Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 34 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8356202 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimiçi Necmi

Necmi abi gruplaşmasak kişisel egolarınızı bi kenara bırakıp Beşiktaş'ın maçlarında tek vücut olsak bu taraftar herzaman destan yazar ;)
:alala: Benim tek kişisel egom Beşiktaştır :bandit:
tamam bazı konularda tepki veririz ama gördüğün gibi Beşiktaşın menfaatleri her zaman öne çıkıyor
geçen sene son dört maç boş tribünlere oynandı bu bir tepkiydi ve gösterilmesi gerekiyordu
yönetim hatalıydı cezayı ödeyip o stadı dolduracaktı senin şampiyonlar ligi şansın var taraftarın
tepkili böyle bir risk alamazsın özellikle rakiplerin almamışken düşünmeden hesapsız işler yapıyorlar
sen o maçların cezasını öder bu senede mecburum dediğinde taraftar sineye çekerdi taraftarla
inatlaşarak sadece kaybedersin

Çevrimdışı okilic

@Necmi abi finansal konular ve gelirlerin nasil artacagi konusunda baslik actik burda konusulursa oraya kim yazacak :) http://besiktasarena.com/index.php?topic=367.0

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi finansal konular ve gelirlerin nasil artacagi konusunda baslik actik burda konusulursa oraya kim yazacak :) http://besiktasarena.com/index.php?topic=367.0
Doğru söylüyorsun :alala:

Çevrimdışı Oktay

Necmi abi benim demek istediğim eskiden taraftar  takım sahaya çıktınmı tek koro halinde yek vücut takımı kayıtsız desteklerdi :yönetim yanlış yapıyordu elbet ama ihale tek yönetime kesilmiyordu

Çevrimdışı altan0348

Biraz konu disi olacak ama onemli bence.  Forumumuzun android uygulamasi yapilirsa tadindan yenmez hani. Programci arkadaslardan anlayan varsa yapabilir hani :)

Çevrimiçi Necmi

Töre , çamdal , lanziniyi alsak her maç 80bin  :bandit:
yok öyle değil transfer için maça gelen yaş gurubu 20 nin altıdır
oda bizde yok :D zaten olsada aileden izin al para ayarla bilet al sonra maça gel :evillol:
bizim taraftar profilimiz öyle değil

Çevrimdışı ALI RIZA

Biraz konu disi olacak ama onemli bence.  Forumumuzun android uygulamasi yapilirsa tadindan yenmez hani. Programci arkadaslardan anlayan varsa yapabilir hani :)
android :) mi google play veya app storeye atarsak 1 usd kim alır _?  :kop:
zor tarayıcan giriniz sorun yok

Çevrimdışı Karabay

:) iyi geceler beyler sizin hiç uykunuz gelmezmi. Yatarkende buradasınız kalktığımdada... ismail abinin parmağı var bu işte.

Çevrimdışı ALI RIZA

Sarar varya sponsorumuz taraftar için koleksiyonu varmı ??
Kendi malımızı üretelim sarar marar kiğili vs uğraşmayalım BJK markalı ürün...!

Çevrimdışı mert_

:) iyi geceler beyler sizin hiç uykunuz gelmezmi. Yatarkende buradasınız kalktığımdada... ismail abinin parmağı var bu işte.
:D :D :D

Çevrimdışı ALI RIZA

Uykusu gelenler uyur :) yarın DGS sınavım var uyumayacagım :) ertesi günde Aöf tek ders sınavım var onda da uyuyacağım  :kop:

Çevrimiçi Necmi

o iş pek mümkün değil  o kadar basit olsaydı keşke :D

Çevrimdışı Oktay

Aktar İsmail şimdi mışıl mışıl uyuyordur hatta şimdi rüya görmeye bile başlamıştır ;)

Çevrimdışı Karabay

Bu arada 5/6 ağustostaki maç için tüm şartları zorlayacağım. Allah kısmet ederse bitecek bu hasret :)

Çevrimdışı Deniz

İyi geceler.Beşiktaşın takım elbiselerini ve gömleklerini SARAR üretiyor ama çok pahalı.2 sene önce 1 gömleğe 210 lira verdim..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Anıl

Yeni açıkta hala fışkırtıcı mı var yoksa bana mı öyle geliyor :alala:

Çevrimiçi Necmi

İyi geceler.Beşiktaşın takım elbiselerini ve gömleklerini SARAR üretiyor ama çok pahalı.2 sene önce 1 gömleğe 210 lira verdim..
Deniz biraz daha çaba gösterirsen ilk rütbeyi sen alacaksın :D

Çevrimiçi kahyaoglueren

Avrupa maçlarında olimpiyat stadının kapıları mı değişecek peki? Ayrıca biletler biletixten satılmaz herhalde çünkü sponsorluk imzaladık.

Çevrimdışı sallapati

yok öyle değil transfer için maça gelen yaş gurubu 20 nin altıdır
oda bizde yok :D zaten olsada aileden izin al para ayarla bilet al sonra maça gel :evillol:
bizim taraftar profilimiz öyle değil

abi bunları alsak takım maçları kazanır. her kupada potaya oynar.. o vesileyle maçlar full olur demek istedim.. tabiki BJK taraftarı futbolcu için maça gitmez..

ama 1kaç örnek vermek gerekirse.. basketbolde kazanan savaşan takımımız vardı . 15bin bilet 1-2 saat içinde bitiyordu...
ya da geçen sene ilk 4 maçtan sonraki GS maçımız... ŞL potasına girince oynadığımız Bursa maçı..
Beşiktaş taraftarı yüreğiyle oynayan , kazanmaya oynayan (kaybetse bile ) takım seviyor..
o bakımdan dedim..
tarık çamdal ve Töre o karakterde oyuncular..

Çevrimdışı sallapati

On sene önce rotterdam ilk gittiğimde hatıra olarak almıştım;)

van hoijdonklu kadro zamanları.. UEFA yı almışlardı o seneler

Çevrimdışı mert_

Çevrimdışı Anıl

Eski açıkta yine çalışma başladı, demir örülüyor sanırım  :bandit:

Çevrimdışı Anıl

On sene önce rotterdam ilk gittiğimde hatıra olarak almıştım;)
Oktay abi senin bu bölüme faydalı olacağını düşünüyorum  :iblush: http://besiktasarena.com/index.php?board=44.0

Bayram sonrası işler iyice hızlanır... Ben bugun yad yarın beyaz formamı alacagım.. Bayram sonrasıda eski acıktan 122 veya 120 den kombinemı alıcam... Rakip seyirci tribunu hangi taraf olacak acaba bilen varmı?

Çevrimdışı cccilluminaticcc

:alala: Benim tek kişisel egom Beşiktaştır :bandit:
tamam bazı konularda tepki veririz ama gördüğün gibi Beşiktaşın menfaatleri her zaman öne çıkıyor
geçen sene son dört maç boş tribünlere oynandı bu bir tepkiydi ve gösterilmesi gerekiyordu
yönetim hatalıydı cezayı ödeyip o stadı dolduracaktı senin şampiyonlar ligi şansın var taraftarın
tepkili böyle bir risk alamazsın özellikle rakiplerin almamışken düşünmeden hesapsız işler yapıyorlar
sen o maçların cezasını öder bu senede mecburum dediğinde taraftar sineye çekerdi taraftarla
inatlaşarak sadece kaybedersin
Biz mart ayında   sponsorluk  anlaşması yapınca  aktif bankla, ceza ödeme işi yattı gibi.Çünkü bilerek sponsorunu zarara sokuyorsun  hukiki bir boyutu olabilir diye düşünüyorum
[ Son Düzenleme: 19 Temmuz 2014, 03:59:09 cccilluminaticcc ]

Etiketler: