Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8351477 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı SDemirsoy

Biz ne zaman öğrenicez peki var mı kesin tarih :D
Her an işler değişebilir aklımızın ucundan geçmeyen adamlar bile gelebilir Anıl  :icool:

Çevrimdışı Anıl

çiçekler yavaş da değil hızlı da değil.ama obitaş yavaş be kardeşim.gün gibi ortada.sebeplerini araştırmak lazım.az işçi az kalıpçı vs.diktiler bi sürü kolonu aylarca bekler şimdi onlar paslana kadar.hele bi testere kiriş var oval kısmın orda aylardır kalıbı sökmediler.insanın gözünü rahatsız etmez mi yaa
Kalıp konusunda sıkıntılar varmış ama halledilmeyecek bir sorun değildir, bayramdan sonra ciddi bir hızlanma bekliyorum Obitaş'tan :)

Çevrimdışı Adem Sarıkaya

BİLGİ | Beşiktaşımız, 3. Tur'da forma giyecek olan 25 kişilik oyuncu listesini en geç 24 Temmuz(01:00'e) kadar UEFA'ya teslim etmek zorunda.
Transferler yakındır.

Bir de ayın 22'sinde İngiltere'de forma tanıtımını yeni futbolcularla yapmayı düşünüyor yönetim.Bunun da etkisiyle daha erken olacaktır transferler eğer olursa.

Çevrimdışı Abdullah

Apocum niye söylüyon kardeşim ya... Ne güzel üzerinde iki saat kafa yoracaktık... :D :D :D
Abi valla söylemeyecektim hatta kendi formalarımı koyduğum bölüme de koymadım özellikle ama baktım ortalık karışıyor milleti yanlış bilgilendirmeyim dedim sonraki çalışmada söylemem abi sen yayarsın  :ok:

Çevrimdışı Oktay

Aktar sen obitaşı ifade edemiyorsun bundan sonra içinizde en eski obitaşcı olarak sana destek olmaya karar verdim ;)

Çevrimdışı Anıl

Her an işler değişebilir aklımızın ucundan geçmeyen adamlar bile gelebilir Anıl  :icool:
24 üne kadar hepsi gelsin de, gerisi önemli değil :lol:

Çevrimdışı SDemirsoy

Kalıp konusunda sıkıntılar varmış ama halledilmeyecek bir sorun değildir, bayramdan sonra ciddi bir hızlanma bekliyorum Obitaş'tan :)
Vay Vay Vay Neler diyorsun Öyle ....  :bandit:

Çevrimdışı Oktay

Aktar sen obitaşı ifade edemiyorsun bundan sonra içinizde en eski obitaşcı olarak sana destek olmaya karar verdim ;)
Geç bile kaldın,  50 kişiye karşı savunmaya çalışmak zor,  haydi parmaklarına kuvvet  :evillol:

Çevrimdışı Anıl

Vay Vay Vay Neler diyorsun Öyle ....  :bandit:
Bir dahaki toplantıda Enes abinin baretle bende özçekim yapıcam ve size katılıcam Samet abi :) Sizin sosyal olanaklarınız daha iyi her haber önceden geliyor size :kop:

Çevrimdışı SDemirsoy

@El irtibat3 nerdesin gözükmüyosun?
abi RAmazan ayının son haftaları vesilesi ile programlarımız yoğun oluyor semte uğrayamıyorum  :icool:

Bir dahaki toplantıda Enes abinin baretle bende özçekim yapıcam ve size katılıcam Samet abi :) Sizin sosyal olanaklarınız daha iyi her haber önceden geliyor size :kop:
Şimdiden hoşgeldin aramıza :)
Şimdi çok mutlu olacaksın.  Zaten bu aralar obitaş in çiçekler out :)

Çevrimdışı SDemirsoy

:bandit: Bütün basın traş Forza Obitaş diye boşuna demiyoruz..

İsmail abi bu arada o kalıpçılardan 6-7 tanesi başlamış  :) @aktar_ismail

Çevrimiçi Necmi

Nisan sonuna kadar başlamadılar mı?
Arkadaşlar yılın en güzel golünü atıyorum röveşatayla :tabe:
hiç kasma ortaya çıkmayacağım :evillol:

Çevrimdışı Oktay

abi RAmazan ayının son haftaları vesilesi ile programlarımız yoğun oluyor semte uğrayamıyorum  :icool:
Yoksa kafenin önünden geçiyorsun banamı uğramıyosun;)

Çevrimdışı Eagle1520

hoş bulduk, teşekkür ediyorum. Yalnız şu maddi sıkıntı konusu çok konuşuluyor. Kanaatimce sıkıntı varsa da çözümü de var, çünkü stada her gün onlarca kamyon beton, keza demir geliyor. Beşiktaş İnş yükümlülüğü bunları karşılamak artı olarak işçilik ücretleri. Şu an işçiler çalışıyor, malzeme akıyorsa para sıkıntısı çok etkilemiyordur. Bence yavaşlığın sebebi lokasyon, (trafik, tonaj sınırlaması vs.). Bakıyorum demir örülmüş hazır alan bir günden fazla bekliyor, sebebi de kamyonlar başka bir alanın betonunu ancak yetiştirebiliyorlar. Bir gün bir gün derken baya bir zaman kaybı oluyor. Tabi inşaat alanına tek bir yol olması numaralı inşaatını da en az bir ay oylayacak gibi.
Beton yığını değil, yeşil stat

:bandit: Bütün basın traş Forza Obitaş diye boşuna demiyoruz..

İsmail abi bu arada o kalıpçılardan 6-7 tanesi başlamış  :) @aktar_ismail
Hayırlı olsun,  sen ilgilen onlarla @El irtibat3

Çevrimdışı ALI RIZA

Stadla ilgili bilgi yok mu _? Obitaş ne yapıyor Çiçcekler ne Yapıyor _?
İlla herseyi canlı mı izleyeyelim Yetkililere duyurulur :)

Çevrimdışı SDemirsoy

Yoksa kafenin önünden geçiyorsun banamı uğramıyosun;)
bikaç kere geçmişimdir abi yanımda birileri olabilir di ama  :D

hoş bulduk, teşekkür ediyorum. Yalnız şu maddi sıkıntı konusu çok konuşuluyor. Kanaatimce sıkıntı varsa da çözümü de var, çünkü stada her gün onlarca kamyon beton, keza demir geliyor. Beşiktaş İnş yükümlülüğü bunları karşılamak artı olarak işçilik ücretleri. Şu an işçiler çalışıyor, malzeme akıyorsa para sıkıntısı çok etkilemiyordur. Bence yavaşlığın sebebi lokasyon, (trafik, tonaj sınırlaması vs.). Bakıyorum demir örülmüş hazır alan bir günden fazla bekliyor, sebebi de kamyonlar başka bir alanın betonunu ancak yetiştirebiliyorlar. Bir gün bir gün derken baya bir zaman kaybı oluyor. Tabi inşaat alanına tek bir yol olması numaralı inşaatını da en az bir ay oylayacak gibi.
Haklısınız.

Çevrimdışı Adem Sarıkaya

Stadla ilgili bilgi yok mu _? Obitaş ne yapıyor Çiçcekler ne Yapıyor _?
İlla herseyi canlı mı izleyeyelim Yetkililere duyurulur :)

Vallahi abi ya keşke birileri bilgi verse :) Stad şuan resim gibi duruyor zaten.

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı SDemirsoy

hiç kasma ortaya çıkmayacağım :evillol:
bende dedim Necmi Abi çıkmadı ortaya  :D

@Necmi abi bak son 5 dakika obitaş'a @Oktalg @anilt aramıza 2 katılım oldu  :evillol:

Etiketler: