Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8365710 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı sahinnd

dışarıdan şimdi geldim kamera hala yok heralde pazar olduğu için tamir edemediler
  kısadevre yapmış yarın açılır dedi bjk mabet
Efsane yazdın tarihe BEŞİKTAŞ , Aşık Oldum Renklerine BEŞİKTAŞ....

Çevrimdışı Furkan Sarper

Eski acikta incr iscilik devam ediyor.guzel haber

Çevrimdışı İrfan

Herkese iyi geceler...
Bi kaç şey takıldı aklıma yanlışsam veya eksik varsa düzeltin, biz locaları ve Vip koltuları 3 senelik sattık/satıyoruz ve gelen parayla stada nakit akışı sağladık. Keza bu seneki satılan kombinelerde açılınca ilk seneyi kapsıyor. O zaman stad bize ilk 3 sene öyle aman aman bi ivme kazandırmayacak ekonomik olarak ? 2018-2019 sezonundan sonra biz sattığımız locaların gelirlerini transfer-borçlar-yatırımlar için kullanabileceğiz.

Stadımız çok güzel olacak her gün heyecanım tırmanıyor ama düşününce de hemen toparlanmamız olası görünmüyor malesef  :dontknow:

Herkese de tek tek teşekkürler, resimler, bilgiler, geyikler için   :) çok yazmıyorum ama takip etmek çok keyifli...  :ok:
We are Electric..!

Çevrimdışı Anıl

ysariusta

• Ziyaretçi

kale arkasına ağ sermesinler boşunamı ordan kombine aldım gelen topları toplayacağım :bandit:
bekliyorum dört gözle gs maçı garanti sabri tutturur hedefi :D
o benimde hevesim ama Necmi Abi yeni açıkta nasip olmadı. Senden 3 4 basamak yukarıdayım. nasip artık

@sahinnd sence Vodafone Arenanın neyi en güzel olacak?

Çevrimdışı triasix

Töre besiktas ta 4 milyon bonservisle 3. +1
yıl lik anlaşma yapıldı hyirli olsun

Çevrimdışı Necmi

Beşiktaşımızın alın teriyle yapılmış olması :ok:

Çevrimdışı Necmi

o benimde hevesim ama Necmi Abi yeni açıkta nasip olmadı. Senden 3 4 basamak yukarıdayım. nasip artık
artık benden sekerse :evillol:

Çevrimdışı sahinnd

duygusal olarak içinde senin @Necmi abimin ve daha nicelerinin bulunduğu 121. Bloğu,  OBİTAŞ gibi kaliteli bir firmanın yaptığı (gerçekten stad içine en çok baskıyı kuracak tribün )yeni açık tribünü.  Daha elle tutulur bir şey istiyorsan , en güzel özelliği bence dik tribün yapısı

ysariusta

• Ziyaretçi

Töre besiktas ta 4 milyon bonservisle 3. +1
yıl lik anlaşma yapıldı hyirli olsun
kaç para alacak belli mi

Çevrimdışı Efe

kısadevre yapmış yarın açılır dedi bjk mabet

gördüm şimdi okudum :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Anıl

duygusal olarak içinde senin @Necmi abimin ve daha nicelerinin bulunduğu 121. Bloğu,  OBİTAŞ gibi kaliteli bir firmanın yaptığı (gerçekten stad içine en çok baskıyı kuracak tribün )yeni açık tribünü.  Daha elle tutulur bir şey istiyorsan , en güzel özelliği bence dik tribün yapısı
Ben ve @keremfrat1 'in de bulunduğu 120. bloğu eklersen daha iyi olur  :kop: :kop:

Çevrimdışı sahinnd

Ben ve @keremfrat1 'in de bulunduğu 120. bloğu eklersen daha iyi olur  :kop: :kop:
  aha valla unuttum aynı zaman da loca sahibi @bjk_mabet (bu arada bir maç beni da alırsın dimi abi locana :) )  kapalıda bulanacaklar ve yeni açıkta bulanacak besiktasarena grubu üyelerini de eklemek isterim

Çevrimdışı Efe

e bilet var artık ağa demire falan gerek yok neden yaptılar e bileti sahaya inene verecen cezayı bi daha girmesi imkansız zaten yasalar işlerse çime ayak dahi basamaz kimse passolig kartı iptal olan tc kimlik nosuyla başka passolig kart alamıyor o yüzden ağ veya demir parmaklık konmaz stadlara en önden kombine alan adam parmaklıkmı seyredecek yada ağ bence olmaz
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı sahinnd

Bence vodafone arenanın dik tribünleri , akustiği ve 48000 kişilik kapasitesi işe ve hareketli marşlar ile deplasman takımının bir an önce bitmesini istediği 90 dakikalr yaşayacağız. Ayrıca bizim pyuncalar da kendilerini oynamak zorunda hissedecekler

Çevrimdışı Necmi

aha valla unuttum aynı zaman da loca sahibi @bjk_mabet (bu arada bir maç beni da alırsın dimi abi locana :) )  kapalıda bulanacaklar ve yeni açıkta bulanacak besiktasarena grubu üyelerini de eklemek isterim
yanlız o staddaki herkes Beşiktaş taraftarı kendimizi ayrıştırmayalım :bandit:

Çevrimdışı Oktay

Beşiktaş 33 bin civarında passo kart satmış demekki bütün kart sahipleri maca geldiğini kabul edersek (böyle bişey çok düşük bi ihtimal) stad 33 bin kişiden fazla gelemicek bizim kesin tez zamanda 100 bin satmamız lazım keza gs da 22 bin civarı satmış onlarında tez zamanda bizim gibi 100 bini bulması şart ... Aslında en mantıklısı passo kartın bedava olması

Çevrimdışı sahinnd

yanlız o staddaki herkes Beşiktaş taraftarı kendimizi ayrıştırmayalım :bandit:
  Emin ol abi o staddaki herkes beşiktaş taraftarı olamaz.

Çevrimdışı sahinnd

Beşiktaş taraftarı olarak açık havalı 3.5 tribünlü inönü stadında mabedimizde neler neler yaptık. Vodafone arena da bizden korksunlar

Çevrimdışı Necmi

e bilet var artık ağa demire falan gerek yok neden yaptılar e bileti sahaya inene verecen cezayı bi daha girmesi imkansız zaten yasalar işlerse çime ayak dahi basamaz kimse passolig kartı iptal olan tc kimlik nosuyla başka passolig kart alamıyor o yüzden ağ veya demir parmaklık konmaz stadlara en önden kombine alan adam parmaklıkmı seyredecek yada ağ bence olmaz
ağın nedeni top çarpmasını engellemek mesafe çok yakın zaten şeffaf ağ olur görünmez bile

Çevrimdışı okilic

ağın nedeni top çarpmasını engellemek mesafe çok yakın zaten şeffaf ağ olur görünmez bile

Juve stadinda heralde bu cama benzeyen plastik malzeme ile koruma yapilmisti  :alala:

Çevrimdışı Efe

abi olmasın ağ falan görüntümüz bozulur direk falan dikecekler mecbur sıkıntı bence bu kadar modern bi stadta ağ falan olmamalı inşallah yapılmaz yapılırsa bizim yerlerden maç seyri hiç iyi olmaz ve ben kızarım bu işe :bandit:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Furkan Sarper

Ağın olacagini mabet soylemisti kesin olucak yani :(

Etiketler: