Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8362726 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı Ekrem

Samet A. foursquare hesabından alıntıdır.

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı KAP

Bazen şu forumda dönen geyiğin ne kadarının ciddi ne kadarının şaka olduğunu kestiremiyorum :)
hala haber bekliyorum senden
yazık bir şey gelmiyor elden

Çevrimdışı Necmi

Bazen şu forumda dönen geyiğin ne kadarının ciddi ne kadarının şaka olduğunu kestiremiyorum :)
:evillol: :evillol:

Çevrimdışı Oktay

Bende Necmi abi stop diyene kadar ;)

Beşiktaş'ımız çok kritik bir dönemden geçiyor,  elimizden geldiğince kulübe destek olalım hem maddi hem manevi açıdan.  Hürmetler.

Çevrimdışı Necmi

:evillol: :evillol:
Aktarla yüz yüze tanışmadığın sürece anlayamazsın sana aktarı kimse anlatamaz :alala:
anlatılmaz yaşanır :bandit:

Çevrimdışı Deniz

Beşiktaş'ımız çok kritik bir dönemden geçiyor,  elimizden geldiğince kulübe destek olalım hem maddi hem manevi açıdan.  Hürmetler.
ismail abi arada sosyal mesaj veriyor  :lol: :lol:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Deniz

Çiçekler in tribününde çalışan iş makinelerinin son durumu  :D

Çevrimdışı Necmi

Çevrimdışı Oktay

Bizim içişleri Bakanı enson aldığım formadan sonra ;ferif gardolap forma doldu  bu kaçıncı dedi az bişey fırça yedik anlıcan;)

Çevrimdışı Engin

İyi geceler arkadaşlar,
Bende ciçeklerciyim  :D ne yalansöyleyeyim Obitaşın yavaşlığı benide strese sokuyor tamam alan biraz büyük ama örülen demirler paslanmadan beton atılmıyor yeni açıkta bi kıpırdanma gördüğüm zaman sanki sergen 90 da fenere takmış gibi seviniyorum o hale geldik artık :) ama diğer bir konuda obitaşın işçiliği (yavaşta olsa) daha temizmiş gibi geliyor malum kapalı üst 6. testere krişi kırılıp yeniden yapıldı ayrıca kapalının yeniaçık tarafındaki üst 1. testere kirişinin birleştiği yerdeki görüntü insanı huylandırıyor orası için bişey yapılmadı. Tabiki kontrollerde bi eksiklik olsaydı düzeltilirdi mühendisler bakmıştır ama yinede zayıf nokta gibi geldi bana acaba işçiliğinden dolayı obitaşçımı olsam :)
Yok yok en iyisi ben Beşiktaş İnş.A.S. ci olayım
Kargalar Sürüyle Uçar, Kartallar Yalnız...

@Necmi abi geçen sana sabır tesbihi vermiştimya abi,  çekiyormusun abi onu ?  :lol:

Çevrimdışı Necmi

@Necmi abi geçen sana sabır tesbihi vermiştimya abi,  çekiyormusun abi onu ?  :lol:
Belli olmuyormu ne kadar sabırlı davrandığım obitaş saldırısında bile bütün gün sabır çektim
konuya dahil olmadım sen beni susturmanın yolunu bulmuşsun :alala:

Belli olmuyormu ne kadar sabırlı davrandığım obitaş saldırısında bile bütün gün sabır çektim
konuya dahil olmadım sen beni susturmanın yolunu bulmuşsun :alala:
Herşey planlı abi bizde :evillol:

Çevrimdışı kartal27

canlı yayında eskı acıkta bir hareketllik var ama sanki hasar kontrolu yapar gibi sag sola bakınıyorlar benmı yanliş görüyorum

Çevrimdışı Necmi

Bizim içişleri Bakanı enson aldığım formadan sonra ;ferif gardolap forma doldu  bu kaçıncı dedi az bişey fırça yedik anlıcan;)
  :alala: dimi sanki her sene çıkan forma aynı birde derler ya bunları giymiyorsan atayım :akuma:

Çevrimdışı eren.ahmetoglu

İyi geceler arkadaşlar,
Bende ciçeklerciyim  :D ne yalansöyleyeyim Obitaşın yavaşlığı benide strese sokuyor tamam alan biraz büyük ama örülen demirler paslanmadan beton atılmıyor yeni açıkta bi kıpırdanma gördüğüm zaman sanki sergen 90 da fenere takmış gibi seviniyorum o hale geldik artık :) ama diğer bir konuda obitaşın işçiliği (yavaşta olsa) daha temizmiş gibi geliyor malum kapalı üst 6. testere krişi kırılıp yeniden yapıldı ayrıca kapalının yeniaçık tarafındaki üst 1. testere kirişinin birleştiği yerdeki görüntü insanı huylandırıyor orası için bişey yapılmadı. Tabiki kontrollerde bi eksiklik olsaydı düzeltilirdi mühendisler bakmıştır ama yinede zayıf nokta gibi geldi bana acaba işçiliğinden dolayı obitaşçımı olsam :)
Yok yok en iyisi ben Beşiktaş İnş.A.S. ci olayım

Hocam demirler paslanmadan beton atılmıyor sözüne takıldım ben. Eski açık kapalı birleşimindeki testere kirişlerin oturacağı kolonlar için demirler yerleştirileli kaç hafta oldu ama hala kalıplanamadı. Kesinlikle iki firmanında eksisi ve artısı var, Obitaş'da aynı betonu kullanmasına rağmen nedense çiçekler'deki gibi hatalı kolon kiriş olayı yaşanmadı mesela...

Çevrimdışı Enes Ö

Obitaş ağır taştır altında kalırsınız  :evillol:  :evillol:

Çevrimdışı Enes Ö

Hocam demirler paslanmadan beton atılmıyor sözüne takıldım ben. Eski açık kapalı birleşimindeki testere kirişlerin oturacağı kolonlar için demirler yerleştirileli kaç hafta oldu ama hala kalıplanamadı. Kesinlikle iki firmanında eksisi ve artısı var, Obitaş'da aynı betonu kullanmasına rağmen nedense çiçekler'deki gibi hatalı kolon kiriş olayı yaşanmadı mesela...

Dökülen beton c35 dış kolonlar hariç ama kıvamı farklı oluyor bunun takibini mühendisler yapıyor,bazı yerlerde akışkan bazı yerlerde katı olması gerekiyor bunun için katkı madde ilavesini mühendisler söyler ve vibratör takibini yaparlar.

Çevrimdışı brci

Motta delimi deliiii ondan delidir Veliii .. olcaaayy çıldırt sende biziiiii  :super:

Çevrimdışı Deniz

Orada hepimiz bir ekibiz
Ben ve samet biriz tekiz
İsmail Abi gibi piriz
Testere kiriş bizim işimiz
Aşk doludur temelimiz
Şubattır hedefimiz

:evillol: :evillol: :evillol:

Çevrimiçi kahyaoglueren

Yeni açık stadın yüzde 43 ü ise obitaş şuan yeni açıkta en fazla %17 18 yapmıştır.Çiçekler ise kapalı+eski açık %30 civarında iş yapmıştır.Obitaş nasıl daha fazla iş yapmış oluyor?  :s20: :iscrewy:

Çevrimiçi murat

:alala: dimi sanki her sene çıkan forma aynı birde derler ya bunları giymiyorsan atayım :akuma:
doğru tespit. :tabe: ilhan mansız formasını zor tutuyorum evde  :D

Etiketler: