Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8351376 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimiçi Necmi

Murat abi passolig geçersizmiş Avrupa maçında, biz neyle giricez içeri :ebebe:
Güzel soru :alala:

Çevrimdışı murat

@Necmi @MURAT abilerim 8 ay oldu eski açığın %40ı bitmedi.  1 yılda mı bitirecekler?
eski açığın yüzde 70 i bitti aktar yanlış yöne bakıyorsun :evillol:

Çevrimdışı Deniz

n-kolay gişelerinden satılacak.
https://www.passolig.com.tr/en-kolay-islem-merkezleri
İyi de murat abi kart çıkartmayanlar var bilet halinde satılması gerekiyor
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ahmett.67

Sonuçta kombinesi olan herhangi bir maça( avrupa maçları dahil) her halukarda paaso lig kartı ile girecek gibi duruyor.

eski açığın yüzde 70 i bitti aktar yanlış yöne bakıyorsun :evillol:
Üst katları kaplumbağa hızında yapıyor çiçekler,  kapalıyı ne zaman teslim edecekler ?
%70 hesabına üst tribünleri dahil etmediniz galiba.

Çevrimiçi Necmi

@Necmi @MURAT abilerim 8 ay oldu eski açığın %40ı bitmedi.  1 yılda mı bitirecekler?
ne zaman oldu sekiz ay senin tarih çiftmi atlıyor :bandit:
kapalı başlayalı 7,5 ay oldu :D

Çevrimdışı murat

Güzel soru :alala:
bizimkini okurlar.passo olanı bilet yerine okurlar herhalde.tahminimce avrupa kupası maçlarında passo lig şart olmayacaktır.olanın ki geçerlidir.tabi burası türkiye ve iş beşiktaş olunca bir saçmalık çıkabilir bununda arkasından. :s20:

Çevrimdışı TURKahvesi

bu arada sitenin yönetimine seslenmekteyim

spoiler uygulaması (ikonu) yokmu mesaj yazdığımızda (yoksa ben mi göremiyorum  :alala:)

bir şey önereceğim fakat başka bir siteyi örnek gösterirken sitenin adını da yazmam gerek

çünkü başka türlü anlatamam sizlere.

Çevrimdışı murat

Üst katları kaplumbağa hızında yapıyor çiçekler,  kapalıyı ne zaman teslim edecekler ?
%70 hesabına üst tribünleri dahil etmediniz galiba.
üst katta beton  demir işi az.tabla betonu yok.o yüzdende kaba inşaat olarak hesaplıyorsak locaların üst kısmı altına oranla yüzde 20 veya 25 civarındadır.

Çevrimiçi Necmi

Feyenoord'u çok büyüttük. Eleyemeyeceksek Avrupa'da oynamayalım
hocam hiç görünmüyorsun  :) @RevivaL

Çevrimdışı Anıl

Yine bir algı oyunu yapıyosun İsmail abi :) Eski açık tam kapasite olarak Nisan sonu, Mayıs başı gibi başladı :ok:

Çevrimiçi Necmi

spoiler uygulaması (ikonu) yokmu mesaj yazdığımızda (yoksa ben mi göremiyorum  :alala:)

bir şey önereceğim fakat başka bir siteyi örnek gösterirken sitenin adını da yazmam gerek

yaz kardeşim bizim öyle takıntılarımız yok buraya gelenler tercih ettiği için gelir

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 18 Temmuz 2014, 15:17:50
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
beyler twiter hesabımdan yeni resim paylaştım briniz buraya atarmısınız ben atamıyorum da , twiter linkim ; https://twitter.com/mehmetgelir1

Çevrimdışı quentine83

burdaki en sevdiğim tartışma çiçekler obitaş tartışmasıdır.birbirini kırmadan karşı tarafı incitmeden seviyeli bir şekilde çiçekler - obitaş tarafları kapışıyor.sonuçta herşey Beşiktaşımız için.ha bu ara :ok:da bende bir çiçekler fanıyım...
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı tayfun

o değilde köşedeki betonlanan alan bitmek üzere.
sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Çevrimdışı Anıl

Numaralıda ilk testere kiriş başlangıcını görmüş bulunmaktayız :super: @mehmetgelir1 den alıntıdır...

Çevrimdışı FARUK

@mehmetgelir1 twitter hesabından alıntıdır. teşekkürler hocam
@tsk2166

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 18 Temmuz 2014, 15:27:06
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
rica ederim arkadaşlar akşam mustafa hocam çekene kadar idare etsin bizi  :icool:

Çevrimiçi Necmi

alıntı yapacağın mesajın sağ üst köşesinde alıntıyı tıklarsan alıntı mesajına geçer @dbay41

Çevrimdışı forzatunga

Çevrimdışı Serkan7738

Çevrimdışı mert_

rica ederim arkadaşlar akşam mustafa hocam çekene kadar idare etsin bizi  :icool:
eline emeğine sağlık hocam.

Çevrimiçi Necmi

eline sağlık :ok:

Çevrimdışı tayfun

sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Etiketler: