Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8371437 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
8 yıllık demirören döneminde milyonlarca taraftar kaybetmişiz, fenerbahçenin taraftar sayısı bizden 3 kat fazla, 3 kat fazla fenerium var. Bizim onlar kadar forma satmamızı beklemek akılcı bir beklenti değildir. Dediğim gibi önce gerçekçi olmak lazım. Ama unutmayın bir sonraki yıldan itibaren yükseliş dönemine gireceğiz, 1 yılda onları geçemeyebiliriz ama 3-4 yıllık dönemde fark atarız  :ok:

Çevrimdışı Tolga

Kombineler 2 senelik satlmasına rağmen Fener ve Galatasaray seviyesinde. Kombineler gayet uygun. Bundan daha az olursa stadın özelliklerine yazık. Biz beleş stad yapmıyoruz ki yapım paralarını da bu staddan çıkaracağız.
tamam da atıyorum 20.000 kişiyle oynamak mı 40.000 kişiyle oynamak mı ben söylüyorum bizim taraftarımızda henüz o bilinç yok yeni stat olursa tabiki de kombine artar fakat ben öyle her maçı full oynayacağımızı sanmıyorum başarı gelmediği müddetçe
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ZEKI

Kimse benim taraftarlığımı Beşiktaşlılığımı sorgulamasın. Neymiş böyle taraftarlarla büyük kulüp olamazmışız. Kulübü taraftar mı yönetiyor hayırdır? Sen şuna böyle yöneticilerle de.
Kimsenin haddine dusmez bir Besiktaslinin Besiktasliligini sorgulamak.
Ama soylede bir durum var. Formalar cikar gider cakmalarini alir, kombine cikar ortada stad mi var da alayim der.
Tamam igneyi baskasina batiralimda birazda cuvaldizi kendimize.
Su anda eski acik ve yeni acikdaki koltuklarin bitmis yada %80 e yakinin bitmis olmasi gerekiyordu.
İsmail kardeisimizin yazdigi gibi dusen degil kalkmayi beceremeyen kaybeder.

Çevrimdışı ilhan mansız

Transfer konusunda biraz daha hızlanmamız gerek. Satışların artmasına katkı yapacaktır. Bu yılda olimpiyatta oynayacak olmamız tabi ki olumsuz bir faktör. Onun dışında alınmaması için hiçbir sebep yok. İnşallah Ağustos sonuna kadar 15.000 i buluruz. Bu yıl kombine almayanlar önümüzdeki yıl çok pişman olacaklar.

Çevrimdışı Deniz Sezgün

mabet bir daha izleyemeyecek miyiz şimdi. Noldu yahu. Nerden gördünüz kazıldığını. Fotooooo videooooo. arabayı mı yıkasam? yapacak bişey yok.
Iki sayfa oncesinde kapalinin resmi paylasilmis dikkatli baktiginizda gorunuyo iki kepce baya kazmis. Resim az olunca ayrinti arar olduk :icool:

Çevrimdışı ilhan mansız

Ne demek ya 2 sene  üstüste şampiyon olalım herkes destek verir. Asıl şimdi destek vermek gerekir. Böyle saçma bir mantık olur mu? Stad için harcanan parayı görmüyor musunuz? Şu ana kadar 70 milyon gitti stada. Bir de hala stadının özelliklerini eleştiren tipler var. klübe 3 kuruş faydası yok gelmiş boş boş konuşuyorlar.

Hayır yapamayacağız onlar gibi olamayacağız gibi klişeleşmiş faydasız mesajlar yerine içerisinde cesaret, ümit, çalışkanlık ve yaratıcılık içeren mesajlar daha mantıklı değil mi arkadaşlar?

Bakın ATATÜRK'e ! O hiç ağlamış mı bizim onlar gibi silahımız yok, onlar gibi paramız yok, onlar gibi vs vs vs yok diye.
O inanmış, birlik olmuş, ümit etmiş, cesaret etmiş, çalışmış ve fikir yaratmış. Bu bir başkaldırıştır!

Aynı başkaldırış VODAFONE ARENA'dır. Farkında değil misiniz burada bile birlik oluyoruz? Farkında değil misiniz eskiden yaptığımız sponsorluk anlaşmalarının 10 katı fazla para alıyoruz ? Vodafone Arena'nın doğrudan gelirinden fazla tetikleyici gelirleri olacaktır. Her türlü gelir daha fazla olacaktır !

Haydi Kartallar Şimdi Uyanma Vakti !!!
[ Son Düzenleme: 20 Temmuz 2014, 15:11:52 aktar_ismail ]

Çevrimdışı Anıl

Maddi durumu müsait olup şimdi destek vermeyen, 2 sene üst üste şampiyon olup şampiyonlar ligi'nde tarih yazarken hiç destek olmasın  :iscrewy:

Çevrimdışı Oktay

Ben Fener'de yada Galatasaray siyasi olarak ikiye bölünmüşlük  göremiyorum taraftar diğerine yandaş diğerine çapulcu derse bize rakip aramaya gerek yok önce kendi içimizde barışmamız lazım kimse yanlış anlamasın durum böyle ... Bizde fb ve gs kadar potansiyel fazlasıyla var yeterki takımımıza kişisel egolarımızıbi kenara bırakıp sahip çıkalım

Çevrimdışı siyah-1903

bakın şunu da atlamayın fb ve gs taraftarları kulübüne şuan inanıyor başkanları ve yönetimleri onlara bu inancı vermiş 4. yıldızı takacaklarına inanıyorlar yani.ayrıca ikisinin de statları var ve şartlar böyleyken sen bilet ve kombine fiyatlarını onların seviyesinde tutuyorsun bu mümkün değil.formalar içinde geçerli şimdi kimse kusura bakmasın fbninki de 129 tl bizimkilerde ama taraftar diyorki benim bu sezondan beklentim yok genel taraftar bakışından bahsediyorum öyle olursa tabi daha az satarsın.senin forma satışını arttırabilmen için öncelikle formalarda indirme gitmen gerekiyor önce taraftarının forma ve kombine alma alışkanlığını kazanması lazım bizdeki en büyük sıkıntı bu.ayrıca 20 sene de 3 defa şampiyon olursan fb ve gs taraftarı gibi her sezona umutlu bakmazsın bunlar acı ama gerçek.bizim durumumuzda onlar olsun görürürm ben kaç kombine forma satıyor.b.dortmund örneği veriliyor her zaman küme düşerken stadı fulldü diye tamam da türk parasına vurursan 15 tl falan oluyor kale arkaları bunu anlatmak istiyorum.yani kısacası önce kombine ve forma satışlarında bence biraz daha düşük fiyattan satışa çıkarılmalı taraftar forma ve kombine alma bilincini kazandıktan sonra fiyatlar fb ve gs ile aynı seviyeye gelir.kombine için şunu söyliyeyim son olarak 2 sene üst üste şampiyon ol bak bakalım elinde kombine kalıyor mu gs 3 sene üst üste ş.ligine gittiği için kombine sahipleri kombinelerini yeniliyor bu farkları unutmasın kimse sadece taraftar suçlu değil yani.

fb nin formasindan ucuza mi saticaz... böyle mantık mı olur arkadaş... sen umutsuzsan almazsin olur biter... kaldı ki beşiktaşli olmak iyi günde kötü günde yanında olmayı gerektirir.
şuan kulübüne sahip çıkmayanlar yarın gelecek başarıda gururlanmayi bizden çok yapacak...
ama hayat böyle günümüz dünyasında, insanlar sadece başarının peşinde toplaniyor.. bence öyle olanlar gitsin renkli formasını alsın
"Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır"

Çevrimdışı Tolga

Ne demek ya 2 sene  üstüste şampiyon olalım herkes destek verir. Asıl şimdi destek vermek gerekir. Böyle saçma bir mantık olur mu? Stad için harcanan parayı görmüyor musunuz? Şu ana kadar 70 milyon gitti stada. Bir de hala stadının özelliklerini eleştiren tipler var. klübe 3 kuruş faydası yok gelmiş boş boş konuşuyorlar.
ben söylemek isteiğimi anlatamıyorum galiba taraftar bakış açısından bahsediyorum bu sadece bizim içinde değil fb ve gs içinde geçerli siz zannediyor musunuz kombine alanların çoğunun sıradan anadolu takımlarıyla yapılan maçları izlemek için aldığını genelde alanlar avrupa maçları ve derbiler için alıyor.ben diyorumki kulüp olarak 20 yılda çok geriye gittik taraftarın kulübe bakış açısı da değişti bunu yeniden kazanabilmek için başarı şart ben örnek verdim he dediğiniz gibi keşke her sene full kombine satsak kim bunu istemez ama durum maalesef bu.geçen sezon olimpiyatta oynamamıza rağmen kale arkaları 20 tl falandı ortalama 50.000 kişiye oynamadık mı ben bundan bahsediyorum
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Altuğ

Neyse arkadaşlar konuyu saptırdık bende dahil olmak üzere başka bir başlık altında toplanırsak daha doğru olacak.

Çevrimdışı ilhan mansız

İşler yolunda gidiyor aslında ama sürekli birileri yönetime atıp tutuyor ve birlik beraberlik havasını bozmaya çalışıyor. Şu Beşiktaş sitelerine bir bakın Allahaşkına bunlar varken başka düşmana ne gerek var. Sürekli yalan haber yazıyorlar. Böyle bir ortamda sıradan taraftarın da kafası karışıyor. Dünyada böyle başka bir örnek var mıdır acaba.

İki konuşma yaptık obitaş'a bile faydası oldu, yeni açık öne geçti  :lol:

Çevrimdışı Deniz Sezgün

@bjk_mabet stadda olmasa da bilir. Abicim stadin ortasinda kanal gibi birsey kaziyorlar neden acaba?

Çevrimdışı ilhan mansız

Ben Fener'de yada Galatasaray siyasi olarak ikiye bölünmüşlük  göremiyorum taraftar diğerine yandaş diğerine çapulcu derse bize rakip aramaya gerek yok önce kendi içimizde barışmamız lazım kimse yanlış anlamasın durum böyle ... Bizde fb ve gs kadar potansiyel fazlasıyla var yeterki takımımıza kişisel egolarımızıbi kenara bırakıp sahip çıkalım
Klübe siyaset sokmak zaten tam bir rezillik. 111 yıllık camiayı birileri sırf kendi egoları için kullanmaya çalışıyorlar. Ben anlamıyorum git siyaseten ne yapacaksan yap ama üzerinde Beşiktaş formsı olmasın. Beşiktaşı karıştırma kardeşim git ne yapıyorsan yap.

Çevrimdışı Oktay

İki konuşma yaptık obitaş'a bile faydası oldu, yeni açık öne geçti  :lol:
Aktar bu oylama foto finish olamaz demi;)

Çevrimdışı CanEmre

Benim de büyük kulüpten, büyük camiadan anladığım zor zamanlarda desteğin esirgenmemesi, birlikteliğin bozulmamasıdır. Başarısız, sıkıntılı dönemlerde sorumlusu kim olursa olsun kimsenin kulübe sırt çevirme hakkı olmaz büyük camiayım diyorsan. Başarılı dönemlerle başarısız dönemler arasında muhakkak seyirci, satış, vs. farklılığı olacaktır. Ancak bu fark ne kadar küçükse o kadar büyüksün demektir.   :ok:
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Aktar bu oylama foto finish olamaz demi;)
Rahat alırız  :ok: Forumdaki üyelerin objektifliği ispatlandı, son derece demokratik bir forumuz.

Çevrimdışı ilhan mansız

Yöneticimiz 4.500 kombine sattığımız için kahrolduğunu söylemiş. Ne var bunda çok mutlum mu diyecekti. Adamlar bu zor zamanda birşeyler yapmaya çalışıyorlar. Şimdi destek olmayacaksak ne zaman olacağız. 2 yıl üstüste şampiyon olunca mı? Bu kadar riyakarlık olur mu? ayıp.

@bjk_mabet Vodafone Arena açılmadan satılır dimi bütün kombineler ?

Çevrimdışı Efe

Stadın oralardan gecen bi kac foto ceksin hayrina merak icindeyiz sabahtan beri :bandit:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Gokhan_1903

obitaş son atağıyla çiçeklerin 2 oy önüne geçiyor  :bandit: :ok:

krm1903

• Ziyaretçi

Kendiniz ümitsiz olabilirsiniz ama bari en azından ümitli olanların şevkini kırmayın lütfen.

Bakın forma sponsoru bulamıyorlar, biz onların durumunda olsaydık bizim yöneticileri yerden yere vururdunuz.
Bakın bir çatı yapamıyor cincon, bizimkiler dünyanın en güzel statlarından birini yapıyor.
Bakın cincon ne paralar harcıyor ama aldığımız puan aynı.
Bakın selenium towers'a var mı böyle bir gelir ne cincon ne febede?
Bakın bakın işte arkadaşlar, hep olumsuz şeyleri görmeyin biraz da olumlu şeylere bakın.

her şey iyi güzelde adamlar forma sponsoru bulamadıgı ıcın değil istediği parayı vermedikleri için reklam almadılar
hatırlarsınız 3 4 sende önce bizde sırtımıza almadık türkkızılayı vardı sadece
atarken biraz destekli atalım

Çevrimdışı ilhan mansız

Burhan hocam,

Bu şekilde bir taraftar bakış açısıyla futbolun tamamen maddi açıdan düşünüldüğü bir dünyada yol alamayız. Şu ana kadar satılan kombineler demba ba nın bonservisinin yarısını bile karşılamıyor. Bu kadar basit..

Etiketler: