Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8334981 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Hakan Bilgin

Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı ZEKI

Baskan NTV sportta konusuyor iftari yazili ve gorsel basina vermisler

Çevrimdışı celiker1

Burada gördükten sonra açtım röportaj sona erdi.Neler dedi başkan anlatabilecek var mu?
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı mert_

Baskan NTV sportta konusuyor iftari yazili ve gorsel basina vermisler

kapalı üst çok güzel görünüyordu arka planda üstat :)

Çevrimdışı Hakan Bilgin

kapalı üst çok güzel görünüyordu arka planda üstat :)
karabük stadının üst katının dikliği uefadan gemeyince kafamda soru işaretleri oluştu. Karabük stadının üst kat eğimi ne kadar ki?
Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı mert_

karabük stadının üst katının dikliği uefadan gemeyince kafamda soru işaretleri oluştu. Karabük stadının üst kat eğimi ne kadar ki?
hocam net eğimini bilemiyorum ama sadece diklikle ilgili değil sanırım güvenlik önlemleri yeterli olmadığı için sorun çıkmış. yoksa mestalla'da da avrupa kupası maçları oynatmamaları lazım.

Çevrimdışı Hakan Bilgin

hocam net eğimini bilemiyorum ama sadece diklikle ilgili değil sanırım güvenlik önlemleri yeterli olmadığı için sorun çıkmış. yoksa mestalla'da da avrupa kupası maçları oynatmamaları lazım.
evet haklısın onlarda demir korkuluk var ve bizdede demir korkuluk olacağından sorun çıkmaz umarım

Çevrimdışı keremfrat1

@Efe abi temel betonu dökuluyo sankı yada gro beton atılıyor :D

Çevrimdışı FARUK

Burada gördükten sonra açtım röportaj sona erdi.Neler dedi başkan anlatabilecek var mu?

kota sıkıntınız yoksa internetten ntvspor canlı yayını geri alabiliyorsunuz şimdi ordan bakıcam bende :)

röportaj tam 00:00 da başlıyor geri sarma tuşu ile gidebilirsiniz
[ Son Düzenleme: 17 Temmuz 2014, 00:21:59 FARUK ]

Çevrimdışı ZEKI

Kerem sabaha kadar izlerisn artik. Bugunku olaylardan sonra sen stadada gitmezsin beton izlemeye :D

Çevrimdışı ZEKI

http://besiktasarena.com/index.php?topic=4.new#new
basliginda yazdigimi yazayim ordan da konusma yaptik

Baskan transferi ben yapiyorum yurutuyorum dedi :D
Basina da kızdı yaziyorsunuz ciziyorsunuz taraftari beklentiye sokuyorsunuz dedi :D
En az iki daha transferimiz olacak orta saha ve defansa dedi sonra sag.. sag strike.. gibi bir laf etti

Çevrimdışı Efe

temel betonumu grobetonmu tam çözemedim bende :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı keremfrat1

Kerem sabaha kadar izlerisn artik. Bugunku olaylardan sonra sen stadada gitmezsin beton izlemeye :D
izlerim tabı abı :D bana sataşmadılar ama çok tehlıkelı olmaya başladı yukarısı tinerci değil onlar ama anlamadım kendı aralarında kavga edıyolardı  :alala:

Çevrimdışı keremfrat1

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı CanEmre

Bana da oradaki kuyu betonlanıyor gibi geliyor  :alala: Temel biraz daha ötede çünkü
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı keremfrat1

groda atıla bılır sonra temel atılır çunku tahtalar vardı :D bugun abı görduk

Çevrimdışı Sedat_BJK

kapalı ile aynı diklikte olucak...sadece biraz daha uzun olucak sanırım ....
,panaromik tribün dedikleri bu mu oluyor?
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı eski inönü

Çevrimdışı Sedat_BJK

vayyy arkadaş.. usta kartal olurverdim  :bandit: Bir sonraki rütbe ne ola.. :iscrewy:
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Abdullah

@bjk_mabet
Abi 2-3 gündür aklımda soramadım yeni açıkta 1. loca katına kadar sarkacak olan testere kirişler kapalının devamındaki iki kirişten sonra mı sarkmaya başlıyor. Başka bir deyişle kapalının devamındaki iki kiriş kapalıda olduğu gibi 2. Loca katına 3-4 basamak mı sarkacak.  :)

Çevrimdışı Oktay

Bugün Beşiktaş için güzel bir gündü hele başkan son yaptığı transferle taraftarın sesine kulak verdiğini gösterdi stad da inşaat her tarafta devam ediyor daha iyiside olur inşallah;)

Çevrimdışı Oktay

Çevrimiçi murat

bütün muhalefet bir transfer içinmiş kimsenin sesi soluğu çıkmıyor.beni rahatsız etti bu durum. :iscrewy:

Etiketler: