:50
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
arkadaşlar yaş ve profl fotoğraf kısmı düzenlememi nerden yapacağım ,yardımcı olursanız sevinirim

Çevrimdışı Balasagun

Hoşgeldiniz ağabey. İyi geceler.

Çevrimdışı ozturk05

Çevrimdışı ALI RIZA

arkadaşlar yaş ve profl fotoğraf kısmı düzenlememi nerden yapacağım ,yardımcı olursanız sevinirim
Profil e gir oradan profil düzenle altında açılan sekmen den forum profili girersen yaş halledersin avatar resimini ekleye bilirsin

Çevrimdışı ozturk05

Çevrimdışı ALI RIZA

Hoş geldiniz  :ok:

Çevrimdışı Balasagun

En üstte ''Profil'' sekmesi var üzerine gelince alt sekmeler açılıyor. Oradan ''Forum Profili''ne girerek değiştirebilirsiniz.

Çevrimiçi Necmi

Merhaba arkadaşlar önceden wowda dh cok mesaj yazdım süreklı aktıftım bılen bılır bu aralar zıyaretcı olarak bakınıyorum sıteye uyelıgım de vardı aslında ama bugun gırme fırsatı buldum herkese hayırlı geceler  :)
seni bilmezmiyiz  :tabe: niye ziyaretci takılıyorsun bizde bu ziyaretciler kim diyoruz :D

Çevrimiçi Necmi

Hoş geldin kardeşim Amasya çok güzel bir şehir insanın içine huzur veriyor

Çevrimdışı ozturk05

Siz değerli insanları misafir etmekden mutluluk duyarım... hoşbulduk abi..

Çevrimdışı ALI RIZA

Tertemiz betonumuz da dökülmüştür...!
Sözde uyumaya gittim :) uyku gelmiyor ki

Çevrimiçi murat

Çevrimdışı ikay yusuf

koskoca alanda 6-7 kisi..boyle bitmez bu stad..bir de tek vardiya..ohooo.. :s20:
Bırak Allah aşkına ya. Kaybetmekten korksak Beşiktaş'ı tutmayız...

Etiketler: