Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8354111 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı AvrupaKartalı

http://www.milliyet.com.tr/stadyum-insaatinda-olum--gundem-1913870/

akyazı inşaatında bir emektar vefat etmiş çelik halat kopmuş demirlerin altında kalmış :(
Allah rahmet eylesin. hepimiz stadin bir an önce bitmesini istiyoruz tabiki, ama bir insanin hayatini kaybetmekdense, stad bitimi ister 2-3 yil daha uzasin biz bekleriz, hicbirsey insan hayatindan önemli degil.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı Efe

fışkırtıcı eski açığa daldı şimdi betonlama sürecek kesin tabla betonunu atmaya geliyor içeriden geçecek
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı brci

Allah rahmet eylesin. hepimiz stadin bir an önce bitmesini istiyoruz tabiki, ama bir insanin hayatini kaybetmekdense, stad bitimi ister 2-3 yil daha uzasin biz bekleriz, hicbirsey insan hayatindan önemli degil.

Yakınlarının başları sağolsun .. çok haklısın ne demişler geç olsun güç olmasın ..

Çevrimdışı BRK

fb ve gs nin formalar tam bir komedi  :lol:

neden? Ben gs'in cubuklusunu begendim , fenerin cubuklusu hep ayni zaten

Çevrimdışı KAP

@Efe
Yeni açıkta temel betonuna hazır olmayan yer kaldı mı ,yeni açıktaki son temel betonu mu bu yarın ki?
hala haber bekliyorum senden
yazık bir şey gelmiyor elden

Çevrimdışı Efe

@Efe
Yeni açıkta temel betonuna hazır olmayan yer kaldı mı ,yoksa yeni açıktaki son temel betonu mu bu yarın ki?

daha var bu bölüm betonlandıktan sonra ön bölüm ve yan bölüm var
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

bu arada ortanca eniştelerden biri durmadan numaralıya gelip çakıl alıp yeni açık numaralı birleşimine döküyor ordada grobetona hazırlık var :super:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı Efe

ortanca enişte mekik dokuyor numaralı yeni açık arası çakıl taşıyor o bölümede gece betonlama olabilir bu kadar çalışma olmazdı yoksa
Şampiyon Beşiktaş JK

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Çevrimdışı İmansız26

Tabutumuz Siyah-Beyaz

Çevrimdışı Efe

yeni açıktada yanlış görmüyosam perdeler için betonlama başladı
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı KAP

ortanca enişte mekik dokuyor numaralı yeni açık arası çakıl taşıyor o bölümede gece betonlama olabilir bu kadar çalışma olmazdı yoksa

Şu temel işlerini hızlı geçip bayrama kat çıkarız inşallah tüm stadda
hala haber bekliyorum senden
yazık bir şey gelmiyor elden

Çevrimdışı Efe

stadta hareklilik üst düzeyde şimdide yeni açığın duvar dibinde bi kamyon dolaşıyor yüksek ihtima fışkırtıcı :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı aa.aslan

http://m.fanatik.com.tr/2014/07/18/besiktas-gokhan-toreyi-bitirdi-378306

Konu dışı olmasın yeni stadyumda olması gereken isimlerden biri töre idi. Haber doğrudur inşallah başkan işi bitirmiş.
Şampiyon BEŞİKTAŞ

Çevrimdışı Efe

Şu temel işlerini hızlı geçip bayrama kat çıkarız inşallah tüm stadda

hepsi bitmez ama temel için % 80 leri geçecek gibi görünüyor ay sonuna kadar eski çık numaralı birleşimi ve yeni açıkta bir bölüm kalabilir
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı sallapati

Çevrimdışı cccilluminaticcc

Konu dışı olmasın yeni stadyumda olması gereken isimlerden biri töre idi. Haber doğrudur inşallah başkan işi bitirmiş.
Demba ba'dan gelen bonus puanlarla almışsızdır  :evillol: :evillol: Fanatik pek doğru haber yapmaz ama inş doğrudur.

Çevrimdışı brci

inşallah doğrudur diyerek konuyu kapıyorum yoksa necmi abi gelcek şimdi :D

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Efe

TÖRE BİTMİŞ BEYLER  :bandit:

futbolcu buraya gelmeden inanmam bu arada transfer başlığına geçsek iyi olacak fırça gelebilir :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

inşallah doğrudur diyerek konuyu kapıyorum yoksa necmi abi gelcek şimdi :D
Burdayım zaten  :evillol:
son zamanlarda dikkat ediyorum konu dışını hep salla pati açıyor :bandit:
gözümden kaçmıyor değil bu aralar hepten stadıda bıraktı :evillol:
bu arada beni niye öcü gibi gösteriyorsunuzki konu dışı olmasın demiyorum
uzamasın baktınız uzuyor hemen konusuna geçin yoksa biz Beşiktaşlıysak
her yerde Beşiktaşımızı ilgilendiren konu konuşulur öbür türlü ben bile takip edemiyorum
stad başlığını artı konular karışınca hiç bir konuyu takip edemiyor insan
Beşiktaş forumu olacaksak her konuyu yerinde konuşup kalıcı olmasını sağlarız

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

18.07.2014 19:03 - 20:00 arası çektiğim resimler.

Web site üzerinden albüm şeklinde bakmak isteyenler alttaki linkten bakabilirsiniz. Saygılarımla.

Çevrimdışı brci

Burdayım zaten  :evillol:
son zamanlarda dikkat ediyorum konu dışını hep salla pati açıyor :bandit:
gözümden kaçmıyor değil bu aralar hepten stadıda bıraktı :evillol:
bu arada beni niye öcü gibi gösteriyorsunuzki konu dışı olmasın demiyorum
uzamasın baktınız uzuyor hemen konusuna geçin yoksa biz Beşiktaşlıysak
her yerde Beşiktaşımızı ilgilendiren konu konuşulur öbür türlü ben bile takip edemiyorum
stad başlığını artı konular karışınca hiç bir konuyu takip edemiyor insan
Beşiktaş forumu olacaksak her konuyu yerinde konuşup kalıcı olmasını sağlarız

estafurullah abi öcü gibi gösterirmiyiz biz bir aile gibiyiz şu forumdaki sıcak ortam hiçbir yerde yok gayet seviyeli kalp kırmadan gönül koymadan hertürlü bilgiye ulaşıyoruz sayende sağol varol :)

Çevrimiçi Necmi

estafurullah abi öcü gibi gösterirmiyiz biz bir aile gibiyiz şu forumdaki sıcak ortam hiçbir yerde yok gayet seviyeli kalp kırmadan gönül koymadan hertürlü bilgiye ulaşıyoruz sayende sağol varol :)
:bandit:

Etiketler: