Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8350281 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı TURKahvesi

yaz kardeşim bizim öyle takıntılarımız yok buraya gelenler tercih ettiği için gelir

peki Necmi hocam

bir kere yazıyorum bir daha yazmam (gerekli görülürse silerim mesajımı hiç problem değil)

kartalbakışı sitesinde sağ üst köşesinde 2 canlı yayın uygulaması var (BJK tv ile Vodafone arena)

ben şahsen çok beğendim hem kolaylık açısından (hani tam gözümüzün önünde olarak) hemde itibar etmemiz açısından

yani Beşiktaşarena.com sitesi olarak 2 canlı yayın uygulamasını isterim (üstteki temelinde aşk var resminin sağ üst köşesine kırmızı renkteki veya füme renkteki sağ alt köşesine yerleştirin derim)

son olarak spoiler uygulamasını mutlaka isterim bunu gözardı etmeyin derim.

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

ne zaman oldu sekiz ay senin tarih çiftmi atlıyor :bandit:
kapalı başlayalı 7,5 ay oldu :D
20 aralık kapalı inşaatı başladı.
28 ocak eski açık başladı.
Bakalım ne zaman bitecekler.

Çevrimdışı Anıl

İsmail abi 28 ocakta başladı diyorsun ama sadece temel attılar ve nisan sonuna kadar başlamadılar oraya, 3-4 ayda gelinen nokta gayet iyi :ok:

Çevrimdışı murat

aktar sadece o köşenin  hafriyatı alınmıştı.duvardan dolayı orası geç başladı.

Çevrimdışı Efe

Yeni aciktaki temele dok dok bitmez en az 2 gun :ebebe:
Şampiyon Beşiktaş JK

İsmail abi 28 ocakta başladı diyorsun ama sadece temel attılar ve nisan sonuna kadar başlamadılar oraya, 3-4 ayda gelinen nokta gayet iyi :ok:
Nisan sonuna kadar başlamadılar mı?
Arkadaşlar yılın en güzel golünü atıyorum röveşatayla :tabe:

Çevrimdışı Anıl

Nisandan önce az kişiyle çalıştılar hep, eski açığın zeminine fore kazık beklendi, hafriyat beklendi...

Ve goooolll !!! 12 şubat resmi mesela.  28 ocaktan sonra her gün iş yaptılar orada. Kimse kimseyi kandırmasın. 

Çevrimiçi Necmi

peki Necmi hocam

bir kere yazıyorum bir daha yazmam (gerekli görülürse silerim mesajımı hiç problem değil)

kartalbakışı sitesinde sağ üst köşesinde 2 canlı yayın uygulaması var (BJK tv ile Vodafone arena)

ben şahsen çok beğendim hem kolaylık açısından (hani tam gözümüzün önünde olarak) hemde itibar etmemiz açısından

yani Beşiktaşarena.com sitesi olarak 2 canlı yayın uygulamasını isterim (üstteki temelinde aşk var resminin sağ üst köşesine kırmızı renkteki veya füme renkteki sağ alt köşesine yerleştirin derim)

son olarak spoiler uygulamasını mutlaka isterim bunu gözardı etmeyin derim.
dostum spoiler (alıntı) uygulaması var  senin bahsettiğin ne anlamadım
ana sayfada vodafonearena canlı yayın var BJK TV şifreli kanaldan veriyor onun
yayınını yapmak yasal değil onu veremeyiz @dbay41
kartalbakışı bir haber sitesi burası bir forum onuda dikkate al
[ Son Düzenleme: 18 Temmuz 2014, 15:57:41 Necmi ]

Çevrimdışı murat

hafriyat alınamadı duvar nedeniyle.

Çevrimdışı Anıl

İlk resim 10 Şubatta eski açık köşenin temeli atılıyor.
İkinci resim 2 Nisan, ne kadar çalışılmış olabiliceğini sana bırakıyorum İsmail abi @aktar_ismail

hafriyat alınamadı duvar nedeniyle.
Size göre eski açık sadece orta bölümden oluşuyor galiba :evillol:

İlk resim 10 Şubatta eski açık köşenin temeli atılıyor.
İkinci resim 2 Nisan, ne kadar çalışılmış olabiliceğini sana bırakıyorum İsmail abi @aktar_ismail

Bak kendin ispatladın ne kadar yavaş çalıştıklarını

Çevrimdışı Erol Akçınar

Ve goooolll !!! 12 şubat resmi mesela.  28 ocaktan sonra her gün iş yaptılar orada. Kimse kimseyi kandırmasın. 
Bu resimde yeni açıkta da drenaj işleri başlatmıştı ve bunları da çiçekler inşaat yapmıştı hatırlatırım :)

Çevrimdışı Anıl

Bak kendin ispatladın ne kadar yavaş çalıştıklarını
İsmail abi o 2 aylık dönemde daha orta bölümde hafriyat duruyordu gördüğün gibi daha ortaya yeni grobeton atılmış, 2 ay boyuncada 15-20 işçiyle çalıştılar orada. Gördüğün gibi 2 nisandan beri 3,5 ay olmuş ve 40 civarı işçiyi Numaralıya kaydırmalarına rağmen gelinen nokta güzel :)

20 aralık başlamış 20 temmuz halen teslim edememiş olacaklar kapalıyı. 
Eski açığı ne zaman teslim edecekleri belli bile değil.
Ama ben de seviyorum çiçekler inşaatı,  emeği geçen herkesi seviyorum ulan :ok:

Çevrimdışı Erol Akçınar

Her şeyi geçtim şaheser bir iş yapıyoruz bitince hayranlıkla bakacağımız,bırakın şu obitaş'tı ,çiçeklerdi  derdini  :D :ok:

Çevrimdışı mert_

Bu resimde yeni açıkta da drenaj işleri başlatmıştı ve bunları da çiçekler inşaat yapmıştı hatırlatırım :)
:D

Çevrimdışı Anıl

İsmail abi birşey sorucam, sen çarşamba günü bize çaktırmadan birşeyler mi verdin Obitaş çalışanlarına :evillol: 2 gündür maşallahları var iyi çalışıyorlar :ok:

İsmail abi o 2 aylık dönemde daha orta bölümde hafriyat duruyordu gördüğün gibi daha ortaya yeni grobeton atılmış, 2 ay boyuncada 15-20 işçiyle çalıştılar orada. Gördüğün gibi 2 nisandan beri 3,5 ay olmuş ve 40 civarı işçiyi Numaralıya kaydırmalarına rağmen gelinen nokta güzel :)
Evet yeni açık inşaatı da geçen ay başladı zaten.
Geçen ay oranın ortasında da toprak vardı.  :lol:

Çevrimdışı murat

aktar keşke obitaşta bir kısmını teslim edeydide ince işçiliğe başlansaydı.kapalıda işler yürüyor.

Çevrimdışı Anıl

Rövaşatayla gol böyle olur  :kop:

Çevrimdışı Taylan Kutlu

eski açıkta çalışan kalıpların üstünde zıplayarak ince ayar yapıyor heralde  :evillol:

Çevrimdışı Erol Akçınar

Rövaşatayla gol böyle olur  :kop:
Yok benimki rövaşata değil,fink'in fenere voleyle attığı bi gol vardı ondan  :evillol:

Etiketler: