Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8361182 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı TØLGA

o soruyu bende sormustum, verilen cevap blok blok yapiliyor ve depremde bloklar arasinda bosluk birakilarak salinim yapmalari saglanacakmis. Stadi gezerkende iki blok arasi bosluk ve arasi degisik bir malzeme ile doldurulmus.
anladım sagol zeki abi eski açıkdaki kapalıyla birleşen ilk sütunda görmüştük o malzemeyi yanılmıyorsam
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ZEKI

anladım sagol zeki abi eski açıkdaki kapalıyla birleşen ilk sütunda görmüştük o malzemeyi yanılmıyorsam
aynen tolga degisik bir malzeme ayaginla basinca sanki sungere basiyormussun gibi yanlis bir sey soyleyebilirim malzeme ile ilgili

Çevrimdışı Efe

@Efe hocam eylül sonuda eski acik biter dermiyiz ?

Abi deriz diye düsunuyorum ama agarlik numaraliya verilirse numaraliyla ayni andada bitebilir
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

6 oldu cok mutluyum şuan o yüzden yazdim :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı CharlieChaplin

• Kartal
  • *
  • 21 Temmuz 2014, 20:44:02
  • İstanbul'un Kalbi BEŞİKTAŞ
  • Ben Senin Ağustos'a Yetişebilme İhtimalini Sevdim.
o soruyu bende sormustum, verilen cevap blok blok yapiliyor ve depremde bloklar arasinda bosluk birakilarak salinim yapmalari saglanacakmis. Stadi gezerkende iki blok arasi bosluk ve arasi degisik bir malzeme ile doldurulmus.

Böyle büyük bir yapıyı tek blok halinde inşaa edemezsin bu yüzden bloklara ayırmak gerekir... Her blok arasına dilatasyon boşluğu bırakılır 10 cm kadar.. Bunun nedenlerinden bir tanesi yapı ilk çalışmaya başladığında üzerine binen yük nedeni ile oturma yapabilir... Diğer bir neden  deprem esnasından tüm yapının zarar görmesini engeller ve salınım yapar...
Hayat dar alanda trajedi, geniş açıda komedidir...Charlie Chaplin

• Kartal
  • *
  • 21 Temmuz 2014, 20:45:13
aynen tolga degisik bir malzeme ayaginla basinca sanki sungere basiyormussun gibi yanlis bir sey soyleyebilirim malzeme ile ilgili

:D :D :D arada köpük var zeki abi daha sonra üzeri dilatasyon derzi ile kapatılacak...

• Kartal
  • *
  • 21 Temmuz 2014, 20:47:41

Çevrimdışı ZEKI

:D :D :D arada köpük var zeki abi daha sonra üzeri dilatasyon derzi ile kapatılacak...

sagol yusuf, kopuk sonra aklima geldi.. degistir yapmayayim dedim.

Çevrimdışı Efe

Kapali eski acik birlesimindeki sütünlarda kopuk bolumu gorulebilir yakin cekimde 2 sütun arasini kopukle kapatmislar
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı quentine83

mustafa dan ses yok.onun saatleri halbuki. sağlığı sıhhati yerinde mi. gitmeyecek olsa haber verirdi...
İsmet Yarkın ONUR

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Çevrimdışı brci

Çevrimdışı ilhan mansız

Çevrimdışı ALI RIZA

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

mustafa dan ses yok.onun saatleri halbuki. sağlığı sıhhati yerinde mi. gitmeyecek olsa haber verirdi...

Sağolasın hocam merak etme iyiyim  :)

• Kartal
  • *
  • 21 Temmuz 2014, 21:15:16

Çevrimdışı capo di capi

Süleyman Seba Ölümsüzdür

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı serti67

tamda umudu keserken mustafa yetıstı ımdada ellerıne saglıkk
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı saricasi

İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Çevrimdışı ZEKI

98 Pictures Loading...  :busted_cop:
işte budur delirt bizi cildirt bizi musatafaa
ozlettin valla :D

Etiketler: