Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8361155 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

@Oktay @El irtibat3 @Deniz @ibrahmsr ve diğer obitaşçılar, siz nelerdesiniz Allah aşkına  :lol:
Tek başıma çarpışıyorum büyük bir orduyla  :evillol:

Çiçeklerin askerleriyiz metin bey gorse ağlar heralde :kop:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Anıl

Cebinden para harcamasalardı suan eski acok yerinde yoktu bide oyle dusun obitas yedi butun paralari cicekler cebinden verdi
İşte Çiçekler'in gönülleri fethetme nedeni. Üstüne tartışmaya bile gerek yok :claps:

Çevrimdışı Oktay

@Oktay @El irtibat3 @Deniz @ibrahmsr ve diğer obitaşçılar, siz nelerdesiniz Allah aşkına  :lol:
Tek başıma çarpışıyorum büyük bir orduyla  :evillol:

Yetiştim aktarım ;)

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Haldun

çiçekler 3 tribünle uğraş verirken obitaş tek tribünle uğraşıyor,yani çiçekler aynı anda matematik fizik kimya çalışırken obitaş sadece biyoloji çalışıyor gene de çiçekler obitaşa göre daha verimli buna ragmen,yiğidi öldür hakkını yeme demişler

Çevrimdışı Oktay

Daha düne kadar stad yapmayan çiçeklere stad yaptırılsan gelir başına bilmiş kesilir :poke:

@Enes Ö teknik bir bomba yolla çiçekler mevzilerine  :evillol:

Daha düne kadar stad yapmayan çiçeklere stad yaptırılsan gelir başına bilmiş kesilir :poke:
Temel nasıl atılır bizden öğrendiler,  biliyorsun dimi mevzuyu @Oktay ?

Çevrimdışı Oktay

Temel nasıl atılır bizden öğrendiler,  biliyorsun dimi mevzuyu @Oktay ?
Öğretmen olduk onlara karşılında biraz saygı duyulsun yeter  :D :icool:

ysariusta

• Ziyaretçi

Hikaye?
Yanlış hatırlamıyorsam babası Salonda görevli çocukluğundan beri orada, maç idman... Önce altyapı sonra da 16 yaşında A takımda görev aldı. Tabi her hikaye sahibinden dinlenince anlamlı olur. Oooooof BJK TV of diyorum.

Çevrimdışı axioma

@Enes Ö teknik bir bomba yolla çiçekler mevzilerine  :evillol:

İster teknik bir bomba yollasın ister taktik. ne olursa olsun obitaş yavaş iki tane testere kiriş yapmamış, perde beton ve tabliye ile ugraşmış. Bunlara bakarak m2 olrak fazla iş yapmış olsabile çiçeklerden hızlı denemez bence. Nicelik kadar nitelik de önemlidir. Zaman alacak hiç bir işi bitirmemiş (hatta başlamamış bile) olmamasına rağmen nasıl hızlı oluyor anlamadım :)

Öğretmen olduk onlara karşılında biraz saygı duyulsun yeter  :D :icool:
Eğer yazarsak burada 1 tane çiçeklerci kalmaz,  onları da seviyoruz,  buranın sizsiz tadı heyecanı kalmaz. 

Çevrimdışı sabriozyurt

Obitas in kac gunu kaldi teslim etmesine?

Birde arkadaslar, ciceklerin yaptigi iscilik bizim pederin doktugu merdivn betonuna  benziyor :tabe:

Iscilik cok kötü be yaaw. Obitas temiz is cikariyor.Ee nede olsa avrupa gormus adamlar :evillol:
..
Saka bir yana su kapaliyi diyorum artik verseler hic fena olmaz hani
Besiktaslisin sen!!   GururLAN

Obitas in kac gunu kaldi teslim etmesine?

Birde arkadaslar, ciceklerin yaptigi iscilik bizim pederin doktugu merdivn betonuna  benziyor :tabe:

Iscilik cok kötü be yaaw. Obitas temiz is cikariyor.Ee nede olsa avrupa gormus adamlar :evillol:
..
Saka bir yana su kapaliyi diyorum artik verseler hic fena olmaz hani
Abi sen direkt atom bombası yolladın mevzilerine

Çevrimdışı sabriozyurt

Besiktaslisin sen!!   GururLAN

Çevrimdışı ALI RIZA

numaralı yeni açıktan önce biterse ben aktarı ne yaparım siz düşünün
staddada yanımda oturacak  :evillol:
puhahahaha  :kop: :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı ONUR KOLCU

İŞÇİLİK kötü lafları pek hoş değil . beton pürüzlü olmuş pürüzsüz olmuş kaba inşaat bittikten sonra hiç bir önemi kalmayacak bir durum o yuzden fazla o konulara takılıp kalmamak gerek . Keske obitaş ta ççekler gibi yapsaydıda yeni açıgı bitirmiş olsaydı..

Çevrimdışı Oktay

Hafriyat bitti yoksa  bu yağmurlar yine bize zaman kaybı yapacaktı

Çevrimdışı ALI RIZA

:alala: 3 mü?
Beşiktaş AŞ baktı obitaş yüzüne gözüne bulaştırıyor
bari onlar yeni açıkta oynarken çiçekler stadı bitirsin dedi :ebebe:
el insaf obitaş bir aydır temel atma dışında bir iş yapmıyor
demircilerde işsiz kalmasın diye habire temel atıyorlar temel bitince
ne yapacaklar merak ediyorum :bandit: bu seferde tuttururlar biz sahanın
betonunu atacağız diye her halde obitaşda yükseklik korkusu var :alala:
10 numara  :ebebe: :ebebe: :ebebe: :ebebe: :ebebe:

Çevrimdışı ALI RIZA

Obitaşın üstüne Yok şu an site de ve stad da :) sağlam ekibimizi kurmuşuz :) Sanal da 1 numara stadda da :) çiçekler yaz gelince soldular :) yağmur belki canlandırır dedik ama sular altında kaldı :) @Oktay @Necmi abi @aktar_ismail

Çevrimdışı Efe

Yağmur sulari icin direk pompalar calismistir bosltirlar sabaha kadar tabi yagmur yagarsa ne olur bilemem
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Hafriyat bitti yoksa  bu yağmurlar yine bize zaman kaybı yapacaktı

Katılıyorum bide temelleri iyi attilar ozaman yagsaydi isimiz vardi bide su bosaltmaya ugrasacaktik
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı İmansız26

Yalnız bu Obitaşa Helal Olsun! Adamlar koskoca Trübinin yanında Olimpik Yüzme Havuzuda Yapıyorlar Merak Etttiğim Fiyata Dahil mi Acaba ?  :alala:  :ebebe: :ebebe:
Tabutumuz Siyah-Beyaz

Çevrimdışı BRK

numaralidaki sudan niye bahsetmiyorsunuz?

Etiketler: